öyle deme gözm benim mt yi filan aşar bu iş , mt den atarlar ,kemik tayfalıktan atarlar ,ya gönüllerden nasıl atılır ???? yalancıktan bunun adı kemik tayfa denmiş gidiyor aslında gönül bağıyla öyle sıkı sıkıya tutunmuşki dostluklar , senin kemik tayfa dediğin mana , bunun yanında fos kalır ,
için ferah olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
eyvallah kardeşim inşallah yaa dostları abilerimizi görmek güzel olucak bende çok ama çok özledim yauw:D
şaka maka ben 10 kişi gelirse diyodum maşallah ilgi yoğun ALLAH bozmasın inşallah mt yine güzel bi geziye şahit olucak sanırım
inşallah kardeşim
o gün sen giderken annem babam namazda tekerin düz bassın diye arkandan dua etmişlerdi:D
onlarında kanında motorcu kardeşliği var sanırım :D
güzel insanlar bir araya gelmiş ben nasıl gelmeyeyim .Bende varım arkadaşlar görüşmek dileğiyle
sabah yapacağım telefon görüşmesinden sonra 100 de 85 geleceğim inşallah nadir abi hepinizi kucaklayayım yauuu darlandım iyice ...
zaten yarın cumartesi foruma giremesem bile telden haber ederim, bu arada serdar ağabey (motoseyyah) sesim geliyorsa karamürselden geçerken haber eyle kardeşine ...
GÜNCEL LİSTE
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt
12-Seçkin
13-Undocap ve Nafel Transalp
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
18-samet10
19- samet10un arkadaşı galiba 1 kişi daha gelecek ama o net değil netleşince cumartesi listeyi güncellerim 2 kişi geliyoruz
20-21:Baysalorhun ve yenge
22-esirci01
23-nadrov
yokmu arttıran:D
bu arada ramazan ayında verdiğim iftar gecesinde beni yalnız bırakmayan sevgili yiğit kankam sapancadadır sanırım (speddy)özer abide teli vardır ben gelemezsem sizlere mekan ve kahvaltı vs. konusunda yardımı dokunabilir , dokunabilir diyorum çünki onunda haberi yok ve motürüde yok , zaten ben onu arayacağım ...oda çok sevcinecek kesin...
ah be şansa bak:(.oralarada hep gitmek isityordum.hemde sakaryada arkadşımı görürdüm ama malesef bu pazar önemli bir iş çıktı.iznimide dün kullandım..
kemik tayfa ve tüm katılımcılara hayırlı yolculuklar diliyorum
Ankaradan gelicek birilerini bulursam bende gelmek isterim.
1 kişi bile olsa yeter, 150 km/h + tempoda katılmak isteyen arkadaşlar pm atabilirlerse bana, Ankara'danda bir kafile çıkaralım
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
KGS'lerinizi doldurtun arkadaşlar. Geçen sene KGS'mi okuyamayınca mecburen geçtim. Evvelsi gün 15.08.2010 ve 26.09.2010 olmak üzere toplam 297 TL ceza geldi. Aman dikkat diyorum...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
[QUOTE=furkanmg;2497137]GÜNCEL LİSTE
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt ===> Blues Belt değilmiydi o yahu
12-Seçkin
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
18-samet10
19- samet10un arkadaşı galiba 1 kişi daha gelecek ama o net değil netleşince cumartesi listeyi güncellerim 2 kişi geliyoruz
22-esirci01
23-nadrov
/QUOTE]
Motosikletli Kaplumbağa...
GÜNCEL LİSTE
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt ===> Blues Belt değilmiydi o yahu
12-Seçkin
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
18-samet10
22-esirci01
23-nadrov
24- Piyanist İrf.
tünal abiden aldığım habre göre kanberde (piyanist irf.) katılıyormuş. yani kanbersiz düğün olmayacak
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Beni artı 1olarak kayıtlara geçirin beyler ağır misafirim varsezonun belkide son jübilesi eee havada güzel yengem vizesi aldım ama bi burukluk vardı yüzünde dedim haydi bakalım bu gezidede beraber gezek
Bu arada paçaları ben yapacağım caylara karışmam ona göre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)