Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
cbr 125 r 2011 turuncu ;)
ortalama hız 135- 156 arası
ben gidiş dönüş 10 litre benzin yaktım yani 1 depo
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Arkadaşlar,başta bu gezi gikrini ortaya atan Furkan kardeşime,sonra da geziye iştirak eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Benim geziden çok geç haberim olması ve sağlık şartlarımın kışın mt'ye binmeme engel olması dolayısıyla geziye motosikletim ile iştirak edemedim,aranızda da çok az bulundum ama bu kısacık süre bile bana çok büyük keyif verdi.
Güzel Sapanaca'mıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için sonsuz teşekkürler.Ev sahibi olarak birşey yapamadık ama şimdilik kusurumuzu affedin.İnşallah bir dahaki sefere ev sahipliği göstermek nasip olur.
Tekeriniz yere hep düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Ne demek Furkan'ım,teşekkür edecek bir şey yapmadık ki.O sizin nezaketiniz olmuş.Selamlar.
İbrahim ÖNGÜN
Bende gidiş geliş bir depo yaktım 19 litre rezerv 4 litre bana kaldı....ortalama hızı yazmayayım isterseniz.....bayağı bi ortalamanın üstü ....
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Üstad son anda tanıştık artık muhabbetler sonraya kaldı Allaha emanet olun...
Lütfen buyrun Tünal abi
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Nedemek abi vakit,fırsat buldukça inş. sizler gibi değerli abi ve kardeşlerimizle birlik beraberliğimizi koruruz
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
ybr 125 esd füme;
git gel 25 lira benzin yaktı...
oda dönüşte bastım 100-110...
benim ortalama dönüş hızım 90-100 km yaktığım yakıta bakma gereği duymadım çünki doldurduğum depodan bir şey eksildiğini görmedim eve geldim ibre aynı yerinde duruyor fulllll
bu arada özür dileyerek bu gün yeni tanıştığım arkadaşlarımın neredeyse tamamının nıc ve isimlerini her zamanki gibi unuttum
arkadaş lar yeni tanıştığım kardeş ve ağabeylerim için söylüyorum hadiyin bidaha tanışalım
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
düşünmen yeter ibrahim abi ne demek .....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
[QUOTE=Bozkurt74;2498485]Arkadaşlar,başta bu gezi gikrini ortaya atan Furkan kardeşime,sonra da geziye iştirak eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Benim geziden çok geç haberim olması ve sağlık şartlarımın kışın mt'ye binmeme engel olması dolayısıyla geziye motosikletim ile iştirak edemedim,aranızda da çok az bulundum ama bu kısacık süre bile bana çok büyük keyif verdi.
Güzel Sapanaca'mıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için sonsuz teşekkürler.Ev sahibi olarak birşey yapamadık ama şimdilik kusurumuzu affedin.İnşallah bir dahaki sefere ev sahipliği göstermek nasip olur.
Tekeriniz yere hep düz bassın.[COLOR="Silver"]
Hocam biz teşekkür ederiz.Bizim için vaktinizi,emeğinizi harcadınız.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Birlikte motosikletle yol yapmanın zevkini alamamış olsamda,eski dostları yeniden görmek,yeni dostlar edinmek,yeni arkadaşlarla tanışmak ayrı bir zevkti,en kısa zamanda tekrarlarını yaşarız İnşallah.
Her şey gönlünüzce olsun.
Dostlar çok güzel bir gezi oldu teşekkür ederiz bizide tek başımıza sıkılmaktan kurtardınız
Ben hala motorun üstündeyim ne yazıkki ayaklığı hala yapamadım bu hafta artık hallediceğim ona güzel bir sistem bulmam lazım,yan plakalıgıda biraz daha sinyalden uzaklaştırmam gerekiyor kısaca motorla uğraşıcagız bu hafta
Bir daha gezi yaparsanız haber verirseniz seve seve katılırız,fotoğraflarıda bugünkü yoğun iş tempom bitince akşam atıcagım teşekkürler iyi günler.
Evet arkadaşlar; bende bir kaç bir şey yazmak istiyorum.Yaptığımız aktivite gerçekten çok hoş oldu.Belkide yılın son toplanması oldu diyebilirim.Dün hava her ne kadar güneşli olsada , ben biraz dönüş yolunda üşüdüm.Forumda sadece nick olarak tanıdığım arkadaşlarım abilerimle yüzyüze tanışma fırsatı buldum.Sonuç olarak çok memnun edici bir toplanma oldu.Emeği geçen , guruba katılan herkese sonsuz teşekkürler.Serdar Abi motorun çok güzel...
Arkadaşlar küçük gruplar halinde yol almak bence daha güvenli ve rahat olmayı sağladı,bundan sonraki gezilerde küçük gruplar halinde yol almak hem kontrolü hem güvenliği daha kolay kılar hemde arkadaşlara zevk verir diye düşünüyorum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)