Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

20 Kasım pazar SAPANCA gezi-kahvaltı(tayfa)

REKLAM ALANI
    Eurobet-Lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000RR
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay gazcı kardeşim.....yahu alayımızı paketledin ....
    Şaka bir yana seninle yol almak güzeldi kardeşim Allaha emanet ol.....Bana çağrı atsana kayıt edeceğim 0533 395 93 04
    Seninle vakit gecirmekte inan cok guzeldi Tünal abi.Bir o kadar Ali Kemal ve diger arkadaşlarlada birlikte olmak keyif vericiydi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ8
    Alıntı Eurobet-Lee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seninle vakit gecirmekte inan cok guzeldi Tünal abi.Bir o kadar Ali Kemal ve diger arkadaşlarlada birlikte olmak keyif vericiydi.
    Seni tanımaktta güzeldi.bütün abilerimize ve kardeşlerimize sevgiler.

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı Eurobet-Lee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xx

http://www.youtube.com/watch?v=BxatHIVw0GI
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Onur Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300 HAYABUSA
    cbr 125 r 2011 turuncu ;)
    ortalama hız 135- 156 arası
    ben gidiş dönüş 10 litre benzin yaktım yani 1 depo
    Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş

Bozkurt74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Arkadaşlar,başta bu gezi gikrini ortaya atan Furkan kardeşime,sonra da geziye iştirak eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    Benim geziden çok geç haberim olması ve sağlık şartlarımın kışın mt'ye binmeme engel olması dolayısıyla geziye motosikletim ile iştirak edemedim,aranızda da çok az bulundum ama bu kısacık süre bile bana çok büyük keyif verdi.
    Güzel Sapanaca'mıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için sonsuz teşekkürler.Ev sahibi olarak birşey yapamadık ama şimdilik kusurumuzu affedin.İnşallah bir dahaki sefere ev sahipliği göstermek nasip olur.
    Tekeriniz yere hep düz bassın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img819.imageshack.us/img819/5665/1002453i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img412.imageshack.us/img412/7069/1002451q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gelenlerden gelmeyenlerden Allah razı olsun çok değerli abilerimizle kardeşleriimizle tanıştım nice mt bulusmalarında beraber yol almak dileğyle tekeriniz düz bassın...

(2 kere zincirim atmasına ragmen cok keyıflı bır gezıydı,1.zincir atmasında yanımda olan kendı ellerıyle yardım eden kardesımede ayrıca tesekkurlerımı ıletırım tekrardan (ismini unuttum:( )
    bozkurt abimede ayrıca onurumada)

kısaca herkese tesekkurler:D
    Ne demek Furkan'ım,teşekkür edecek bir şey yapmadık ki.O sizin nezaketiniz olmuş.Selamlar.
    İbrahim ÖNGÜN

Motosikleti
    Alıntı Onur Y. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 125 r 2011 turuncu ;)
    ortalama hız 135- 156 arası
    ben gidiş dönüş 10 litre benzin yaktım yani 1 depo
    Bende gidiş geliş bir depo yaktım 19 litre rezerv 4 litre bana kaldı....ortalama hızı yazmayayım isterseniz.....bayağı bi ortalamanın üstü ....

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Alıntı Bozkurt74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,başta bu gezi gikrini ortaya atan Furkan kardeşime,sonra da geziye iştirak eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    Benim geziden çok geç haberim olması ve sağlık şartlarımın kışın mt'ye binmeme engel olması dolayısıyla geziye motosikletim ile iştirak edemedim,aranızda da çok az bulundum ama bu kısacık süre bile bana çok büyük keyif verdi.
    Güzel Sapanaca'mıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için sonsuz teşekkürler.Ev sahibi olarak birşey yapamadık ama şimdilik kusurumuzu affedin.İnşallah bir dahaki sefere ev sahipliği göstermek nasip olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Ne demek Furkan'ım,teşekkür edecek bir şey yapmadık ki.O sizin nezaketiniz olmuş.Selamlar.
    İbrahim ÖNGÜN
    Üstad son anda tanıştık artık muhabbetler sonraya kaldı Allaha emanet olun...

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    Lütfen buyrun Tünal abi
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.

Motosikleti
    Alıntı evocamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lütfen buyrun Tünal abi
    En son havalanmak üzereydik te iniş çıkış takımlarında arıza varmış havalanamadık....Yani tekerleri yerden kesemedik..kardeşim tabi işin şakasıııııııııııııııı Geldiğiniz için teşekürler....

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    Nedemek abi vakit,fırsat buldukça inş. sizler gibi değerli abi ve kardeşlerimizle birlik beraberliğimizi koruruz
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ybr 125 esd füme;
    git gel 25 lira benzin yaktı...
    oda dönüşte bastım 100-110...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    benim ortalama dönüş hızım 90-100 km yaktığım yakıta bakma gereği duymadım çünki doldurduğum depodan bir şey eksildiğini görmedim eve geldim ibre aynı yerinde duruyor fulllll

bu arada özür dileyerek bu gün yeni tanıştığım arkadaşlarımın neredeyse tamamının nıc ve isimlerini her zamanki gibi unuttum

arkadaş lar yeni tanıştığım kardeş ve ağabeylerim için söylüyorum hadiyin bidaha tanışalım

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Alıntı Bozkurt74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İbrahim ÖNGÜN

düşünmen yeter ibrahim abi ne demek .....
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    [QUOTE=Bozkurt74;2498485]Arkadaşlar,başta bu gezi gikrini ortaya atan Furkan kardeşime,sonra da geziye iştirak eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    Tekeriniz yere hep düz bassın.[COLOR="Silver"]

Hocam biz teşekkür ederiz.Bizim için vaktinizi,emeğinizi harcadınız.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı nadrov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih sen organizasyono yap gerisine karıma ben herzaman varım sanırım kemik tayfada hazırdır bekliyoruz
    abi umarım ya başını görürsek planlar hazır sadece yürütmek kalıyor oda bana kalmış inş ilk bahar ı hep birlikte görürüz...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aranızda ilk gelen ben oldum ama(.
    Yüce abiye teşekkür ediyorum bana çiğböreğini verdiği için..
    az daha çay bile içedemen geri dönüyordum...

destur de ulem çarpılacan şimdi
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Birlikte motosikletle yol yapmanın zevkini alamamış olsamda,eski dostları yeniden görmek,yeni dostlar edinmek,yeni arkadaşlarla tanışmak ayrı bir zevkti,en kısa zamanda tekrarlarını yaşarız İnşallah.
    Her şey gönlünüzce olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Dostlar çok güzel bir gezi oldu teşekkür ederiz bizide tek başımıza sıkılmaktan kurtardınız
    Ben hala motorun üstündeyim ne yazıkki ayaklığı hala yapamadım bu hafta artık hallediceğim ona güzel bir sistem bulmam lazım,yan plakalıgıda biraz daha sinyalden uzaklaştırmam gerekiyor kısaca motorla uğraşıcagız bu hafta
    Bir daha gezi yaparsanız haber verirseniz seve seve katılırız,fotoğraflarıda bugünkü yoğun iş tempom bitince akşam atıcagım teşekkürler iyi günler.

Motosikleti
    Alıntı esirci01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birlikte motosikletle yol yapmanın zevkini alamamış olsamda,eski dostları yeniden görmek,yeni dostlar edinmek,yeni arkadaşlarla tanışmak ayrı bir zevkti,en kısa zamanda tekrarlarını yaşarız İnşallah.
    Her şey gönlünüzce olsun.
    Hürmetler abim.....

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Evet arkadaşlar; bende bir kaç bir şey yazmak istiyorum.Yaptığımız aktivite gerçekten çok hoş oldu.Belkide yılın son toplanması oldu diyebilirim.Dün hava her ne kadar güneşli olsada , ben biraz dönüş yolunda üşüdüm.Forumda sadece nick olarak tanıdığım arkadaşlarım abilerimle yüzyüze tanışma fırsatı buldum.Sonuç olarak çok memnun edici bir toplanma oldu.Emeği geçen , guruba katılan herkese sonsuz teşekkürler.Serdar Abi motorun çok güzel...

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Alıntı dersansport adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar çok güzel bir gezi oldu teşekkür ederiz bizide tek başımıza sıkılmaktan kurtardınız
    Ben hala motorun üstündeyim ne yazıkki ayaklığı hala yapamadım bu hafta artık hallediceğim ona güzel bir sistem bulmam lazım,yan plakalıgıda biraz daha sinyalden uzaklaştırmam gerekiyor kısaca motorla uğraşıcagız bu hafta
    Bir daha gezi yaparsanız haber verirseniz seve seve katılırız,fotoğraflarıda bugünkü yoğun iş tempom bitince akşam atıcagım teşekkürler iyi günler.
    Herşeyden önce mt. Ye aramıza hoşgeldin

Şahsen bende tanıştığıma memnun oldum,nice beraber sürme temennisi ile fotoları bekliyoruz.

Motosikleti
    Arkadaşlar küçük gruplar halinde yol almak bence daha güvenli ve rahat olmayı sağladı,bundan sonraki gezilerde küçük gruplar halinde yol almak hem kontrolü hem güvenliği daha kolay kılar hemde arkadaşlara zevk verir diye düşünüyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)