Ne dert ediyosun Sametagir, yaşadığımız sürece devammm...
İnşallah nadrov...
Ne dert ediyosun Sametagir, yaşadığımız sürece devammm...
İnşallah nadrov...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Bugünkü gezi benim ilk aktivitemdi çok eğlenceli ve hoşdu güzel insanlarla tanışma fırsatı yakaladım organızasyonda emeği geçen geçmeyen herkese teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi inş başka bir aktivitede görüşürüz..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Buda benim taka
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Güzel insanlar bir arada olacağı için harika bir toplaşma olacağını zaten tahmin ediyordum,yanılmamışım.Yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda ,o baklavalar öyle de gösterilmezki birader!!! Afiyet bal şeker olsun.
Beşyıldız
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Evocamd fotoğraflar çok iyi, memnun kalmana sevindik, daha nice gezilere...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
katılımcılara çok teşekkürler ediyorum muhabbet çok güzel di ....fakat kaybolmam ve sabah gelirken akşam dönüş yolu biraz soğuk tu üşüdüm ama evde soba yandığı için sıkıntı olmadı şu an herşey normal yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
mt ile ikinici organizasyonumdu zaten neten tanıştığım insanları gercektede tanımış olmak çok güzel bir zevkti herseyi ile cok güzledi Silivriye giden artkadaşlarada ayrıca Delilerle gönül bağınız mı var demek istiyorum :D Herkeze çok teşeküler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bu ilk orgnizasyon katılımımdı galiba.galiba diyorum çünki herkes o kadar candan ve samimiydiki...sizleri tanımak büyük onur oldu benim için. Herkese teşekkürler.Silivri ekibine ayrıca sevgi ve saygılarımı iletiyorum;)
En sonunda....
Video yu yükleyebilmenin rahatlığı ile işe gidebilirim,
İyi seyirler umarım sıkılmazsınız,sıkılmazsınız değilmi hadi ama
Eee Özer seni göremedik !!Katılmadınmı yoksa ?
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
cok güzel bi mangal partisiydi dumandan gözümüz yanmadı ama olsun en kötü günümüz böyle olsun gelen tüm mt ve kemik tayfaya teşkürler
Tanışma kaynaşma ve Yemek olarak güzel bir organizasyondu. Yol çok kısaydı
Sonradan Silivriye gazlayan ekibe katılmayı istedim ama öncelikle beraber geldiğim diğer arkadaşlara satış yapmamak, sonrasında 600lerin 1000cc'lerin arkasında -"şşt beni bekleyin olum hoop bak hiç gaz kesiyo mu =/" kıvamında yol gitmemek için katılamadım
Güzel mekan,güzel insanlar,güzel bir hava,güzel bir organizasyon..
Bir motorcu daha ne ister ki ..
Başta Yüce abiye ,katılan herkese teşekkürler..
Racona ters yaptımotobandan silivri dedi tünal abi basiretim bağlandı.geldiğim ekiple geri dönmeliydim.sen sorun olmaz git dedin ama racona uymadî)samimiyetininiz icin cok tesekkur ediyorum.polar için Allah Razı olsun.hayatımı kurtardı))10 numara ekip kurmuşsunuz.Allah kalbinize göre versin.
video harika
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)