[MT İstanbul] 2006 1. İstanbul bulusması Sonrası ve Fotoğraflar
-
Admin
Buluşmaya katılan aşağıdaki listedi adı olan, olmayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Ayrıca buluşmayı org. eden Alican ve Levent abiye , yaka kartları , gezi program dosyası ve emekleri için ayrıca teşekkur ederim.
Çok keyifli bir gece oldu. Hep birlikte daha da eğlenceli buluşmalar ve geziler yapacağız .
Gezi program için hazırlana dosya çok güzel olmuş tebrikler dosyayı sitemize aktaracağım, sitemizde yapağımız anketler sonuçda gezi tarihlerini belirleriz
Gezi fotoğraflarını bu konuya ekleyebilirsiniz. Ben bütün resimler idüzenleyip ilk mesaja ekleyeceğim.
( Mesajınıza Nasıl Resim Eklersiniz )
Çekiliş Sonuçları
Ehliyet Kazanan Üyemiz
Asil - Cengizhankavak
Yedek1 - güven61
Yedek2 - hido720
Kask Kazanan Üyemiz
Asil - motorcuq
Yedek1 - michael
Yedek2 - asilveasi
Eldiven Kazanan Üyemiz
Asil - Pazer
Yedek1 - Makine
Yedek2 - mete_han
Kilit Kazanan Üyemiz
Asil - Cihan yeşil
Yedek1 - Naruto
Yedek2 - Troyam
Asil ve yedek talihliler email
(info@motosiklet.net) yoluyla bize iletişim bilgilerizi yollayınız.
(Ad Soyad Adres Telefon Email)
Kazanan üyelerimize özel mesaj ve email yolu ile duyuru yapılacaktır.
6 Mart Pazertesi akşamına kadar bize geri dönüş yapmayan asil talihlilerin hakları yedek talihliye geçecektir.
Bilginize
Reklamlar
-
Buluşmadan sonraki ilk mesajı ben yazıyoruuuuum! Yani bu en hızlı motor bende demektir, Hondaaa hayat ondaaaa !!!
Arkadaşlar buluşma güzeldi, oldukça kalabalıktı. Ancak buluşma yeri pek motor buluşmaları için uygun bir yer değildi. Çünkü genelde bu tür buluşmalarda bol bol konuşulur. Fazla gürültülü ve havasız bir yerdi. Sık sık dışarıya çıkmamıza rağmen üzerimize leşş gibi sigara kokusu sinmiş. Artık havalar düzeliyor, haftasonu gezilere başlayabiliriz. Biz bu Pazar birkaç motor biryerlere gitmeyi düşünüyoruz, takılmak isteyen olursa takılabilir. Yer belli değil, belirleyince foruma yazarız...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
eee arkadaşlar sanıyorum bugun buluştunuz hep birlikte ama ben gelemedim suanda paristeyim buranın saati 23,00 siz mekandan çıktınız herhalde umarım iyi geçmiştir yaa..
neyse sonrakilerde görüşmek üzere engüzel günler sizlerin olsun saygılarımlaaaaa.....
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
-
buluşmamız gerçekten güzeldi ben teknik tersliklerden dolayı biraz erken kalkmak zorunda kaldım. fakat bu büyük organizasyon için levent abi (ledo) ve sevgili zühtüpaşa yı tebrik ederim. motorlar gerçekten görülmeye değerdi . tahminimce 30-40 civarı motor vardı biz çünkü arkadaşlarla 11 motor gittik. fakat boy arkadaşımında dediği gibi mekan biraz gürültülü ve havasızdı ama bu havada da bu kadar olur. havalar ısındıkça bahçeli yerleri tercih edelim derim ben. bu arada dağıtılan yaka kartları ve kitapçıklar organizasyonun ne kadar ciddi planlanıp programlandığını gösteriyordu. hepinize tekrar tebrikler.saygılar sevigler herkese
-
Selam arkadaşlar, arkadaşları evlere dağıttıktan sonra ben de eve gelebildim. Biraz kalabalık gelmemiz nedeni ile motosikletimle gelemedim. Ama ortam biraz gürültülü ve havasız da olsa birliktelik cok guzeldi. 65 kişi civarı kayıtlı üyemiz toplantıda bulundu son gördüğüm listeye göre. Ayrıca sonradan katılan (bircok kişi ve liste gittikten sonra) birkac arkadaşımız daha oldu. Netice itibarı ile bir ön kaynaşma niteliğinde olan bu toplantıya katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. Gezi planları ile ilgili broşürleri herkese dağıttık. Artanlar da oldu, onları da sonraki buluşmada getirip elinde bulunmayan arkadaşlara dağıtacağız. En kısa zamanda yine buluşmak üzere..
Not: Mert, resimleri bekliyoruz hacı en kısa zamanda lütfen..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
evet arkadaşlar ne diyim ki istanbull işte böyle olur gezi planları ledo abi ve paşamda hep birlikte kararlaştıralım ve gidelim emegi geçen herkeze sonsuz sevgiler ben yatıyorum yarın sabah bakarım resimlere çok özel rasimler vardı bakanların içi açılacak anlarsınız herkeze iyi uykular
-
Buluşma güzeldi...Pazar günü gezi nereye?
-
Gerçekten süper bir geceydi. Her ne kadar çok aktif bir üye olamasamda bu geceden sonra olacağım. Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara çok teşekkürler. Bu arada en yakın gezi ne zaman
-
Arkadaşlar ben de aranıza katıldım bu siteyle orada tanıştım güzeldi ama tek kusuru erken azaldık... Herkes erkenden gitti..
Fotoğrafları kolay alınabilcek bir yere koyarsanız sevinirim..
Herkese teşekürler..
-
Moderatör
-
Toplanmak güzeldi
Arkadaşlar böyle bir organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum...
Yeni yeni dostlarla tanışmak ta güzeldi.
Rüzgarınız bol, motorunuz su soğutmalı olsun
Fotoları merak ediyorum İstanbul'un sesi fotoları...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
dün gece gerçekyten çok güzeldi gecenin düzenlenmesini sağlayan bütün üyelere teşekkürler.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
-
ya en son mekandan ben çıktım en geç ben yattım ama en erken ben uyandım bakıyorum hala millet uyuyor nerde resimler elleri görelim yeni bir geziye buluşmak üzere paşam çek bi organize ince bi gezi
-
Arkadaşlar dün gece için emeği geçen herkeşe teşekkürler !
-
18 kişiydik demeyin sakın banaaaaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
arkadaşlar arapça yazmış o yüzden çevirmen arıyorlar ne 18 i ne 28 i ne 38 i ne 48 i arttırayım mı
-
hediyeler ne oldu kim kazandı
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
Moderatör
ashes aktın gecelere valla ne enerjik bi adammışsın sen abicim öle bizde en son kalktık sayılır iyi eğlendim sayende kardeş verdiğin sözleri unutmadım hepsini yerine getireceğine eminimcıs-tak cıs-tak cıs-tak
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Bu güzel buluşma gecesine katılamadım; ancak çok sıcak, samimi ve seviyeli bir toplantı olduğunu pek çok arkadaştan öğrendim. Geceyi organize eden ve bu güzel topluluğu oluşuran katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum .
Ayrıca, değerli LEDO ve ZPAŞA'nın bizlere yazılı döküman hazırlamasını da bu işi nasıl ciddiye aldıklarının bir göstergesi sayarak takdirle karşılıyorum.
"taslak gezi programının" bir an önce kesinleşmiş programlara ve gerçekleşmiş gezilere dönüşmesini diler, tümünüze sevgiler sunarım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler