luxor, kurtarmışsın fotoları...ama benim gözleri hep kırmızı çıkarmışsın, aşkolsun Gören vampir sanacak:D
luxor, kurtarmışsın fotoları...ama benim gözleri hep kırmızı çıkarmışsın, aşkolsun Gören vampir sanacak:D
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
evet artık gezi olaylarına dönelim planları programları görelim
eğer iş seyahatimden bir gün önce dönebilseydim bende katılırdım.tüh yaa
yine kaçırdım..
sevgili dostlarım ve skullhunter kankacım yüksek müsadelerinizle gezi programına çocuk esirgeme kurumuna yapılacak bir ziyareti eklemek isterim...MAYIS AYINDA HERHENGİ BİR PAZAR GÜNÜ için düşündüğüm bu ziyarete şimdiden hafızalarınıza yazmanızı rica ederim...o pazar günü çok güzel olmalı...yavrucakları sevgi ve hediyelere boğacağız...bu ziyaret yetersiz ve hep eksik olacaktır onların dünyalarında...
ama yalnız olmadıklarını hissetmeleri adına geçici ve anlıkda olsa mutlu etmeye çalışacağız...onlar bizim çocuklarımız...onlar bizim yetimlerimiz...onlar bizim öksüzlerimiz...bu kaderi kesinlike onlar seçmedi...hepimiz ordan kendimize bir kardeş seçeceğiz...
ve belli aralıkla kişiselde olsa ziyaretlerine belli sıklıkta gideceğiz...sizlerin adına konuşma cesaretini gösteriyorum farklı bir düşünce olamaz herhalde diyorum...ben kurum müdürüyle görüşüp gerekli izinleri ayarlayacağım...pazar günü olması mantıklı...
lösemili çocuklar ve huzurevleri alternatifini 2.aşamaya diyorum...bu arada bu organizasyonu motordelisi.com ve motovirus.taki dostlarlada paylaşacağım bilgilerinize...katılım ve düşüncelerinizi önemle beklerim...
http://www.eyupcocukyuvasi.org/chcek.htm
ilgili linkimde...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9581
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yanlız bi şeye alındım kimse benim fotoyu çekmemiş, adam yerine koyulmuyoruz heralde ama olsun ben alışığım yinede sağolun güzel bi geceydi
gerçekten güzel bir buluşma olmuş yazılardan ve resimlerden anlaşılan ben de gelmek isterdim ama sapancada olduğum için her buluşmaya gelmem mümkün değil umarım istanbulda olduğum bir haftasonu ben de aranıza katılırım.havalar güzelleşsin bir geziye katılacağım inşallah
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Fastboy3, benim motorun üzerinde resmi olan kim kardeşim?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
sadobey geçmiş olsun arkadaşım duyunca çok güldüm puhahahahahah
Arkadaşlar hernekadar gecenin geç saatlerine kadar kalamamış olsam da gercekten guzel bır aksamdı.Z.paşa'ya ve Ledo'ya teşekkürler. En kısa zamanda tekrardan bir araya gelmeyi dörtgözle bekliyorum.Bu arada soyadım yanlış yazılmış greenwas değil Greenwood düzeltirseniz sevinirim
değerli istanbul'lu mt. üyeleri, resimleriniz harika bu şekilde toplanmanız, bir araya gelmeniz çok güzel, bir mt. üyesi olarak çok gurur duyduk, umarım bir gün bizler oraya, yada sizler izmir'e gelirsiniz, kalbimiz sizlerle, sağlık sizlerle olsun, sevginin ve saygının esirgenmediği güzel günlere, gönül dostları.
Sevgili Luxor,
Bulanık vs.de olsa resimleri kurtardığına cok sevindim..
Daha bir çok resim var buraya konulmayan..Hadi bakalım resim çekenler üşenmeyinde resimleri görelim..
Motosiklet.Net Farkını ortaya koydu bence.Bize bu işin nekadar iyi yapılabileceğini gösteren Alican abi (Zühtüpaşa) ve Levent Beyi candan kutlarız ve göstermiş oldukları önderlik için teşekkür ederiz...
paşam ve levent abi gezi planları için barışla irtibata geçersiniz
Kim kimdir? Herkes Numarasına Baksın ve ismini yazsın baslıga?
Fotografı buyuk gormek icin uzerine tıklatın.
01 - Ledo - Levent Ünüvar
03 - Danger0 - Mert Ozan Taylan
05 - GreatWhiteShark Bülent Pişkin
06 - Shemoto
07 - Gelişim - İbrahim Alan
25 - Karakız - Burcu Erol
21 - ccbbdd - Barış Yurttaş
33 - Sadobey - Ömer Gürsoy
39 - Cenkmenderes - Cenk Menderes
42 - Skullhunter - Erhan Erdil
45 - Alestevardiya - Derya Yenice
46 - Zühtüpaşa - Alican Celayir
47 - ashes - Ersen MADENCİ
49 - Leyla - Leyla Sökmen
50 - Boy - Mehmet Sökmen
21-ccbbdd-Barış Yurttaş
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
pardon resme bakıcaktık ben başka yere bakmışım
3 numara şahsen bizzat kendim ben oluyorum Danger0 Mert
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Bu resim çekildiği sırada biz en 70 kişi idik. Maalesef arkada kalanlar gözükmüyor.
Bu arada ben 1 numaradayım.
Bir de soyadım, Ünüvar. Levent Ünüvar.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
30sıra jameika34 (Hakan Çıldır)
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)