Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 2006 1. İstanbul bulusması Sonrası ve Fotoğraflar

Motovento
    REKLAM ALANI
    FASTBOY3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun jl-150 classic
    Arkadaşlar elimde olan resimler bunlar , bunlarda telefondan çekilme kamerayla çektiğim cdye çevrilip siteye en kısa zamanda aktarılacaktır bu arada bu buluşma için emeği geçen herkese teşekkür ederim bu arada ben sarhoşken bile güvenip bana jinlununu veren abiye yürekten teşekkür ederim kusura bakma kafam iiydi adını hatırlayamıcayacım senin gibi motorcuya helal olsun

Düzenleme (skullhunter): Fotoğraflar ilk mesaja eklendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    geç oldu ama galiba temiz oldu allah tamamına erdirsin inşallah geçtiğimiz yıllardaki arızalar tekrarlanmaz gözümüz üzerinizde bol resim ve ayrıntı bekliyoruz İZMİR YABAN KAZLARI
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Kafası kıyakken bu çocuklar çok tehlikeli
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

transalp650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    02 SONRA 06 ENSON YİNE TRANSALP 650 2008
    Motor bir tutku aşk ve bu aşkı yaşayan insanlarla buluşmak gerçekten çok güzel.

Bu organizasyonu gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim

bide alkol almak motor ve araç kullanırken ne kadar mantıklı
    bana zıt oldugu için almadım
    ama hoş bi geceydi
    Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Alıntı FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
    bu arada ben sarhoşken bile güvenip bana jinlununu veren abiye yürekten teşekkür ederim kusura bakma kafam iiydi adını hatırlayamıcayacım senin gibi motorcuya helal olsun
    Sağol canım kardeşim hiç sarhoş gibi durmuyordun. Hiç vitesli tecrübem olmadı diyen bir kardeşimizden motosikletimi sakınmam bana yakışmazdı. Yine Trafiğe kapalı bir alanda biraz tecrübe yaparsan senin için faydalı olur.

Kazanılan her motorcu kazanılan bir dost demektir.

Çektiğiniz videoları bekliyorum.
    Sadobey

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Transalp, motosikletle dönecek arkadaşların az alkol aldığını düşünüyorum, ben de dahil. Zaten mantık ararsak birçok şeyin mantıklı bir açıklaması yok, sigara içmek ne kadar mantıklı mesela?
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Gece güzeldi ama dediğim gibi gündüz dışarıda bir yerlerde buluşursak herkes birbirini çok daha iyi tanıyacaktır. Biz yarın biryerlere gideceğiz, katılmak isteyen Skullhunter'a mesaj atsın.

@desparadost

kısmet işte çok güzel geçmiştir mutlaka sevgili boy oradaymış ve birçok arkadaşımız bu arada hızlı motorcu boy ! oğlum burak çok selam söylüyor onu gezdirmeni unutmadı inşallah yeni gezilerde buluşuruz
    Havalar düzeliyor, geziler yavaş yavaş başlar artık, Burak da gelirse yeni motoruma bindiririm bu sefer. Ama çok daha sıkı tutunması lazım
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

transalp650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    02 SONRA 06 ENSON YİNE TRANSALP 650 2008
    Alıntı Shamyl adlı üyeden alıntı
    Transalp, motosikletle dönecek arkadaşların az alkol aldığını düşünüyorum, ben de dahil. Zaten mantık ararsak birçok şeyin mantıklı bir açıklaması yok, sigara içmek ne kadar mantıklı mesela?
    Alkol almadım arkadaşım fakat o kadar gazla ayık kafaylada oluyo..
    Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.

iNfiNite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    No Moto No Cry
    buluşma güzeldi...ama motor ve alkollü içki hiçbir zaman tasvip etmediğim bir davranış ve birçok arkadaş alköllü şekilde motor kullanarak hem kendi canını hemde çevredekilerin canını hiçe saydı...motor sevgisi bu değildir..!!!

Alkollü araç kullanmaya Hayır...!!!!

Bu ülkede birşeyleri düzelteceksek ilk önce kendimizden başlamalıyız

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beklediğim gibi çok sağlam dostlarla buluştum.İlk defa motorsuz olmanın çok acı olduğunu düşünüyorum.En kısa zamanda ikitekerle gezilere katılıcam.Gönül veren organizatörlerimize,(zühtüpaşa,ledo ) yürekten teşekkürler.(Paşa'mın birası kazaya kurban gitti,bundan sonraki buluşmada telafi etmek gerekiyor )

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Arkadaşlar bu toplantıdan dolayı hepinizle gurur duyuyorum
    ama gelemediğim içinde kahroluyorum
    en kısa zamanda bir piknik düzenlersek çizgili picama üstünde kolsuz aklet oradayım
    bu arada ameliyat olacak arkadaşımızada geçmişolsun.
    MUTLU KALIN
    Ayrıca kenan doğulu konuşulmıyan bir topik bulmakta güzel

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    sanırım iyi eğlenmişsin,z. tebrikler bu güzel toplantıyı hazırlayan ve emeği geçen herkese. bir daha ki sefere...
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Gece güzeldi ama dediğim gibi gündüz dışarıda bir yerlerde buluşursak herkes birbirini çok daha iyi tanıyacaktır. Biz yarın biryerlere gideceğiz, katılmak isteyen Skullhunter'a mesaj atsın
    biz yarın biryerlere gideceğiz şeklinden ziyade nereye gidilecek,saat kaçta gidilecek vs.vs. gibi detaylarla bir topik açılması doğru olanıdır diye düşünüyorum...Ben şimdi erhana mesaj atıp ne diyeyim,erhan benide götürünmü diyeyim..... Neyse size iyi geziler,heralde güzel biryere gidiyorsunuzdur....
    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    sevgili boy ... valla burak benim motora binince gıçık oluyor senin motordan sonra çocuk mutlu olamıyor en yakın zamanda gezelim inşallah yeni arkadaşlarelada tanışırız ama burak yine sana emanet zaten seni bırakmaz..haberleşelim sevgilerimle

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150

Offf yaaa...

arkadaşlar resimleri geç yüklediğim için kusura bakmayın ama o geceki talihsizliği biliyorsunuz. Ancak kurtarabildim resimleri.Ne var ki fotoğraf makinasındaki bir problemden dolayı da netlik problemi olmuş ve elimden geldiğince onu da düzeltmeye çalıştım. Sanırım makinanın servise gitmesi gerekecek ama değmez diye düşünüyorum.Artık yeni bi tane alıcaz bir ara ama ne zaman alabilirim mechul
    neyse bendeki geceye ait tüm fotolar bunlar, filmlerde vardı ancak onları kurtaramadım...

Düzenleyen (skullhunter): Fotograflar ilk mesaja eklendi
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resimler süper luxor.Ellerin dert görmesin.

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı ccbbdd adlı üyeden alıntı
    biz yarın biryerlere gideceğiz şeklinden ziyade nereye gidilecek,saat kaçta gidilecek vs.vs. gibi detaylarla bir topik açılması doğru olanıdır diye düşünüyorum...Ben şimdi erhana mesaj atıp ne diyeyim,erhan benide götürünmü diyeyim..... Neyse size iyi geziler,heralde güzel biryere gidiyorsunuzdur....
    Bugun yapmayı dusundugumuz gezi tam olarak kesinleşmedigi icin sitede duyurusunu yapmayı dogru bulmadım. Yarım Yamalak bir gezi bize yakışma Zuhtupasa çıtayı yukseltti sagolsun

Aksama dogru omerli tarafında yer alan atv safari yapan bir firma yetkilileri ile bir araya gelip org. hakkında bilgi alacagim resimler cekip sitemiz uyeleri ile bu safari turunu nasıl gerceklestirebilecegimizi ve detayları ogrenecegim. Yol guzergahı yemek icme gibi detayları arastıracagim. Sitemiz uyeleri icin ucretleri konusacagiz guzel bir indirim almaya calisacagiz.
    Atv safari hakkında bilgilendirmeyi yakında sitede yapacagim , 2006 gezi programımıza katabiliriz belki

halaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v-strom 2005 transalp 2008
    hakketen geceniz güzel gecmiş
    tam izmirden geleyimdedim ama gece bitti bende kaldım bir dahakine fuarda hepinizle tanışmak ümüdüyle.
    birde isim yazsaydınız daha iyi olacaktı

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    fotoğrafları hala yükleyemedim ,çok özür dilerim.zira toplantıdan çıkışta arkadaşımda kaldım.fotoğrafları pc'ye attım ama şu an vaktim yok akşama yollayacağım..
    ps:toplantı her ne kadar biz 3-4 hatun haremlik bölümünde oturup sizlerden uzak kalsak ta güzeldi.organizatörlere teşekkür ederim kendi adıma...
    ayrıca piknik isteriiiiz
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

alpan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yine de çok saol luxor kardeş bir de geçmiş olsn...
    Alpan KARACA

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler