Resimlerden de anlasıldıgı uzere harika bi toplantı olmus gercekten
motosiklet.net ailesini tebrik ederim...
Resimlerden de anlasıldıgı uzere harika bi toplantı olmus gercekten
motosiklet.net ailesini tebrik ederim...
KSK FOREVER ... 35½
Eveeeet. Muhteşem ve yorucu bi geceden sonra daha yeni girebiliorum ama baktımki hala resimlerin 1/10 bile yok.
Bu gecenin böle muhteşem olmasını sağlayan öncelikle tüm katılımcılara, daha sonra bu konuda tam bir takım olarak çalıştığımız ekürim olan Ledo kardeşime, Gerçekten bir ilk olan Senelik gezi dosyası hazırlamada bana yardımcı olan ccbbdd kardeşime, site yönetimi olarak bizleri her konuda destekleyen skullhunter kardeşime, cok güsel fotograflar cekip buyuk bahanesiyle buraya koymayan mod danger0 kardeşime özel sevgi ve saygılarımı sunmadan geçemeyeceğim..
Söylenecek çok şey vardır böle geceler sonrasında ama ben sadece bir cümle geceyi özetlemek istiyorum.
"Hiç bir çıkar gözetmeden, sadece motor aşkı ve dostlugu adına, riyakar ve yalan dolandan uzak, kendinin ne oldugunu bilen ve bunun gereğini en iyi şekilde yerine getiren gercek motor dostlarının arasında olmaktan gurur duyuyorum"
Sevgi ve Saygılarımla...
Alican
Teşekkürler paşamzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar toplantıda sizinle olamadığım için inanin çok üzgünüm
Biliyorsunuz toplantıya en çok gelmek isteyenlerdendim kimse beni tutamazdı
iş dışında acil adana ya gitmem gerekti ve toplantı gecesi de adanadan antalya ya gidiyordun be esnada sevgili arkadaşım A2sağolsun beni de temsilen toplantıya katıldı ve toplantı boyunca atmosferin nekadar güzel olduğunu öğrenip hem üzüldüm hemde gurur duydum
hepinizi kan kardeşim gibi seviyorum
Şu anda antalyadayım the marmara otelinde toplantı resimlerine bakıp tekrer kahroluyorum
Bu arada toplantıya gelmediğimi düşünen arkadaşlara söylemeliyimki ben hep sizlerleydim
Rüzgarınız bol olsun özgür adamlar
Bu arada A2 TEŞEKKÜRLER
alican abi alican abi seviyoruz seni canı gönülden hadi bizi diskoya götür bidaha bidaha abi inceden gezi programlarını koyalım siteye haritadan istekler ne tarafa olursa o tarafa gideriz elleri görelim
Bu toplantıyı düzenleyen tüm arkadaşlara sevgiler, aranıza yeni katılmış olmama rağmen sıcak dostluğunuzu hissetmek çok hoş ve keyif verici idi.
Fırtına sana da sevgiler, öneriler için çok teşekkür ederim P.tesi servisteyim
abi istanbul gurubuna helal olsun valla neyse canım bizde yarın toplanıyoruz.
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
işte valla bi ince yaptık şık diye bu kadar kişi bir araya geldik süperdi
ya istanbul harekete geçti artık durmak yok
Yaa arkadaşlar resimlerin arasına bir iki kaz resmi de koysaydınızda bizim ne kadar kalabalık toplandığımız belli olsaydı di mi
Fastboy3, bak skullhunter daha ilk mesajda aradığın linki belirtmiş. Hadi gönder fotoları da görelimFASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Luxor, ne oldu ? kurtaramadın mı fotoları ? kurtardıysan bekliyoruz !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Skullhunter
[*]Fragrance_chaplin - Burcu Dağ
Burcu DOĞ olacak fragrance_chaplin'in soyadı.düzeltiriseniz seviniriz...
şöyle en afilisinden koyun şu resimleride bakalım merak ettik
Arkadaşlar bi dahaki istanbul buluşması ne zmn yaa 4 gözle bekliorm:D
Alpan KARACA
vayve herşey kısmet gece çalıştığım için gelemedim eski gezi arkadaşlarımı özledim ve yeni arkadaşları tanımak isterdim kısmet işte çok güzel geçmiştir mutlaka sevgili boy oradaymış ve birçok arkadaşımız bu arada hızlı motorcu boy ! oğlum burak çok selam söylüyor onu gezdirmeni unutmadı inşallah yeni gezilerde buluşuruz herkeze sevgiler çamur şevket kardeşimi göremedim herkezi özledik buluşmak umuduyla byeeee
Arkadaşlar bidahaki buluşmayı şöyle sıcak bir gün seçerseniz çok sevinirim
Dün akşam eve dönerken adeta dondum ! Hatta hala üşüyorum !
çok güzel bir ortam vardı
bir dahakine görüşmek üzere arkadaşlar
Arkadaşlar herkesi tebrik ederim tek tek süper bir gece olmuş bir MT üyesi olarak gurur duyduk ve sevindik resimler de çok güzel bende aynı şeyi söylemeden geçemiyeceğim keşke altlarına kim kimdir ufak not düşseydiniz ama neyse her şey çok güzel geçmiş belli herkese sevgi ve selamlar gönderiyoruz en yakın zamanda görüşmek üzere
geziye katılan katılmayan katılamayan
sevgili dostlar hepinizi tanısamda tanımasamda çok sevdiğimi bilmenizi isterim...içimizdeki motor aşkı sevgisi herzaman var olacak...bizleri biraraya getiren bu ışık bu heyecan yüreğimizde hep var olacak...hep birarada olacağız...bu buluşmada olamasada başka bir buluşmada sizlerle çok şeyler paylaşacağıma inanıyorum...bende 1000rr olmuş kime ne...önemli olan sizlerle bu güzellikleri paylaşabilmek...
sizi seviyorum yaradandan ötürü...
motorunun markası ne olursa olsun yinede gel...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ajanım bir dahaki toplantıya/ya da gezilere benim de katılmamı ısrarla öneriyor; özellikle sizleri tanıdıktan sonra..GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
b e n d e k a t ı l a c a ğ ı m m m..
dogma .
kardeşim şu an sanki ben kaza yapmışım gibi icim acıdı...geçmiş olsun...ne ameliyatı bu nerede olacaksın...bilgi verirsen ziyaretine gelmek isterim...catdog adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)