yapmayı planladığımız 30 günlük Büyük gezi hakkında.
Reklamlar
-
Sevgili yol dostları.Bu forumlarda zaman zaman alt konu başlıklarında yapılmak istenen geziler ve güzergahları hakkında tartıştık ve fikir alışverişinde bulunduk.gerçekten bunlardan bazıları çok faydalı ve yol gösterici oldu.uzun zamandan beri planlarını yaptığımız gezi artık bahar aylarının yüzünü gösterdiği bu günlerde iyice şekillenmeye başladı.ve bu konuyu sizlerle tartışamyı uygun gördüm.malum bazı arkadaşlar bilirler 30 haziranda Büyük Türkiye seyehati adı altında Sakarya Taraklıdan başlayamayı planladığımız bu 30 günlük uzun soluklu gezi maratonumuza Enduroclup şenliklerinin 12-13-14-15 temmuz ayında kazdağlarında yapılması planlanması sebebi ile 10 temmuza ertelemeyi düşünmekteyiz.yada rotamızı doğuya dönerek seyehatimize biraz erken başlayıp anılan tarihlerde Tüm EC dostları ile beraber olmak için kazdağlarında bulunacak şeklide gezimizi organize edeceğiz.şimdilik ben ve Arslan ERCAN abim bu geziyi planlamaktayız.ilk düşündüğümüz rota sakarya,edirne,çanakkale,izmir,aydın,denizli, muğla,Antalya ısparta yazılı kanyon,mersin,adana,antakyaoradan yukarı antep,urfa,adıyaman,mardin,diyarbakır,bitlis,Van,A ğrı,Artvin ve oradan karadenizi baştanbaşa geçerek en son sakaryada geziyi tamamlamak istiyoruz.yapmak istediğimiz bu geziyi günlük gezi resim ve fotoğrafları ile sitede siz dostlarla paylaşmak ve hergün günlük olarak hangi il veya ilçede olacağımızı ve orada bulunan motorcu dostlarımızında yardımı ve rehberliğinde gezilebilecek güzel yelerini gezmek ve bir fincan acı kahvelerini içmek istiyoruz.bu konudaki destke ve önerileriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.eklemek istediğim bir konu gezimizde tamamen konaklamalarımızı çadırda yapacağız.yani pansiyon işine pek sıcak bakmıyoruz.eeeee ne duruyorsunuz.hadi yorumlarınızı bekliyorum.
Bana Bu gezim için seve seve sponsor olmayı kabul eden çok sevgili
KOZNAK ve KOZCAĞIZ PETROL SAHİBİ iRFAN kozcağız Tarakl/Sakarya tel:02644912016 SAYIN MARKET VE SAYIN İNŞAAT Fahri SAYIN ve Kadir SAYIN Taraklı SAKARYA tel:02644912612
BALLI SÜT ÜRÜNLERİ Harun BALLI Taraklı /SAKARYA 02644912828
METİN ELEKTRONİK Metin TABAK Taraklı/SAKARYA tel.05327913778
SEVSA TARIM VE HAYVANCILIK.05324523007
BOSTAN TİCARET İNŞAAT MALZEMELERİ
GULF AKARYAKIT İSTASYONU SARILAR PETROL DİNLENME TESİSİLERİ
Hepsine AYRI AYRI BANA OLAN GÜVENLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
harika bir fikir ,tebrik ederim,fakat o tarihlerde izmirden 4-5 samimi arkadaşımla doğu karadeniz ağırlıklı yaklaşık 4000 km sürecek bir gezi planlıyoruz,bizim sadece 2 haftamız var,belki yolarda karşılaşırız,eğer siz izmire geldiğinizde ben burada olursam birer acı kahve de ben ikram etmek isterim,saygılar
-
mersine gelin iii olur buralar guzel
Yeni yine yeniden
-
Arvasi3 abi,Adana ve Antep arasında ben de size katılmak isterim.Kamp alanı konusunda da yardımca olurum.Kendinize iyi bakın.Hangi tarihte Adana'da olmayı planlıyorsunuz?
Bu arada bir aylık Avrupa gezimden dolayı bu konularda deneyimli sayılırım.Cadırla yapılan gezilerde en buyuk eksiklik guzel bir duş alamamaktır.Sizi bundan dolayı hem Mersin'de ki yazlığımızda ve yayla evimizde hem de Adana'daki evimizde agırlamaktan büyük bir zevk duyarım.Yaşasın motosiklet kardeşliği!!!
-
antalyaya geldiğinizde kahve içmeye beklerim
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
Hasan'cığım, görüyorsun MOTOR DOSTLUĞUNU değil mi?
Kutluyorum seni (pazer)
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Çok güzel fikir.Motorum yok,olsada o kadar zamanım yok.Ama yaparsanız kalbim sizinle.
-
sevgili PHAETONW12 hocam daha iki gün önce izmirde idim.inşallah bir dahaki sefere uğrarım bir çayınızı içmeye.inşallah yollarda görüşürüz.sevgili OKAN4037 tabiki mersine geleceğiz oradada dostlarımızı ziyaret edeceğiz.allah nasip ederse.Tahminimce Temmuzun 15 inde o civarlarda olacağız şu an kesin bir yol haritası yok.olay şekillenince zaten hangi gün ve saatte nerede olacağımız siteden tüm dostlara bildireceğiz.inşallah sizinlede görüşeceğiz.
Sevgili MELBUR Antalya bizim mihenk taşımız zaten orayı hiç pas geçermiyiz.sizlede kesin karşılaşırız.
Sevgili Sezai Rahmi Hocam Bu işe gönül veren herkesle dostluğumuz sürecek.bizim dostluğumuz mezara kadar.
Sevgili DARKDIAMOND arkadaşım hayır dualarınızda bize yeter.dua edinde bu işi alnımızın akı ile başaralım ve Tüm Türkiyeye örnek bir gezi teşkil etsin.
Hepinizi selamlarım
-
arvasi 3 hocam planladığınız bu gezi için allah muvaffak etsin,rutunu inceledimde zorlu bir yolculuk olacak.ben türkiyenin her bir köşesini bilirim karış karış.detaylara indiğiniz zaman yardımım olursa mesajınızı esirgemeyin olurmu..hoşçakalın
-
sevgili KALDERA hocam bende hemen hemen her yeri gezdim.desteklerinize çok teşekkürler.inşallah sizleride rahatsız edeceğim
-
ne güzel yaa .keşke bende...
ama başlayacağım .bir gün...
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
sevgili muriti umarım alırsın bir motor ve kesersin ayaklarını yerden
-
19 Haziran 2006, 17:50
evet dostlar Tarih yaklaştı.ve hazırlıklar son aşamada.11 Temmuz sakarya Taraklıdan çıkış ve 6,EC şenlikleri için Çanakkale yeniceye kamp.15.temmuz yeniceden çıkış ve istikamet direk izmir .olacak oradan ege VE Akdeniz rotası Antakyada son bulacak.diğer gelişmeleri gün be gün sizlere aktaracağım.
SLOGANIMIZ ŞU OLACAK
TARAKLIDAN ÇIKTIK YOLA BİLMİYORUZ NEREDE VERECEĞİZ MOLA.
SELAMLAR SEVGİLER
-
19 Temmuz 2006, 10:42
Akşam Hasan abiyle görüştük. Kuş adasındaydı. Ceptelefonu ve fotograf makinesini çaldırmış. Herkese selam yola devam.
-
19 Temmuz 2006, 10:57
Gün gün bilgi alamaz mıyız heyecanlı bir diziyi takip eder gibi? Merak ettiğim ilk şey yola kaç motosiklet çıktıkları.
Cep telefonu ve fotoğraf makinesi olsun tek sorun. Hastalık ve kazadan Allah korusun. Merakla haber bekliyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler