14.10.2011 Cuma Cennet Buluşması !!
Reklamlar
-
Tam saati kararlaştıralım arkadaşlar hava bozuk şansımıza... Non-Quattro floryada motorları bıraktığımız açık otopark var bu zamana kadar bişey olmadı ama avcılarda olabilir saat daha erken zaten belki havada dönebilir... Tam saat ve yeri kararlaştıralım arkadaşlar...
Reklamlar
-
Bu gidişle hava açaçak değil zaten hocam :(
-
-
BestMachine adlı üyeden alıntı
Yapıcak bişey yok valla motorumda arıza olmadığı sürece sıkıntı yok.. Şimdi bi çamurluğu sabitlerim kar yağsada bişey olmaz
hava şartlarına alıştım artık
İstanbul havaları malesef her zaman yanar döner olmuştur. Az çok bizde alıştık. İnş akşama kadar bi ışıldama olur da ayarlarız ;)
-
Doğru zaten motosiklet sürücülerinin en büyük düşmanı yağmur :( Dün güzeldi hava bugün bozdu :( akşama daha çok var düzelir inşlh... Ama benim için farketmez yine söylimde kar yağsada gelirim
-
Arkadaşlar akşam 20:00 onaylandı galiba sato78 coloninin önünden alacağız diğer buluşma noktası hürriyet caddesi cennet mahallesi yürüyüş yolu üzeri burger king önünde buluşalım. Ben biraz hazırlık yapacağım garajda yeri bulamayan veya yer değişikliği olursa lütfen bana bildirin gsm numaram:0537 915 83 99 motosiklet plakam : 06 YET 96 saygılar...
-
Avcılar cekmece team geliyomu
-
mehmet bi sorsana onlara bugün bişey yapıcakmıyız yapmicakmıyız
-
mehmet bugun b.çekmecede buluşma varmı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
beyler avcılar yada büyük cekmece cevresinde bulusma olursa dahil olucam bende haberlerinizi bekliyorum forumdan
-
coloninin onunde arkadaslar 20 00 da orda olucazz tsk
Asvalta Yakın Olmayı Seviyorum
-
buakşam hava durmuna bağlı olarak bende katılabilrim.o saatlerde yağmur yok diyor bu site
http://havadurumu.tr.msn.com/
-
Beyler başlıkta yazı olan adreste toplanıyoruz avcılarada gidebiliriz akşam 20:00'de coloniden alıcaz seni sato87 ...
-
bana çok uzak....size iyi eylenceler...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Arkadaşlar akşam 20:00 onaylandı galiba sato78 coloninin önünden alacağız diğer buluşma noktası hürriyet caddesi cennet mahallesi yürüyüş yolu üzeri burger king önünde buluşalım. Ben biraz hazırlık yapacağım garajda yeri bulamayan veya yer değişikliği olursa lütfen bana bildirin gsm numaram:0537 915 83 99 motosiklet plakam : 06 YET 96 saygılar...
arkadaşlar anayol üzeri haricinde pek bilmiyorm cenneti.haritadan baktım.k.çekmeceye gelmeden sağdan gircem.bu hürrüyet caddesi trafiğe kapalımı burger caddenin başında yada sonundamı?
-
E-5 Üzerinden sizide alalım cennet metrobüs durağının önünden sizi alacağız... 19:50 civarı orda olun...
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
funny SALİH adlı üyeden alıntı
arkadaşlar anayol üzeri haricinde pek bilmiyorm cenneti.haritadan baktım.k.çekmeceye gelmeden sağdan gircem.bu hürrüyet caddesi trafiğe kapalımı burger caddenin başında yada sonundamı?
E-5 Üzerinden sizide alalım cennet metrobüs durağının önünden sizi alacağız... 19:50 civarı orda olun...
-
eyvallah dostum.ben numaranı aldım.haberederim geldiğimde fılan
-
-
Efe benim teli formatladım kimsenin numarası kalmadı benı araşana bi
-
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Efe benim teli formatladım kimsenin numarası kalmadı benı araşana bi
mehmet varmı buluşma buraya gidicekmisiniz ?
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler