5 Mart Urla Bükülmezler Vakfı Moto Kamp'a Davet
-
Reklamlar
-
Hacı cok pahalı vallahi daha uygun bi fiyat olsa gelirdim dicem yedirebilirsem
Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler..
Not: Bira var mı bira ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
Bir ara gelicem İzmir'e de.. Bir türlü parasal durumla zaman durumlarını denkeyip gelemedim ki. Orada gormek istediğim cok arkadaşım var. Gelince beni yatıracak bir yerler bulma görevini de moderator olarak sen hallediceksin artık
-
başımın üstünde yerin var kim olursa olsun dostum buyrun gelin misafir ağırlamaktan dostlarımıza kapımızı açmaktan onur ve mutluluk duyarız
-
egeknn sen bana uyuzluk olsun diemi yapıosun bunu ii de ben o günde yokum kiiii o zamanda mı aranızda olamayacağımm yanii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
aramızda olamıyacağın tüm günler için bir organizasyon düzenliyecem hehehehe
-
-
abi yaz olsa gelirdim valla am ankara dan hayli uzak bide kış buralar amayazın gelip sizinle tanışmak istiyorum size iyi eğlenceler.
-
bence çok güzel olacak karakızda yok harika bişi olacak eminim yağmur olmazsa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Burcu'ya yüklenmeyin yahu, bizim misafirimiz olacak bu hafta sonu.. Siz Burcu'yu istemiyorsanız biz alabiliriz bu tarafa pekala ayrıca
-
cenk o asıl istanbuldan hihihihi
-
tamam tamam tartışmayın izmir grubu ben sadec bu hafta yokum siz görürsünüz çanakkalede sizi mahvediccemm ayrıca ersen dediğin doğru ben saten istanbulluyumm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
Seni İstanbul'a transfer edeceğiz yani vakt-i zaman gelince diyorsun.. O zaman sen kaılcı yere yatırım yap bence burcu
İzmir benim ikinci memleketim onu da belirtiyim.. Nasıl derseniz, 6.5 yıl İzmir'de Dokuz Eylul'de okudum ve Bornova'da yaşadım. Bornova'yı karış karış harita bile çizerim.. İzmir'i çok seviyorum. Kısmetse geleceğim de bir ara zaten
-
-
Yaaaa.... Bu Geziler Harika Ama Bir Sorun Var... Ben Yeni Bir Uyeyim Ve Hala Cozemedim Bu Sayfada Nasil Sohbet Edecegimi..... Biriiiiiii Banaaaaaaa Yardiiiimmmmm Etsiiiiinnnnnnnn........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler