bu sefer cumartesi olsun buluşma yani cumartesi allahın günü deilmi bu cuma ısrarı nie
bu sefer cumartesi olsun buluşma yani cumartesi allahın günü deilmi bu cuma ısrarı nie
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Yenı daha efe, bu hafta avcılar yapalım ama baslık acmaya gerek varmı siz karar verin
allahdan mani çıkmassa gelebilerim eyer yengen vizesi olursa şimdiii çekmecemi avcılarmı?
firefox ta nedense 4. sayfada takılı kaldı 5.sayfanın msjları göremiyorum sabahtan beri..
@yoknikmik abi o banada olmuştu tvs sayfasında 346 yı gösteriyordu ısrarla sonra düzeldi ama Bu arada buluşmaya kesin gelirim diyemiyorum
@halepli abi büyük ihtimal büyükçekmece ama avcılarda olabilir duruma göre face den mesaj atar mhmt
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Evet genclik avcılarmı cekmecemi?
fark etmez hangi gün cuma mi cumartesimi :S
çekmece yolları daştan bu aralar.Avcılar yapalım avcılar bakırköy tarafından gelecek olanlar o yolu çekmesin ama başlık açılmamış onaylanırmı şimdi açsam?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Butun modlara atarsan mesaj hemen acarlar
Sen ac ben tarıf bılmiyorum hakan abiyle idare ederiz grubu, zaten katılım az olur
şurda cumaya ne kaldı hadi millet karar verin
listeye benide yazın bu arada mehmet yarın bakıma gidicem sende 2000kmlere yakınsan beraber gidelim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
yarın gitme be
bekle haftaya gidelim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bende o civarlardayım istanbulu bu yıl kazandım en kısa motor alıp sizlere katılmak dileğiyle diyorum iyi eğlenceler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)