aa pardon abi hızlı geldim galiba biraz
aa pardon abi hızlı geldim galiba biraz
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Fotolarda fırından yeni çıktı
ooh fotolarda sıcak sıcak iyi geldi eline sağlık abi
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
gelicektimde tekirdağa gidip geldim yata bi uzandım uzanış o uzanış
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
yeni konu nezmn aciliyor x) grup halide sürüş
dönüş yolu tam bir felaketti,asfalt işlerine her kim bakıyosa cümleten allah belasını versin,amortisörleri kırdığımı düşündüğüm anlar oldu
yaaa bi insanın motoru hepmi pis olur arkadaş..ulan bi temiz tutamadık şu motoru ya..memeett ne zaman yıkıyoz motorları?
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
beykent ısıklarda birsey oldu valla bende anlamadım arif abiyle iyi gittik anlık onun dısında normal sakin bir surus...
bekleyeydiniz iyiydi ya..basıp gittiniz..
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
ooo iyiymiş :D
biber hapı
bakik gidiorlar yetişelim dedik :D
Bu hafta ne yapıyoruz ? Buluşma varmı ? Avcılardamı ? Değil ise nerede ?
Du dört sorunun cevabını istiyorum
Hakan abi hava kötü olabilir cuma , oyüzden başlık açmayalım boşuna , avcılarda falan buluşuruz , demirbaş grupla
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Hemen bakıyoruz veee http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL kötü bir tablo ile karşılaşıyoruz akşama yağmur olmaz ise avcılarda buluşuruk biz yine yaw..
olsada buluşuruz ayıpsın abi yağmur her zaman yağmaz(the crow )
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
aynen dmide tek cumaya patlior bende gelirim bende bende bu hafta azcikin uzak kalsakta :D hakan abiyle bayabi uzakta kaldik :D
burdaki muhabbet geçen haftadan kalmamı yenimi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)