arkadaslar hadi arttıralım su sayıyı yaw
Yanlış anlamayında bu buluşmalar sürekli aynı yerde olmasından dolayı insanlar artık gelmeme taraftarı. Bi kac arkadasımda benımle aynı fıkırdedir. Daha değişik yerler daha Merkezi noktalar secilse herkez eşit Km yapsa Sorun olmaz Hem daha kalabalık olur. Karsıdan gelen adam icin buyukcekmeyece gelmek demek kocaeline gitmek gibi bişi Bulusma merkezlerını daha merkezi bıyer yapın Bizde gelelim
Yoksa Sabit Üye sayısıyla kalıcak gibime geliyor.
E abicim o zaman haftaya cuma da siz ayarlayın bakırköyde falan bir yer bizde katılalım destek verelim ?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
efe tolga.
Haydi büyükçekmece tayfası yağmurdan korkmayın zaten yarın yok
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
gerekli acıklamayı faceden yaptım okursun musait olunca
1-Yoknikmik
2-.Mhmt.
3-Phatom264
4-arifziyaar
5- evraim
6- Djan (Özledim sahiden =)
7-Non-Quattro
8-jonturka
9-dodobic
10-ahmetsngr
11-Emrah.Ark
12- samet10 +1
13- EFE TOLGA Kendisi her hafta gelerek bu logoyu haketmiştir
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
1-Yoknikmik
2-.Mhmt.
3-Phatom264
4-arifziyaar
5- evraim
6- Djan (Özledim sahiden =)
7-Non-Quattro
8-jonturka
9-dodobic
10-ahmetsngr
11-Emrah.Ark
12- samet10 +1
13- EFE TOLGA Kendisi her hafta gelerek bu logoyu haketmiştir
14-cbr125cbr
Hadi beni de ekleyin
Vaaaay abi sahalara dönüş yapıyosun
akşam b.çekmece sahil
bu kadarmıyız akşama ya? hadi mt nerdesiniz?
ben direkt olarak kafeye gidicem gibi görünüyor, hala avcılarda trafikteyim, :(
evet arkadaşlar çok güzel bir buluşma daha oldu gelen herkezin benzinine bereket
abi fazer la monster a yetişeyim derken böyle oldu
bırak şimdi orhan masum rolu yapmayı...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
arif abi ayıp değilmi ya gece diye yardırmak zorundamısınız ya valla uyuz oldum he dip gaz gidiyorum bi bakıyorum adamlar direk uzuyorlar
valla benim yardırmak gibi bi niyetim yoktu..evrimle sana yetişiyim diye bastım
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)