"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
sametimin. mazereti sağlam serdar abi gelmesini çok istedim ben de ama. malesef. inşallah. bir başka sefere.
---------- Post added at 04:41 ---------- Previous post was at 04:36 ----------
yau. nerdesin dostum. yüzünü gören cennete. gidecek
Tunal. abi. bi dost daha geliyo. bi çizik daha ativer. deftere
---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 04:41 ----------
hah şöyle beyau. kocaeli uyanıyor sonunda yaşa. be ahmedim. iyi olur valla kaynaşırz.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
gidip yatsana sen bu saatte milletip toplamaya uğraşıyon irfan abim
komiserim. sekspirim. dukkan senin biliyorsun kardeşin ole ufak şeylerin hesabını yapmaz sağ salim bi bulusalimda
---------- Post added at 06:13 ---------- Previous post was at 06:10 ----------
ulem. gece kuşu bu saatte ne ariyon. bakayım sen burda ? ekmekleri fırına verdim sizleri doyurmak için kardeşim ara bosluklarda. bakıyordum ole
baykuş modundayım, gece bize emanet ettiler burayı adminler(:
amma gider he sıcak sıcak şimdi o ekmekler...
Allah kolaylık versin abim(:
Allah kolaylık versin abim...
ne diyelim...
ekmek parası(:
vay vay vay tosunum yolluğu hazırlamış bile yalnız ramazandaki elmalardan demi bunlar fatih yengen selam söledi bayıldı elmalara çıtır çıtır
bu arada yegen nasıl yok demi yaramazlık
ulem sabah sabah işten geldim bi gudubetlik var üzerimde anahtar kapının kilidinde kaldı çekiyorum çekiyorum gelmiyor kızdım iyice kan ter oldum sölemesi ayıp kocaman bi karpuz almıştım ,motosikletin çantasında poşetsiz eve getirdim bi elimde ekmek poşeti bi elimde kocaman karpuz baktım olmayacak hepsini bıraktım yere
indim aşağıya sağlam bi pense bide çekiç yok anam yok çıkmıyo ,eve hırsız girdiğinde göya iyisini aldık anahtarı kırdım kilidin içinde kaldı işin yoksa git şimdi kapının kilidini değiş yok bide çelik kapı olmasa neyse bundada vardır bi hayır ben şu anahtarcının yolunu tutayım en iyisi evdede kimseler yok iyimi kapıyıda kapatamıyorum , kapatsam bu sefer 2 kata tırmanmak zorunda kalacam
offff yaaa sabah sabah imdaaaattt
abi yolluğu hazırladım ramazandaki elmalardan hemde aynısı sana da birkaç tane ayarlarım ayıpsın yani ne olacak çuvalı hazırlıyorum ee o kadar adama yetecek kadar doya doya elma yerler diyorum ama yetmeye bilir çünkü bunlardan bi tane yiyen daha yokmu diye soruyor %100 organik hesabı kapı konusuna gelince allah yardım etsin o durumu çok iyi bilirim kaç para sıkışmış bak bakalım yeğen'in iyi bi yaramazlık yok ama geceleri nöbete dikmeye başladı kerata ne yapalım evlat atsan atılmaz satsan satılmaz bakıyoruz ağlasada zırlasada kızım 1 tane yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
selamun aleyküm cemaat listeyi güncelleyelim....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
aleyküm selamm sabah şeriflerin hayrolsun komserim kolay gelsin
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:56 ----------
evlat fatihim neyi atıyon sen onlar için yaşıyoruz hele şöle bi 6 aylık olsun ele avuca mıncıklamaya gelsinde o zaman gör sen her yaşı ayrı bir mutluluk ha yürüdü ha konuştu bi bakmışın dil ve boy papuç kadar olmuş büyümüşte sana kafa tutuyo
lakin benim gibin sinirli adamı dize getiriyo ya evlattan ötesi yok kardeşim valla
moralim azcık yerine geldi kapı sorununu çarşıya gidip hallettim sabah sabah yavvv 15 lira sıkışmış kapıya tabi çilingiri çağırsaydık işin rengi değişirdi kesin
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:02 ----------
tünal abi uçuş dedin bak bora arkadaşımız çıkageldi keşke senide aramızda görebilseydik ama nasip kısmet bu işler hayırlısı olsun , bu arada bende iyi pilotumdur boeıng 777 mi neydi onu uçuracağım derken 1 haftamı yemiştim tabi similatörde
belki bilirsin mıcrosoft flay x smılator zamanında çok kafa yordum ona yalnız bi fark var arada koca bi fark düşüyom düşüyom ölmüyom uçağada bişey olmuyo sora kızıp paramotorlarla takılmaya başladım dedim irfan olm 777 senin harcın değil
işiniz zor kaptanım allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bir gün karşılaşırız ..
Merhaba dönüşte acaba feribot ilemi olucak yoksa izmit üzerindenmi dönüş yapıcaksınız?Feribottan sonra kaç km yol yapıcaksınız yada nereye gidiceksiniz kocaeliden gelen arkadas varmı acaba?
cbr1100 xx Nickli Üyeden Alıntı
Yolcular
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
10-Kilitci +1(Allah kısmet ederse diyelim)
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat
14-F54
15-münir
16.Sensei ahmet n.
17-chemical
18-
19-
20-
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Sensei ahmet haaaa alacağın olsun abim )
adminnnnn duy beni plsss,profil ismimi değiştirmek istiyorumm...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)