1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
10-Kilitci +1(Allah kısmet ederse diyelim)
Bu pazar herşey üst üste geliyor böyle bir geziyi de kaçırmak istemem bi aksilik olmazsa gelebilirim.
abiler, kgs gerekiyormu?
İşlerinin aksamasını istemem ama erken dönebileceğinizi de tahmin etmiyorum bir çözüm bulsak ama nasıl
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
Köprü için gerekir.Eğer kgs yoksa shell istasyonlarından alabiliyorsunuz.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
yalova taraflarında işimize yaramayacak doğru anlamış değil mi?
köprüyle işim yok, anadolu yakasında ikamet ediyorum...
abi motor sürücez dimi madem öyle bana her saat uyar yer saat mekan hiçbirşey farketmezzzzzzzz. biz cbr cıyız her yola çıkarız
KeMiK TaYfA yollardaaaa
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
ARKADAŞLAR GEZİ PLANINA BAĞLI OLARAK 1 SAAT ERKENE ALDIK
18 EYLÜL PAZAR YALOVAYA GİDİYORUZ (MT-KEMİK TAYFA YOLLARDA)
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
Tarih: 18 eylül pazar
Gidilecek yer:Yalova ve sonrası sürpriz organizasyonlar (rehber MOTOSEYYAH abimiz...)
Buluşma yer ve zamanları
İstanbul avrupa yakası : levent bp 08:00 buluşma saati 08:30 teker döner , direkt ikinci köprü yolundan camlıca gişelere buluşmaya geliyoruz.
İstanbul anadolu yakası :Tem Camlıca gişelerde (Avrupa yakası 09:00 da orada olur ve) 09:00 buluşma saati ve 09:15 teker döner ikinci köprü yolundan direkt eskihisar feribota gidiyoruz.
Direkt eskihisar feribota gelecek arkadaşlarla da 10:00 de buluşup 10:15 te feribota yol alacağız....
Arkadaşlar giysilerimiz full koruma ,kgs ve ogs miz dolu olsun ve tek grup olarak yolumuza yalovaya kadar devam ediyoruz .Orada güzergahımıza göre ayarlamalar yaparız.Kamerası olan arkadaşlar lütfen getirsinler.Artçılarınız olursa lütfen full koruma giyinsinler...
Özel not:Gazlama gezisi değildir lütfen unutmayalım...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Arkadaşlar bir şeyi hatırlatmak istiyorum;
Bu geziye katılmak isteyip '' ben kimseyi tanımıyorum.katılırsam sıkılırmıyım,yalnız kalırmıyım'' diye düşünüp gelmekte tereddüt eden kişiler varsa tereddütsüz buyurup gelsinler,kuşkularının ne kadar yersiz olduğunu göreceklerdir.
---------- Post added 14-09-2011 at 00:06 ---------- Previous post was 13-09-2011 at 23:59 ----------
Ayrıca zaman kazanma açısından Kumla'daki oldukça zamanımızı alacak''kendin pişir kendin ye'' mangal olayını iptal edip yol boyundaki köylülerin enfes gözleme-ayran ikilisini de programa alabiliriz.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Arkadaşlar merhab bende aynı fikirdeyim bol bol gezelim yemek konusu o bölgede köftecisi gözlemecisi seçenek çok o halde bende varım
Paylaşımcı arkadaşlar
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
11-nadrov
12-........
arkadaşlar bi ara irfanla kaçamak yaparsak yanlış anlaşılmasın şöle bi hava trafiğini kontrol etmemiz lazımmış....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat
eksik vardı tamamladık(:
yok yok onur ben sana burada lokomotif surdurecem D
---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:35 ----------
benim kini ayır faruk abi bak demedi deme
---------- Post added at 03:04 ---------- Previous post was at 02:40 ----------
1-siyah atmaca yok sametagir yok,hattat hasan yok aslında ykinen tanimak istediğim bir çok arkadaşım yok :(
Inşallah sesimiz onlarda ulasir...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
kardeş bir ara şu geçenseneki bursa fotolarını bi sallasan şöyle zahmettt olmazsa tabiki,arşivdeki yerini alsın dimii.yeni motoru vuracagım yollara diyorsun yani
benim vakit ne durumda kestiremiyorum,mesainin yorgunlugu hayla üzerimde,gelemezsek sizlere güzel hafta sonları dostlara selamlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat
14-F54 arkadaşlar abiler bende geliyorum kısmetse işleri ayarladım kısmetse orada olacağım ben ve yeşil elmalar irfan abi sende bi duble 95 oktan benzin alacağım var pazar günü motür'ünden çekeceğim çünkü sen illa gel illa gel dedim o yüzden izin ayarlamak için 16 km yol yaptım benzini de yaktık yani dolayısıylı ehh irfan aga bende dedim bu benzini senden almazmıyım dedim ee nede olsa 1lt benzin5 tl civarı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)