çoook canım çekti çok
şu pastırma sıcakları gelsinde bi daha kiralicam o zaman yine bi gezi yaparsınız umarım
çoook canım çekti çok
şu pastırma sıcakları gelsinde bi daha kiralicam o zaman yine bi gezi yaparsınız umarım
onur hayırdır kardeş sendemi tutukluk yaptın ağa ben beceremedim sanadamı bulaştı biri şu vidyoları toparlayarak atsın artık baeyler
---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 08:58 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?v=2276008296246
abi her türlü gideri var ayıpsın teker dönsün yeter
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
aynen Sinan'ım seneler geçtikçe vize sıkıntısı kalmıyor,gerçi hanımla evlenmeden öncede motosiklet kullandıgım için vize sadece hanıma var motosiklete süresiz yengen vizesi ,
kendine iyi bak
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bizim gezide bitane BMW motosiklet vardı, ne chopper nede touring ikisinin karışımı birşeydi. Kimindi o motosiklet sabahtan beri bulamıyorum. Modeli neydi?
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Selamlar gençler burada birileri var mı ?
tünal abiyiartık hiçbir sosyal medya mecrasında bulamıyoruz :(
sosyal medyada görüyorum. abi yolculuk nereye diyorum söylemiyoda :D
Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm....Malum iş güç gazlama işlerine ara verdik gibi. Tüm dostların gözlerinden öpüyorum. Serdar abi ile yazıştım...Yalova yada karamürsel buluşması olabilir. Ne dersiniz? Berceste vs de olabilir.....Önemli olan bir araya gelmek ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Selamlar kardeşim unutmak mümkün değil ..... Serdar aydın abi ile yazıştım bir buluşma ayarlayacağız inşaALLAH CC....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
Selamlar yakışıklı....Az sonra ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
Arada zzr 1400 de kullandım..Vfr yaşlı işi işte 280 den sonra gitmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Selamlar kardeşim unutmak mümkün değil ..... Serdar aydın abi ile yazıştım bir buluşma ayarlayacağız inşaALLAH CC...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Bilinmez diyarlar demiycem tabiiiii.....Çanakkale yapıcam /2-3 günlük bir turlama....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Sevgili arkadaşlar 2 ayda 1 de olsa buluşmalar yapmak keyifli olur düşüncesindeyim....Aradan epey süre geçti....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)