Ben bir arkadaşımı artçı olarak getireceğim. 10.00 da eskihisar feribot iskelesinde olacağız inşallah.Telefon numaramı özelden atıyorum cbr1100xx, çaldırırsanız kaydedeyim bende, iletişim problemi olmasın.
Ben bir arkadaşımı artçı olarak getireceğim. 10.00 da eskihisar feribot iskelesinde olacağız inşallah.Telefon numaramı özelden atıyorum cbr1100xx, çaldırırsanız kaydedeyim bende, iletişim problemi olmasın.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
erim istersen pendik köprüsüne gel sende orada diğer arkadaşlarla buluşup geçeğiz eskihisara haberin olsun.....
9:15 te pendik köprüsünden hareket edeceğiz...
o saatte orada olursan beraber gideriz....
tamamdır 9.15 te pendik köprüsünde buluşalım Allah izin verirse o zaman.
tamam kardeşim bekliyoruz senide...
füme rengi ve siyah renk ybr olacak bilgin olsun...
Biz ne yiyeceğiz ne içeceğiz oralarda gurbet ellerde?Belirledik mi? :D
Arkadaşlar kafamdaki programı aşağı yukarı şöyle hazırladım. Gerçi bazı şeyleri hep birlikte karar vererek uygulayacağız:
Tahminen 11.oo civarı sizi Termal de karşılayacağım.
İnsani ihtiyaçlarımızı (wc vb. gibi) gereksinimlerimizi bizim tesiste gidereceğiz.Çay ve soğuk içeceklerimizi içerken hep birlikte güzergah üzerine programı netleştireceğiz.
Termal ve tarihi yerleri yaya olarak (tahminen 45 dk.) gezeceğiz .
Saat 12.oo civarı hareketle sudüşen şelalesi yoluna çıkacağız. Midelerimizin isteği doğrultusunda ve istek olursa bu yoldaki köylülerin yaptığı gözleme-ayran ve organik gıdaların tadına bakabiliriz.
Yol güzergahında bir-iki yerde (manzaraya müsait yerlerde) kısa mola ve fotoğraf çekimi.
Şelaleye iniş. (Arkadaşlar eylül ayı şelale için senenin en düşük debiye sahip olduğu aydır,bu açıdan biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.)
Şelaledeki biraz mola ve fotoğraf çekiminden sonra tekrar yola devam edilecek,Gemlik e bağlı haydariye köyü ve Büyükkumla geçilip burada ihtiyaç duyanlar için benzin ikmali yapılacak.Büyükkumla da eğer istek olursa ''kendir pişir kendin ye'' yapabiliriz.Fakat bu oldukça zamanımızı alacağından yol boyları yada Delmece Yaylası nda aperatif şeylerle de geçiştirebiliriz.
Narlı da deniz kenarındaki çay bahçesinde çay ve muhabbet molası. Burada geri kalan yolun iştiharesini yapacağız.Ya yolu devam edip Armutlu,Esenköy,Çınarcık güzergahını takip ederek Yalova ya hareket edeceğiz. Ya da Narlı dan sonra Delmece Yaylası,dipsiz göl,Teşvikiye kent ormanı ve çifte şelaleler, Yol üzeri ''yeşil bahçe'' adındaki nefis süt mısır ve gözleme yapan yerde mola,Çınarcık turu ve Yalova.
Aklımdaki plan bu arkadaşlar.Umarım herkes çok mutlu olur.
Narlı da çay molası verilecek.
---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:01 ----------
Keşke sizde olsaydınız ,mutluluk duyardık.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Serdar abi
yol durumu hakkında da biraz aydınlatırsan
Asfalt dışına çıkabilecegimi sanmıyorum da..
Motorları beklerim artık sizin herhalde...
mete_han Nickli Üyeden Alıntı
bu Fınalcut kişisi biraz çömez aman sahip çıkın gence...şelale falan bilmez motorla şelaleye falan dalıverir... elinden tutun yavrunun...
Mete ye bakmayın siz ,FınalCut kıdemli oldu bu güzergahlarda.
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
Yolun tamamı asvalt.Yeni shadow unu bozuk yollara sokarmıyım hiç ! Tabii kaymak gibi yollar beklemeyin ne de olsa alternatif güzergahlar kullanacağız.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Bilip bilmeden konusuyo iste bu pandastar ...
Sadece kendi geziyo sanıyo ..
Yine aptın büyüklüğünü serdar abi...
Önce Allaha sonra sana emanetiz...
güzegah konaklamalar nefis gözüküyor...
bugün inş. çok güzel bir gün olacağa benziyor...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
senin gibi sabahçıyım ağabeyim...
direk oraya geleceğim nasipse...
abi ne işin var yahu bu saatte...
yatsana(:
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
o kadar erkenmi yahu..
biz halimize şükredelim o zaman(:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)