18 Eylül Pazar Yalovaya gidiyoruz (MT-Kemik Tayfa Yollarda)
Reklamlar
-
17 Eylül 2011, 22:05
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
17 Eylül 2011, 22:13
beyler saat 10.00 da eskihisarda buluşuyoruz doğrudur değil mi?
-
17 Eylül 2011, 22:19
mezit adlı üyeden alıntı
.....................
az insan ebadında olsan sıkıntı yok ama milletin motoru seni taşımaz...anca Yalova Shellin önünde bekler gruba el sallarsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
17 Eylül 2011, 22:21
mete_han adlı üyeden alıntı
az insan ebadında olsan sıkıntı yok ama milletin motoru seni taşımaz...
anca Yalova Shellin önünde bekler gruba el sallarsın...
kalbimi gırıyon panpiş..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
17 Eylül 2011, 22:23
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
spartaküs hani göremedim seni listede,
kaçak yolcu seniiii,ihbar ederim yoksa
Ben katılamıyorum cok ıstıyorum ama yarın sabah 8 de A2 den direksıyon sınawına giricem kısmet degılmış baska sefere insallah
-
17 Eylül 2011, 22:24
Merhabalar Sakarya Korucuk tarafından gelmeyi düşünüyorum, Eşi veya bayan arkadaşı ile gelen var mı çünkü ben eşimle beraber gelmeyi düşünüyorum onun da canı sıkılmasın diye soruyorum.
F54 izmitte nerde ne zaman buluşacaksınız ben Korucuk tan Özdilegin oraya çıkmayı düşünüyorum
-
17 Eylül 2011, 22:26
baysalorhun adlı üyeden alıntı
Merhabalar Sakarya Korucuk tarafından gelmeyi düşünüyorum, Eşi veya bayan arkadaşı ile gelen var mı çünkü ben eşimle beraber gelmeyi düşünüyorum onun da canı sıkılmasın diye soruyorum.
F54 izmitte nerde ne zaman buluşacaksınız ben Korucuk tan Özdilegin oraya çıkmayı düşünüyorum
biz varız başkalarıda vardır...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
17 Eylül 2011, 22:44
speedy2 adlı üyeden alıntı
5-İkinci köprüyü geçtikten sonra sağdaki uygun alan +3 motor heheheheee
Saat 08:05 gibi oradayız inşallah
sizi ordan toplarız....
arkdaşşlar yolda özellikle kotorlara uygulama var o yüzeb ehliyet ruhsat muayene trafik sigorta çekme halatı takoz zincir ayşe fatma yanınızda olsun kaskta tabiii........
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
takendy adlı üyeden alıntı
biz varız başkalarıda vardır...
yahu takendy gardeş senin absent kaç modeldi????????
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
17 Eylül 2011, 22:45
ben saat 8 15 te karaağaç dibinden çıkış yapacağım.. benim bebek yeni olmasa hanım da gelirdi fakat malesef eşim gelemez çünkü 25 günlük bebek var istersen sakaryadan beraber çıkalım
olmadı sen beni özdileğin orada bekle saat 9 gib orada olurum veya izmit te sabancı holding in orada bekle alikahya ya gideceğim ahmet en le buluşacağım...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
17 Eylül 2011, 22:55
F54 adlı üyeden alıntı
ben saat 8 15 te karaağaç dibinden çıkış yapacağım.. benim bebek yeni olmasa hanım da gelirdi fakat malesef eşim gelemez çünkü 25 günlük bebek var istersen sakaryadan beraber çıkalım
olmadı sen beni özdileğin orada bekle saat 9 gib orada olurum veya izmit te sabancı holding in orada bekle alikahya ya gideceğim ahmet en le buluşacağım...
Saat 9 gibi Özdilegin orda buluşalım o zaman sonra beraber devam ederiz benim numaram 505 4419253 sen de numaranı özelden msj atabilir mısın?
-
17 Eylül 2011, 23:03
Saat 9 gibi Özdilegin orda buluşalım o zaman sonra beraber devam ederiz benim numaram 505 4419253 sen de numaranı özelden msj atabilir mısın?
tamam olabilir benim numaram 0539 249 89 51 adım fatih senin ki orhun sanırım?
-
17 Eylül 2011, 23:15
arkadaşlar 4 buluşma noktası var
1-avrupa bp 08:00 /08 30
2-asya camlıca yani dudullu gişelerden sonra 09:00 /09:15
3-feribot eskihisar 10:00 / 1o:15
4-feribotla karşıya geçtikten sonra 11:00-11:11.15
5-yoldakiler toplama vaziyetleri 08:30/ belli değil....
lütfen zamana uyalım ve kimseyi bekletmeyelim...
-
17 Eylül 2011, 23:22
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
yahu takendy gardeş senin absent kaç modeldi????????
ab, bende motor kalmadı hayırlı bir iş için ikisinide sattık , şimdi arkadaşların emanetleri ile takılıyorum
yarın cbf 600 ile geleceğim...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
17 Eylül 2011, 23:27
F54 adlı üyeden alıntı
tamam olabilir benim numaram 0539 249 89 51 adım fatih senin ki orhun sanırım?
Evet Fatih ben ORHUN memnun oldum yarin grsmk üzere
-
17 Eylül 2011, 23:32
Evet Fatih ben ORHUN memnun oldum yarin grsmk üzere
5 dakka geç kalma durumu olabilir sen özdileğin karşısın da ışıklardan sonra bekle veya ben gelirsem ben beklerim önce gelen bekler yani ii akşamlar...
-
17 Eylül 2011, 23:56
arkadaşalar son anda benim gezi iptal oldu :( ben gelemiyorum
Fatihcim sabah beni beklemeden siz orhun arkadaşla buluşup yolunuza devam edin...hakkınızı helal edin,geziye katılacağım diye çok sevinmiştim ama olmadı :(
-
18 Eylül 2011, 00:20
arkadaşalar son anda benim gezi iptal oldu :( ben gelemiyorum
Fatihcim sabah beni beklemeden siz orhun arkadaşla buluşup yolunuza devam edin...hakkınızı helal edin,geziye katılacağım diye çok sevinmiştim ama olmadı :(
kısmet böyle imiş arkadaş takma kafana belki senin için hayırlısı olur... evet beyler izmit ten gelecek var sa saat 9 15 gibi bursa yalova yoluna çıksın 1 veya 2. km de beklesin ben ve orhun oradan geçerken takılsın peşimize karamürsel in neresine gideceğimizi biliyorum gelmek isteyenler o saat te orada olur sa ii olur yoksa yanlız gelmek durumunda kalabilir
-
18 Eylül 2011, 00:24
F54 adlı üyeden alıntı
kısmet böyle imiş arkadaş takma kafana belki senin için hayırlısı olur... evet beyler izmit ten gelecek var sa saat 9 15 gibi bursa yalova yoluna çıksın 1 veya 2. km de beklesin ben ve orhun oradan geçerken takılsın peşimize karamürsel in neresine gideceğimizi biliyorum gelmek isteyenler o saat te orada olur sa ii olur yoksa yanlız gelmek durumunda kalabilir
akşam dönüşte çaldır beni ben seni ararım,buluşuruz bir acı kahve ikram ederim,senle orhun arkadaşla tanışmış oluruz,koraylada tanışırsınız...Benim tesellimde bu olur...
Mutlaka ama mutlaka dönüş saatini bildir ki senin önüne çıkayım....
-
18 Eylül 2011, 00:27
takendy adlı üyeden alıntı
ab, bende motor kalmadı hayırlı bir iş için ikisinide sattık , şimdi arkadaşların emanetleri ile takılıyorum
yarın cbf 600 ile geleceğim...
Hayırlısı olsun kardeşim....gerekirse scooter da iş görür...
-
18 Eylül 2011, 00:32
akşam dönüşte çaldır beni ben seni ararım,buluşuruz bir acı kahve ikram ederim,senle orhun arkadaşla tanışmış oluruz,koraylada tanışırsınız...Benim tesellimde bu olur...
Mutlaka ama mutlaka dönüş saatini bildir ki senin önüne çıkayım....
olur ahmet neden olmasın karamürselden çıkarken görüşürüz ona göre buluşuruz kahve ye de bayılırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)