dostum ben melih benim msn melih15@hotmail.com eklesene beni
dostum ben melih benim msn melih15@hotmail.com eklesene beni
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
çok güzel bi geziydi tüm kaılımcı arkadaşlara sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunarım resımlerı buraya ekleyebılırsın ben haftaıcı ayarlıyacagım makınenın kablosu kayıpta
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
abi yapma ya o fotoları bekliyorum sen bana adres ver ben sana usb kablosu getiriyimfromalanya adlı üyeden alıntı
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Resim boyutları normalde 1632*1232 idi ve boyutlar baya büyüktü arasından istediğiniz olursa bana maillerinizi atın maillere atim.
Benim MAil : onurbilgisayar07@gmail.com
kardes eywallah resımler bı sahane ;) yarın aksam bende eklıcem bı aksılık olmazsa;)
AB RH (+)
Eğlenceli ve güzel bir haftasonu geçirdiğimiz kanaatindeyim. Bizlere yazlık evini açan motorize07'nin temel direklerinden Toros arkadaşımıza teşekkür ederiz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
motorize07 olarak yine bol katılımlı harika bir gezi yaşadık.Aramıza yeni katılan arkadaşlarda oldu.Yeni ve dahada güzel gezilerde görüşmek temennisiyle.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Dostlar gezi bir harikaydi walla keyifli bir surus zevki yasadim. Yeni gelen katilimcilarida aramizda gormek cok guseldi yeni gezilerimizde tekrar bekliyoruz sizleri. 7 kilo sac kavurma az buz degil walla.Apo abi bizi evinde agirladigin icin cok saol.
Gezide olamiyanlar icin geziye toplam 27 kisi ve 15 motorsiklet katildi. Guvenli surus ve dostluk ortami cercevesinde guzel bir pazar keyfi yasadik. Bence her gezi digerinden daha gusel oluyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bendeki resimlerde görülmeye değer doğrusu ;)
AB RH (+)
Hüseyin baya bir resim çekmişsiniz yaw.
sevgili Antalyalı arkadaşlarım,resimleriniz harika çıkmış..Allah içinize sindirsin..keşke fotoların altına kim kimdir yazsaydınız..merak ediyordum..güzel ve neşeli bir gurup,nazarlar değmesin..daha nice gezilerde hepberaber olmak umuduyla izmir gurubundan sevgi ve saygılarımı yolluyorum...
Fromalanya (Hüseyin) hakikaten fotolara bakmaktan yoruldum.Ne gezmiş ne foto çekmişiz bre.7kg.dana etini ancak biz yiyebiliriz sanırım.Her şey mükemmeldi.Zeda3000(hacı -davıd)ün hamak düşüşü gözümden gitmiyor.Birde fromalanyanın 6 ekmek arası dana eti 2.5 litre kola içtiğin söyleniyor.Hakan abi (aythakan)yi bayağı uslu gördüm bu gezide .scorpion(yılmaz) ve arissoas(halil)in olmasıda sevindirici oldu.Alioneyılmaz her zamanki gibi efendiliği ile gruba renk kattı.Ferdiyi 101 de yenemesekte biraz sıkıştırdık.Grubun bayan üyeleri kendilerinden beklendiği gibi bir hayli çalışkanlardı.Abdurrahman(toros) abinin müsafirperverliğine diyecek yok.Powerbyadın (aydın) elinde olmayan nedenlerle aramıza katılamadı.Ama gerektiği ölçüde fromalanya onun için bişiler yedi.Özgünzorlu her zamanki karizmatik duruşuyla dikkat çekmiş.Egeze ne gerek vardı kardeş o kadar merasime bizde yolda bırakma olmazdı artçıdan daha çok ne varki grupta.Aramıza yeni katılan regal ve tigercı arkadaşlarda gruba yeni bir hava kattılar.Antalya motorize07 grubu olarak daha da güzel geziler yapmak bunları hep birlikte yaşamak için yeni arkadaşlarıda bekliyoruz.Saygılar.
MT Motorize07 Antalya Grubu
arkaslar bu resımlere bu organızasyonlara bakarken cok mutlu oluyorum ve kısa zamanda aranıza katılma ıstegı ve arzusu var bende ama daha yenı motor kullanmaya basladım mondıal 151rs 60 ın ustune cıktıgımda frene basınca sankı kayacak altımdan sanıyorum fren yaparken tavsıyelerınızı beklıyorum motor bambaska bırseymıs yasayan bılır..
Arkadaşım toplantı ve buluşmalarımıza katılırsan bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne yapman gerektiğini sen anlayıncaya kadar sana anlatırlar. Bir arkadaşımız mondialin fren sistemini hondanınkiyle değiştirmiş ve çok memnun olduğunu belirtmişti. Sana yardımcı olacaktır.
dedıgım gıbı sımdılık motorla cok ıstememe ragmen gezılere katılamıyorum ama sıtede olan tecrubelı arkadasların tavsıyelerıne ve bılgılerıne ıhtıyacımız var motor kullanma ıncelıklerı ıle olan tavsıyeler ...........
bırde su ve hava sogutmalı motrun farkı nedır hangısını tavsıye edersınız fren sıstemındede kampana ve dısk fren sıstemının farkı nedır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)