çorlu-tekirdağ-uçmakdere-şarköy gezi
Reklamlar
-
yarın yani 03-09-2011 cumartesi başlıkta yazdıhım gibi gidiş 96 km civarında bir gezi planladık ben ve alpaslan arkadaşımla birlikte maksimum hızımız 80km üstüne cıkılmayacak seyir hızımız bu limitin altında olucak isteyen bize katılabilir sabah 9 gibi tam saati kararlaştırıcaz cıkarken tel. no özel mesaj olarak atarsanız sizi ararım
Reklamlar
-
birdahaki sefer gelirim inşallah
-
-
anasayfada çorlu-tekirdağ-uçmak.... yazıyor dedim motorla uçtu falan heralde arkadaş
Allah korusun hayırlı yolculuklar-geziler
-
Biz dün tekirdağ yaptık TEM den akşam 8 de oraydık 1 saatte çorba köfte tekrar temden geldik ....350 km civarı yol yapmış olduk....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Biz dün tekirdağ yaptık TEM den akşam 8 de oraydık 1 saatte çorba köfte tekrar temden geldik ....350 km civarı yol yapmış olduk....
bu hafta gezi yok mu hocam? ben genelde 2 haftada 1 müsait oluyorum, gezilere bir türlü denk gelemedik
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
bu civarlara geleceğiniz zaman bir mesaj atsanız karşılasak ve çay neskafe içsek tanışsak iyi olur ama bu pazar ben istanbulda araba pazarındaydım ankaradan bir arkadaşa araba aldık
-
sinka251 adlı üyeden alıntı
birdahaki sefer gelirim inşallah
motorum olunca bende gelecem bidaki sefere inşallah..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)