[MT İSTANBUL] 19 Ağustos Büyükçekmece Sahili Akşam Toplaşması
Reklamlar
-
20 Ağustos 2011, 09:51
avcılar grubu olmadan 12 motor çok iyiymiş yahu bide olsak 17 olcakmışız meğer
haftaya inş.
bu arada her hafta için ayrı başlık açılması gereksiz bence.Çekmece buluşmaları öncedende tek başlık üzerinden gidiyordu.Çünkü rutin olacak bi buluşma için sürekli yeni başlık açılmasına hiç gerek olmadığını düşünüyorum.ulaşım açısından ana başlığın linkini kaydedenler, ana başlığın son sayfasına bakarak daha kolay ulaşabilirler.Her hafta buluşma başlığı aratmayalım millete
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
20 Ağustos 2011, 21:03
Yahuu kaç hafta oldu bir türlü sizlerle buluşmak bana nasip olmadı hep ters köşee oldu. Neyse en azından sizlere tanıştıktan sonra söylemek istediğim şeyi şimdi söyleyeyim bari.
ben ve artçım ile 28 ağustos sabahı çeşme yoluna çıkıoruz 5 gün çeşme çiftlikköy de kamp yapıcaz. Kalacağımız kamp'a çok yakın birbirinden güzel plajlarda var. Şuan 1 piaggio x9 ve 2 yolcu var, bayram tatilini çeşme de yapmak bana katılmak isteyen olurmu? Seviler saygılar kazasız dikkatli sürüşler. ...( CAN )...
-
21 Ağustos 2011, 01:20
Felon adlı üyeden alıntı
avcılar grubu olmadan 12 motor çok iyiymiş yahu
bide olsak 17 olcakmışız meğer
haftaya inş.
bu arada her hafta için ayrı başlık açılması gereksiz bence.Çekmece buluşmaları öncedende tek başlık üzerinden gidiyordu.Çünkü rutin olacak bi buluşma için sürekli yeni başlık açılmasına hiç gerek olmadığını düşünüyorum.ulaşım açısından ana başlığın linkini kaydedenler, ana başlığın son sayfasına bakarak daha kolay ulaşabilirler.Her hafta buluşma başlığı aratmayalım millete
2 ninja vardı gelseydiniz kapıştırırdık sizi ali :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
21 Ağustos 2011, 01:45
arifziyaar adlı üyeden alıntı
2 ninja vardı gelseydiniz kapıştırırdık sizi ali :D
Abi yapma üstlerine gitme
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
21 Ağustos 2011, 01:46
yapılacak diğer bulusma tarihini ne zamana dusunuyorsunuz arkadaslar ? Balıkesir tarafındaydım bende katılmak isterim yapılacak gorusmeye beylikdüzü tarafından.
-
21 Ağustos 2011, 02:08
evraim adlı üyeden alıntı
yapılacak diğer bulusma tarihini ne zamana dusunuyorsunuz arkadaslar ? Balıkesir tarafındaydım bende katılmak isterim yapılacak gorusmeye beylikdüzü tarafından.
Her cuma oluyor bu bulusma yer saat aşağı yukarı hep aynı
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
21 Ağustos 2011, 05:04
selamün aleyküm safları sık ve düzgün tutalım ..bu cuma değildi bayramdan sonraki cuma allah kısmet ederse gelecem
-
21 Ağustos 2011, 05:09
-
21 Ağustos 2011, 05:39
şu buluşmaya dahil olmak hakikaten çok istiyorum...
baya bir uzak ama....
arkadaş bulursam haftaya yanınızdayım...
-
21 Ağustos 2011, 17:47
tamamdır oo zaman cuma yanınıza ugramaya calısıcam mutlaka teşekkürler.
-
21 Ağustos 2011, 18:58
tamamdır oo zaman cuma yanınıza ugramaya calısıcam mutlaka teşekkürler.
senin ne işin var burda
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
22 Ağustos 2011, 02:50
kanka biz hep burdayız yaw gel senide gotürim
-
24 Ağustos 2011, 02:38
kanka biz hep burdayız yaw
gel senide gotürim
,
artcılıktan pek hoşlanmam 4 teker gelırız :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)