Ben bi kere assam babam beni bin kere asar :D
Ben bi kere assam babam beni bin kere asar :D
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
benim hesabıma göre en az 25 kişi olduk
İkincilik kaybedenler içindir...
e hadi bende geliyim madem çok katılım var bir değişiklik olsun sağolsun partonum motoruma benzinde atmış :D yoksa gelemezdim... arif abi senin gelmemenede çok üzüldüm beyler belirtilen saatte BP de olucam ,Ali telefonlaşırız... bende biliyorum ;) yolu Navigasyon gibiyim evellallah :D bu arada 20 :40 bP için çok erken millet anca iftarını edicek gecikenler bir 10 dk beklenicek ardından 20:50 de teker döner...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Arkadaslar, bulusmaya motosikletle gelen arkadaslardan motosikletinin km saatinde en yuksek sayiyi gordugumuz uyemize bir surpriz yapilacak, bilginize ;)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
o teker yavaş döncek dimi görkem benimki 13.5 beygir yani :D
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
@cezerye
valla benim km yi bayadır sıfırlamamıştım nerden baksan 200km var yani.ee hediyem nedir
@bygrm
oo paşam gel bari
@arifziyaar
inş diski çok yememişsindir abi cuma günü bakalım bi senin canavara
20.40 iyi bi değişiklik yok bende niyetliyim 15dk da tatlısına kadar yiyorum valla adını yazdıranları bekleriz 10-15dk hem muhabbet olur bu arada gelicek olupta ismi listede olmayan varsa söylesin ona göre ismi olan herkes gelmeden çıkmıyoruz
Avcılar Ön buluşma Noktası Katılım Listesi
1-Felon ''GT250R
2-mctago ''Transalp
3-mertcan ''pcx
4-bygrm ''GT250R
5-_Hamit_ ''GT250R
6-Phantom264
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Dün arka tutacakları yaparken gözümü kaynak almış acaip derecede batıyor gecede uyuyamadım Damla, Limon falan damlattım. Gecer kendımı iyi hissedersem gelicem arkadaslar. Acaıp canım sıkkın
ben daha yeni üyeyim gelip sizinle tanışmayı çok isterim ama motorum bozuk yarın parça gelcek muhtemelen c.tesi çıkar
spartacus geçmiş olsun ne işin var kaynakla direk vida yerleri uymadımı tutamağın?
Avcılar Ön buluşma Noktası Katılım Listesi
1-Felon ''GT250R
2-mctago ''Transalp
3-mertcan ''pcx
4-bygrm ''GT250R
5-_Hamit_ ''GT250R
6-Phantom264 ''TvsApache
7-ninja_ömer ''Ninja250r
hadi beyler avcılardan başka gelen yokmu
bu arada adminim yeni mt stickerlarından isteriz,buluşmaya getirebilirmisiniz?
...
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Tripmetre degil, total kilometre
Durumumu "kesin geliyor" olarak değiştirdim
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ben cıktım yola Gorusuruz gencler
Ali gelincede anlatırım kardeşim kaynak maynak neden yaptıgımı..
Herkes tophanede. Motorum yok evimdeyim ben de. İyi eğlenceler sizlere
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Biz İstanbul Modern Sanat Muzesi dibindeki kafede oturuyoruz Gorusmek uzere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Caminin hemen yaninda Evim Nargile Cafe'de oturuyoruz (Guncel). 15 kisi yanlis oturunca tasindik
Eeee... En az km'yi yapana demedik))))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)