3 Eylül Cuma Caddebostan Buluşması
-
Admin
Saat: 20:00 - 3 Eylül Cuma günü Caddebostanda buluşuyoruz.
Buluşma yeri Caddebostan Burgerking
Avrupa yakasından gelecek olanlar saat 19:30 da balmumcuda atv-sabah binasının yanındaki shell benzincisinden hareket edilecektir.
Maksat muhabbet herkesi bekleriz.
Görüşürüz
Havanın yağmurlu olma ihtimali var hava durumunu takip edelim.
Hava Durumu için Tıklayın
Reklamlar
-
gelirim her halde... ama net birşey yok
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
Admin
gelirim her halde... ama net birşey yok
Sensiz olmaz
-
leto gelirse ben rahat gelirim
-
bende gelmek isterim......
-
ben deee!! %80. - tabi isterseniz
ne de olsa motorumuz yok
-
yeni bakımdan cıkardım kızımı zatenn.. özlemistir arkdaslarını cadde de görüsürüz..
-
arkadaşlar haftasonu sınavlarım olduğu için belki bir kaç saat katılabilirim ama belli olmaz yinede..haberdar ederim
-
Bu sefer geliyorum.
2. kask getirmem gerekir benimle dönecek vs olurmu?
Mecidiyeköyde oturuyorum.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
-
İstanbul dışındayım, saat 22:00 gibi katılabilirim. Gelince seni ararım cepten Skullhunter.
Bu arada süper fikir Caddebostan. 3 milyona diet cola içeceğimize alırız bira+çekirdek gideriz sahile, dünyanın en güzel yeri. Motorları çekecek yer de var.
Yemişim karşıda buluşmayı...
leto ya bakar
-
Gelmeyi çok isterim, fakat cuma akşamı nöbetçi olduğum için gelemiyorum. Size iyi eğlenceler...
-
yau acaip üşütmüşüm (motor üstünde artist gibi gezersen böle olur tabi)okadar gelmek istedimki......
motor üstünde terleyip duruyorum oda çarptı acaip grip olnuşum gelemedim kusura bakmayın bir daha ki buluşmada iyileşip aranızda olmak istiyorum saygılar...
(siz siz olun sıkı giyinin motor üstünde hasta olmak hiçbirşeye benzemiyor hiçbiryerim tutmuyor walla şimdi biraz iy gibi oldum ilaçları aldıktan sonra......)
-
walla gelen herkese tesekkür ediyorum,herzamanki gibi çok eglendik.. gelemeyenleride birdahaki bulusmaya bekliyoruz artık..
-
Öncelikle bir motor almam lazım. hızlı yaşadım birdenbire tökezledim. Şu yıl ünv. sınavını bi kazanim. Alalh'ın izniyle motorlar kampüse,sonrada aranıza katılıcam
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
-
resim falan yokı mu buluşmadan?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
Yok işte. Bunlar akıl edemiyorlar öyle şeyleri Anlatıyorlar şurda buluştuk burda buuluştuk diye biz de inanıyoruz bakalım.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Fotoğraf varda admin abi tatile çıktığı için daha sonra ekliyecek. biraz dişinizi sıkın (:
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
-
aY GENE COŞTUK BİZ YA... :
-
yok abi atlıcam otobüse gelicem. yaa
racing racing ve racing.............
-
motorcu abilerle geceyi uzattik . kimsenin eve gidesi gelmedi . valla cok keyifliydi ama havalarda sogumaya basladi . disaridaki muhabbetleri ic mekenlara taşimak lazim artik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler