İşte sabırsızlıkla beklenen fotoğraflar (:
İşte sabırsızlıkla beklenen fotoğraflar (:
ah ah istanbuld aolmak vardıııı
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Aah aah buraya gelecektiniz
(yok bu saçma oldu heralde )
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Alçaklar
Heeeeey baksanıza bu resimleri çeken dijital bir fotoğraf makinası mı?
Eğer dijital ise marka ve modelini alabilir miyim?
Acil
Bir buluşma düzenlemek istiyordum bu cuma ama neyse olmayacak gibi
Özlemişim ekibi beee
Yakında görüşücezzzz
DBTYSG
çıtır racing üstüne acayip yakışmış valla.
Sword ise racing e enduro gibi oturmuş, dim dik. Olum yat acık, hem kıza yaklaş hem gidonu tutabil. Neyse bir dahaki sefere artık.
teşkekürler light... :
valla biliyorum ben işimi ama dur bakalım..
neysee arkadaşlar gerçekten koyu muhabbet güzel bi buluşmaydı..
Her zamanki gibi..
Light kıza yaklaş diyosunda kızın arkdasındaki kahve içen abinin bakışları görmüyosun
Makina kodak ls443 ilgileniyorsan satılık
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Bu arada ilgileniyorsan Msn yada eren@taliasoft.com dan ulaşabilirsin
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Valla makinanı alamayacam kusura bakma
Ben Canon IXUX II almayı düşünüyorum sen neden satıyorsun ki?
Resimler kaliteli diye değil sadece karanlıkta iyi çıktığı için sordum. Flash ile cekimlerde bazen resimde abuk beyaz noktalar çıkıyor. CANONun sayfasında bunu flaşın objektife yakın olmasından dolayı havadaki toz zerreciklerinden kaynaklandığı açıklanıyor. Ama ben diğer dijitallerde rastlamadım. O yüzden sorayım dedim. Dijital kullanan ve buna rastlayan var mı özellikle loş ortamlarda?
SKULL bunu başka yere taşıyabilirsin. Zamanım yoktu yazıverdim
DBTYSG
Hişşşt çıtır, arkanda ayı var!Sword adlı üyeden alıntı
abiler ablalar biz erhanla beraber alanyadayız biliyorsunuz yakındada arif abinin şovu var istanbulda hazarfende bu hafata sonuda biz gelecez tatil bitiyor.. arif abi sağolsun uçağı verdi bize habire geziyoruz erhanla beraber otel alanya ile 12 km arası var gitip geliyoruz 2 dakka da.
öle işte buluşma iyiydi gerçekten birdaha ki buluşmayı siteye yazın siz biz yetişiriz ama bu hafta değil tabiki.
şu anda alanyadan çüneyt var yanımızda onunda herkese selamı var istanbula geldiği zaman bir buluşma yapacaz artık yeni arkadaşlarla da tanışmış olur
kendinize iyi bakın oralarda havalar soğuk imiş üşütmeyin sakın motorun üzerinde.
uzadıda uzadı beeee yeter bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
ooff ya varya ben olmalıyımdım orda diyorum başka da bişey demiyorum.Özledim R1' imi be...
anaaaaa cidden be murrat yalanmı söleyecez be resimler videolar geliyor yakında merak etmeyin hele bi dönelimde istanbula. sadece tek teker yaparken video cekemedik o kadar..... birazdan arif abi yapacak onun videosunu çekeceğiz.. size bu kadar yeter
R1 kullanmaktan bıktım be burada of offfff ( yalan yalan )
Ben motor almadan siteye de yazmayacam yakında
Çoluk çocuk konuşuyor artık
DBTYSG
yazdığını görmiyim murrat tırt
dijital fotoğraf makinesi olarak Sony öneririm ben, tercihen Carl Zeiss lensli olanlardan, Cybershot P5 ve P100 kullanıyorum, nefis çekiyorlar, Sony kullanan akraba ve arkadaşlarım da çok memnunlar (memnun olunan diğer makineler P1, T1, V1, W1) Bunlardan P1 ve P5 artık piyasada yok, gerisi var.
imza, safrane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)