vay agalar ne zaman oldu bu iftar yahu...en son baktığımda nereye gidek diye muhabbet vardı...arasanızda gelemeyecektim...zaten arayan da olmamış sorun yok o zaman...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2431871]09/09 2011 cuma günü aksam kaynarcadan otobüse bineceğim.... pendik köprüsüne gelmeden solda sizin istikamette... istanbuldan gelecekler için pendik köprüsünü geçince sağda... e5 üzerinde...[/QUOTE
Sıkıntı yok,inşallah
inşallah abi gitmeden görüşürüz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
godzillam benim yeminle seni arayacaktım fakat benim işyerindeki durumu biliyon aga senide foruma girer bakar diye tahmin ettim ,samedin zaten mazeretini geçen haftadan, bildiğim için ve burada olmadığını düşündüğümden dolayı onu es geçtim zaten diğer tayfa, noksansız ordaydı , seninde görüp atlayacağını düşünmüştüm hatta , aga gündüzden arayacaktım fakat , senin işinden kaynaklanan sıkıntı geldi aklıma dedim müsait değilse bizim yüzümüzden patrondan direksiyon başında fırça yemesin gibi hayaller kurarak aramak istemedim işin özü budur ,
hem sora bana mı düşer ben misafirim ülem sevimli panda ev sahabısına hesap sor
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
güzel söylemişsin samedim hepsi bir piyanist irfan ,genel olarak çoğu müzisyen fırıncı ama karakter olarak hepsi piyanist_irf
bundan kuşkunuz olmasın mt filomuz genişliyor yavaş yavaş klonlara ayrılıp çoğalıyoruz
1 ler 5 olacak 5 ler 10 fakat zaman....
yahu ben onu öndeki çıkartmalara istinaden söylemiştim....
bu arada ben kayseriden perşembe günü döndüm ama önceden planlanmış olan daveti yerine getirmek zorundaydım....
hayır nagile ile alakalı değil tabi...
yahu birde senin iftarda o siyah sarı çizgili tshırt giyen arkadaşı sanki ben bi yerden tanıyorum..hemde çok iyi tanıyorum gibime geliyor..
gerçi insan insana benzer ama bana öyle geliyorda olabilir tabi....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
bak bak utanmaz, sıkılmaza bak nassıda yıktı olayı üstüme yavvv çamur at izi kalsın eyimi
ulem küçük adam biz fırında patron işgillendi , telefona tırt oldu diye tuvaletlerde soyunma odasında nete giriyoz çaktırmadan , adam eski kafa aga ne oyunu oynuyon sen telefonla diyo
naapsın internete giren telefondan haberi yokkin abi bi girip çıkıyom hemen diyom kime giriyon olm sen diyo
haydaaaa buyur burdan yak oluyom ...
yaaaa ..... mt ye girip bakacaz diye çektiğimiz ızdıraba bak aga sende kalkmış yumurtalı ellerle telefonlara bile, bakamayan kardeşine sitem ediyon ,
sende gir benim gibin helaya sende bak tosunum ....
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
olabilir agam geçen cumartesi akşamı bana yardımcı olan kankalarımdan pynst ercan nıckli arkadaştır kendileri , o akşamdan gözüne takılmış olabilir
sen ne ediyon bu arada , bende meteye laf yetiştiriyordum
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
artçı lazımmı abi benzini yarı yarıya kırışırız
hayda......iftarda gördümde tanıdık geldi dün akşam görmedimki ilk defa zaten..
Bu arada adım geçmiş cevap hakkı doğmuş...(kadın hakkı diye bişey de yoktur zaten..çünkü hakkı erkek ismidir)
Bie erkek olarak Cevap hakkımı kullandım bende........
Samet abi nargile neliydi
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
nane ve mango.....iki çeşit....
bide kısa 2000
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Afiyet olsun abim
Bi gün nargile kafeye gidelim şöyle motorlarınızla
Yok ki bi motorumuz
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)