Vay yüce abim hayırlı sahurlar....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arkadaşlar baya tatlı vardı... karamürsel tayfasının tatlısının onlar gelmeden ayırdık kalmasın diye... biz kendi tatlımızı bitiremedik baya arttı, karamürsel tayfasının kide vardı nasıl yetmedi yaw.....
bana göre güzel bir gündü.. emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam millet ramco bugün yanıma gel şu resimlari yukleyelim anlamam ağa yüklemeden felan güzel bir gün oldu eminim erken kacmam gerektti yoksa enson tayfayla akabilirdim
Çok güzel bi akşamdı emeği geçen herkese teşekkürler
Tünal abim doğum günün kutlu olsun nice senelere
Akşam hafif bi serinlik vardı dönüş yolunda
Onur abi cbr ile sevişiyosun giderken be makina olsaydı çekicektik amma hoşuma gitti hee
Reşit abim Allah razı olsun senden bu garibanı sevindirdin
Samet abi keşke gelebilseydin
Peşinizdeyim abiler
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Güzel bi akşamdı yemekler falan çok güzeldi
İrfan abi seni beklicektim daha ama saat 10da telefon geldi gitmek zorunda kaldım başka zaman görüşürüz artık
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
İşte motosiklet kardeşliği,bir mt klasiği....
Tünal kardeş nice sağlıklı ve mutlu yıllara. Oğlumun da doğum günü bugün 18 ine bastı.Farklı yıl aynı gün doğmuşsunuz
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
irfan adamım benim pidelerim nerde..sana ceza.. beni askere uğurlamaya kaynarcaya geleceksin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Eyvallah abi...
---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
masa örtüleri bende kalmış veririm....yalnız baklavaya doyamadım birdahakine özel karışık alalım.....
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
Yaşlandık kardeşimmmmmmmmmmmmm 1100 xx var allahtan.......
Tamam abim inşallah bayramdan sonra gidriz bi yerlere
Masa örtülerini de hallederiz sorun değil abim
bayramda bir yerlere gidelim.... ben sonra 15 ay gelemem geziye falan.....
Gelir alırız seni çarşıda abi
Geliriz geliriz
http://www.illerarasimesafe.com/?ner...l&tab=guzergah 773 km otoban nereye kadar devam ediyor acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)