2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
İstanbul mu gezecek? Duy da inanma...
-
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
Zühtücüğüm, beni yaz !
Artık ya toplarız arkadaşları, ya da beraberce çekeriz kafaları....
derin adlı üyeden alıntı
İstanbul mu gezecek? Duy da inanma...
İnan inan, siz tayfalar daha gemiye binmeden, İstanbulun yaptığı gezilerle gidiyordu bu gemi...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
İcraat isteriz, laf değil...
-
-
Adam lazımsa biz de gelelim..
-
ehehehehehe kanka + 10000000000000
-
İstanbul, şehir değil bir ülke arkadaşlar !
Biz de öyle bölünme falan değil toptan "silme" olur da, kendi küllerinden yeniden doğarız !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
yakışır tosun paşam, sen seversin böle organizasyonları
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
bende varım. rezervasyon yaptırcak mısınız yoksa yakalara kırmızı gülmü takıcaz
-
-
-
benim de extra bir işin çıkmazsa ordayım.ama saat 20:00 de gelemem daha geç gelebilirim...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
ledooo gittiğiniz yerde foto çekerken kaz ördek vs.... resmi çekmeyin aman diyim haaaaa !!!!
Egeknn kardeş, yaw bizim burada pek kaz bulunmaz ki resmini çekelim, hepsi sizin orada gailba bunların
-
Eee! zamanıdır.Yanlız motorsuz motorculara aranızda yer vardır umarım.
-
Ledo kazın ne işi var gökdelenlerin içinde be abicim ehehe civarınızda doğal ortam kalmamışki bir zamanlar köyden şehre diye gelen insanlar bile kaçmak istiyo istanbuldan kazın ne işi var orada yani kazın ayağı farklı
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Eee! zamanıdır.Yanlız motorsuz motorculara aranızda yer vardır umarım.
Olmaz mı ? o motorsuzlar geliyor buluşmalara, sonra da motorlu oluyorlar. Sistem böyle işliyor.
Sende tak yakana bi "koyu elmas" gel Bostancıya, Üsküdardan fazla uzakta değil zaten.
-
Pazar günü oradayım ledo.Sizlerle tanışmak site dostluğunun üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur!
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Pazar günü oradayım ledo.Sizlerle tanışmak site dostluğunun üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur!
Valla pazar gelirsen, pek bi kimseyle tanışamazsın. Biz Cuma oradayız da
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler