2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)
Reklamlar
-
24 Şubat 2006, 12:28
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Prometheus, araltı, ashes, ccbbdd, Luxor, motomonster, nurkan, Shamyl, spyle, ÜYE
Fena reyting... Sen neymişin be İstanbul... Hemen araya reklam almak lazım
ASYA TOLANTILARININ SPONSORU ASYA MOTOR
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
-
24 Şubat 2006, 12:33
prometheus napalım istanbuldan kimse yok işte sitede çağrıyı yaptık daha ne olsun ki ya buluşmak istemiyorlar yada hiç zamanları yok ne diyelim
20 kişi
-
24 Şubat 2006, 12:45
Buluşma yeri, günü ve saati değişmedi değil mi? Çarşamba Beer's 21.00 değil mi? Değişir de farketmezsek sap gibi gidip beklemeyelim bir yerlerde Dediğim gibi gelenler de adını son listeye ekleyip mesajına yazarsa son güncel olarak kimler geliyor kimler gelmiyor belli olur.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
24 Şubat 2006, 12:47
zaten degişiklik olursa bugün yazar paşa herhalde
-
24 Şubat 2006, 13:21
boy, ashes
tabii sayfalar çoğaldı, belki kaçırdınız. Dün akşam buluşma gününü 3 Mart Cumaya taşıdık.
Bilgi için, bakınız : Mesaj no: 92-94-95
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
24 Şubat 2006, 13:22
-
24 Şubat 2006, 13:31
Eyong adlı üyeden alıntı
Konu dışına çıkan tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
burada tartışma mı çıktı yaw ? ne zaman acaba ? sürekli takipteyim bi tek bugün birkaç saat yoktum
İyi yapmışsın Eyong ! Tartışma da neymiş biz buluşma diyoruz, plan diyoruz burada...
Kamil adlı üyeden alıntı
Cuma güzel oldu arkadaşlar, sanırım katılım artar Baksanıza ledo abi bile hiç yazmadığı kadar mesaj yazmış
Bu buluşmayı zühütü ile beraber düzenliyoruz, olacak o kadar vardiya usulü çalışıyoruz bir o devralıyor bir ben. Tabii saolsun teksas lı arkadaşlar da müthiş destek beriyor o başka..
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
24 Şubat 2006, 13:33
ya arkadaşlar hep destek tam destek te tek bayan da ben olmayayım yani yaaa,eniyisi ordaki duruma göre be gelirim..kesin bişey söylemeyeyim şimdi...
-
24 Şubat 2006, 13:40
Forumdan Uzaklaştırıldı
Peril adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar hep destek tam destek te tek bayan da ben olmayayım yani yaaa,eniyisi ordaki duruma göre be gelirim..kesin bişey söylemeyeyim şimdi...
Ask olsun bak listeye Uye de var.. Oda zaten tek ben olmam dimi diyodu.))
-
24 Şubat 2006, 13:43
çiğdem başka gelecek bayanlarda var sen tek olmazsın,,,,seni yılın bayan motorcusu seçmemiz lazımdı aslında geçen sene unuttuk bak,riva dönüşü çıkarttığın performans ile
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
24 Şubat 2006, 13:44
Peril adlı üyeden alıntı
Peril, tek olmazsın herhalde, çünkü ismini yazdıran iki bayan üyemiz var.
Sırasıyla : 1) kırmızı 2) ÜYE
-
24 Şubat 2006, 13:46
Belki güzel bir çift olursunuz çido? Gündoğmadan neler doğar
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
24 Şubat 2006, 13:47
Buradan flood yapmak bahasına bir çağrı yapmak istiyorum ( hah iyi bari shamyl girmiş araya ):
HARFENDAZ,
Kardeşim şu anda da okuyorsun burayı, yazdırsana ismini lütfen. Bak ben senle tanışmak istiyorum. Üstelik mesajlarını da silmişsin, konuşacakalarımız var !
-
24 Şubat 2006, 13:56
Harfendaz ile problem mi var anlamadım? Çözülmeyecek problem yoktur harfendaz, ledo'ya güven gerisini merak etme sen
-
24 Şubat 2006, 14:02
Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo adlı üyeden alıntı
Buradan flood yapmak bahasına bir çağrı yapmak istiyorum ( hah iyi bari shamyl girmiş araya ):
HARFENDAZ,
Kardeşim şu anda da okuyorsun burayı, yazdırsana ismini lütfen. Bak ben senle tanışmak istiyorum. Üstelik mesajlarını da silmişsin, konuşacakalarımız var !
Evet epeydir ortalarda yok gercekten..Hadi bakalım Harfendaz bak özel davet bile aldın Ledo dan bekliooz.
-
24 Şubat 2006, 14:03
güzel çift olayını çözemedim ama yeni bayan arkadaşlarla anlaşabileceğimden şüphen olmasın shamylcim..
o gün için başka bir program daha var açıkçası ,madem bayanlarda var neden olmasın,bakarız bi çaresine.sürpriz yapabilirim yani
-
24 Şubat 2006, 14:05
arkadaşlar bu arada ben map point adlı programdan faydalanarak,bu yaz yakın çevrelere yapılabilecek gezilerle ilgili bir takım dökumanlar ile geleceğim,nedir bu dokumanlar derseniz,,işim icabı map point adlı oldukça detaylı bir harita programı kullanıyorum,bu programda nereye nasıl gidilir şeklinde rota çıkartabiliyoruz tüm detaylarıyla,,bazı istikametleri getireceğim gezi tarihleri daha sonra hep beraber ortak bir şekilde kararlaştırılır....bu arada kafatasıavcısı adminimiz uyuyormu admin uyuma topiğe sahip çık şeklinde bir tezahürat başlatıyorum...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
24 Şubat 2006, 14:06
Forumdan Uzaklaştırıldı
Peril adlı üyeden alıntı
güzel çift olayını çözemedim ama yeni bayan arkadaşlarla anlaşabileceğimden şüphen olmasın shamylcim..
o gün için başka bir program daha var açıkçası ,madem bayanlarda var neden olmasın,bakarız bi çaresine.sürpriz yapabilirim yani
Valla sürpriz filen yok acilen vede aniden yazıldın listeyee
-
24 Şubat 2006, 14:33
Heyt be ccbbdd, navigator müsün mübarek
Biz onun sürprizini biliriz zühtücüüüm Yazın siz listeye
-
24 Şubat 2006, 14:34
zühtücüm eklersen listene sevinirim görüşmek dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler