Yani biz burdan şunumu çıkaralım benim asıl yerim ......... burda üvertür olarak çıkıyorummu diyon .........Barış abi aslında bu başlığı zühtüpaşa açmasaydı kesin gelirdim )))) ama maalesef düşünmem lazım ))))
Yani biz burdan şunumu çıkaralım benim asıl yerim ......... burda üvertür olarak çıkıyorummu diyon .........Barış abi aslında bu başlığı zühtüpaşa açmasaydı kesin gelirdim )))) ama maalesef düşünmem lazım ))))
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
üvertür değil abi garnitür ))
vaayy psikolojik baskı hesabı heee ))
kimseden çekinmem abi diğer sitede nasıl dostlarım varsa burda da dostlarım var , gelebilirsem söz...kimseye kırgınlığım yok kimsede bana kırılamaz ben herkesle iyi anlaştığım için zaten yanlış anlaşılıyorum )) şu da bi gerçektir burda 10 dostum varsa orda 10 katı var abicim saygılar marmarise )) en büyük FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEE
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
barış abi bu federal çok yanardöner..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aslanım bülentim benim adamın takımı güzel be ....Hayır dolmuşada gelmiyo
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
takımı da güzel, motoru da güzel, kendi de güzel ( karakteri yani...)BBRR adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
zühtü baba neden salı-perş diil.içerdik bol bol(sizi düşünüyorum valla, ben az içerim bilirsin)
hani patlayana kadar 10 ytl hesabı...
perş de hafta içi, cumada.2 sine de işten çıkıp gelicez nasıl olsa...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
paşa uyuyor ben cevap veriyim bari.
Şimdi perşembe akşamları malum birçok kişi alkol almaz.
Cuma ise, cumartesi işe gitmeyenler için ( ki birçok kişi var böyle ) ertesi sabah geç kalkabilecekleri bir akşamdır. Salıdan tek farkı da bu diil tabi, bi de psikolojik olarak haftasonu dur ne de olsa...
İndirime gelince, Beers la konuşur bişeyler hallederiz, yeterki katılım güzel olsun
Not: Bi de patlama meselesi var. Motorla gelenler biryere patlamasın diye bira içerek te patlamasınlar zaten
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
evet bakalım buralardan kimler var başka
cango nerdesin sende geliyorsun
fedo bırak şimdi,,,gelirsin gelmelisin hak yolunu bulmalısın,,, gelir fedo gelir,bak şamil sinan şamda orda olacak,timsah gti ile gelir kesin,motora binmez rakı içcek ya.....BBRR, adaş senin dövme konusundaki kabiliyetini duydum,ilk fırsatta ziyaretine geleceğim,,marmarisi çoook iyi billirim merkez komutanlığı satınalma kom.başkanlığında askerlik yaptım....Bi airbrush yaparız artık benim motora,,bende size blues çalarım Yüzbaşı soner nerde dur onuda arasın jackmenderese söyleyelim..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ooooooooooo leylim ley, leylim ley.... gebze tayfası geliyosa bende gelirim. nede olsa bende o tayfadanım. hem bu aralar moral bozuk belki düzelirim
leylim ley cango sende geliyorsun işlerini ayarla cuma akşamı hepbirlikteyiz
paşam yaz güncel
spyle
cango listeye ekle
Evet Arkadaşlar akşam evdeki PC de problem oldugundan su an güncel liste yapılmıstır.. Elleri görmeye devam..
Gelende gelmeyende herkese sevgiler
Sen bırak fedo nun lambalarını bi selektör yapta o akşam görelim bakalım... Yazdık listeye mecburen gelioooon. Hem dönüşte seni 500 otobüslerinin durağına bırakcam bizzat.mete_han adlı üyeden alıntı
neyse arkadaşlar konumuza dönelim evet istanbul bu kadar herhalde :(
sadece biz geliyoruz kocaeli den (ashes,ccbbdd,cenkmenderes,cango,spyle)
Arkaslar daa kalkamadı yaw..) Malum İstanbul..hehe )
paşam yaz listeye direk (araltı) arkadaşıda
hadi bakalım istanbul elleri görelim
Konu dışına çıkan tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)