cenkmenderes adlı üyeden alıntı
OOOO Cenk kardesim gelmeden zaten olmazdı....Nede olsa bira var yahu..
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
OOOO Cenk kardesim gelmeden zaten olmazdı....Nede olsa bira var yahu..
Burcu, deliye her gün bayram.. Yani deli bayramı
Kamil geliyordu demi.. O yoksa ben de gelmem bak.. Kamil zengin adam, 106 GTI'a biniyo.. Benim biraları ona kaktırıcam da..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bende diomm ne bayramı bilmediğimmm bi bayrammı var yoksa diyip istanbula gelecektim yaw:
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Eeeeeeee!.. Ben karton'dan süt dedimdi ya! Biz onu Çarşamba yapalım.ledo adlı üyeden alıntı
çok ayıp serseri filan olmuyo ama bak hala burdayız.......
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
hehh he bensiz olmaz demişler beni de yazmışlar zaten oki içelim güzelleşelim ozaman
Eyong, BBRR, cardoso, ccbbdd, cenkmenderes, KARAKIZ, kırmızı, motomonster, optik1907, Shamyl, spyle, boy
Ben de gelirim. Gelecek olanlar kendini listeye ekleyip listeyi güncellesin. Kim gelecek kim gelmeyecek takip etmesi zor oluyor. Beer's in önünde motorları koyacak yer var mı? Biz genelde geniş yerlerde buluşurduk.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Sen daha topik açılmadan yazıldın haberin yok.cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Bilgi için : http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=4024&page=5
Bakınız mesaj no:70
Zühtücüğüm,
bak ben sana demedim mi ? Biz organizasyon yaparız da İstanbul gelmez mi ? Daha da topiği görmeyen birçok arkadaş var.
Sağolsunlar birçok arkadaş da Avrupadan geliyor.
Haa bak, bu arada site yönetimi de olaya iyi girdi, Şimdilik, Skull ve Eyong. Danger da kaçırmaz. Eh Egeknn' ı da sen yazdın. Geriye Shadow ile BBRR kalıyor.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
motorları koyacak çoook geniş bir yer var hiç merak etmeyin,,mekanda oldukça geniş...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Yaw bendemi gelsem ney. Güzel olacak gibi...
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Yalnız bayaa bi kalabalık olmaya başlıyoruz. Ertesi gün de iş günü, herkes biribiri ile konuşamadan vakit geçecek. Bir de saolsunlar Avrupa tarafında ki arkadaşlarımız fedakarlık gösteriyorlar. Bunu görmezden gelemeyiz.
Bence bu buluşma 03 Mart Cuma akşamına kaymalı. Hiç değilse biraz daha rahat olur gelenler.
Cumartesi yapalım diyenler olacaktır, hemen söyleyeyim ki Cumartesi günü Topik sahibi Zühtüpaşanın ailesinden birinin düğününe katılması gerekiyor. Aynı şekilde bu organizasyon da katkıları olan benim de Cumartesi günü katılmam imkansız, eh organizatörler olmazsa da olmaz tabii.
Bu iş galiba en iyi Cuma günü olacak, zühtü de gelir birazdan bakalım ne diyecek ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
zühtü paşa uyudu herhalde erkenden, güncelleme sabaha kaldı listeyi galiba
paşam uyannnnnnn
(istanbul bu kadarmı) vay vay vay
biz kocaelinden geliyoruz
Evet arkadaslar hem Avrupa yakasının katılımı, hem ertesi gün Cumartesi olması nedeniyle gunu 03 Mart Cuma olarak değiştirioruz..ledo adlı üyeden alıntı
zühtüpaşa uyanık da site de bişey var güncelliyemiyo bi türlü. Yarın ön sayfada listeyi yeniler, ayrıca başlığı da değiştirecek.ashes adlı üyeden alıntı
Şu an gönülden destekleyenler hariç 18 kişiyiz bi de gelsem mi acaba diyen var. Cuma olunca ikiye katlar en az...
Yalnız tabi bunlar çarşambaya ok verenler, umarım hiç kimsenin cuma ile ilgili sorunu çıkmaz listeden
Liste şöyle :
İSTANBUL TOPLANTISI KATILIMCILAR
Zuhtupasa
Ledo
ccbbdd
kırmızı
luxor
darkdiamond
ashes+1
armagedon
skullhunter
fastboy3
teror
uye
shamyl
Eyong
Cenkmenderes
spyle
boy
federal ( tam olarak ne dediğini anlamadım ama, iyi bişey söyledi heralde )
Levent abi davetine çok teşekkür ederim ama gerek yoktu zaten yazıyordum, açık konuşmak gerekirse 1 hafta 10 gün sonraya söz veremem , ama gelip havayı koklamak , sizleri görmek , eğlenmek ve baba mesleğim olan ajanlık görevimi yerine getirmek isterim )), işlerim elverirse ve samanlıktaki samanı kaldırabilirsem )) geleceğim levent abi amma samanı kaldıramazsam bana yardımcı olacak biri lazım )) samanı kaldıracak biri )) o kendini biliyor... gelirsem + 1 , gelmezsem - 1 görüşürüz....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Benim bildiğim bülent kaçırmaz böle toplantıları yoksa bişimi var....Levent abi davetine çok teşekkür ederim ama gerek yoktu zaten yazıyordum, açık konuşmak gerekirse 1 hafta 10 gün sonraya söz veremem , ama gelip havayı koklamak , sizleri görmek , eğlenmek ve baba mesleğim olan ajanlık görevimi yerine getirmek isterim )), işlerim elverirse ve samanlıktaki samanı kaldırabilirsem )) geleceğim levent abi amma samanı kaldıramazsam bana yardımcı olacak biri lazım )) samanı kaldıracak biri )) o kendini biliyor... gelirsem + 1 , gelmezsem - 1 görüşürüz....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Barış abi aslında bu başlığı zühtüpaşa açmasaydı kesin gelirdim )))) ama maalesef düşünmem lazım ))))
Hani ben yanlış hesaplamıştım ya! Tekrar yanlış hesaplamışım olayı,Benim Çarşamba diye hesapladığım şey Cuma'ymış.Netekim yine geliyorum yani.Kusura bakmayın çalışma sistemim acayip garip benim gelince anlatırım zaten,hakvereceksiniz.Benim günüm pek belli olmuyoda.
Şimdi bu cuma değil yani yarın değil haftaya cuma dimi ...
bide zühtüpaşa keşke perşembe yapsaydın, alkol alanlar ertesi gün cuma da durumu eşitlerdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)