aynen yazıldı heheheashes adlı üyeden alıntı
aynen yazıldı heheheashes adlı üyeden alıntı
Zühtücüğüm, başlığa İstanbul toplantısı diye de eklersen iyi olur bence...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
abi normalde 18 de çıkıyorum ama 17 dede çıkabilirim senin yanınada gelebilirim maksat yanlız gitmeyelim geyik yapa yapa gidelim dediğim gibi sana nasıl uygunsa benim için sorun yok
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ok teror
Bayaa erken çıkıomuşsun be, ne güzel işmiş o
Benim tükkana gelirsin, çayda içeriz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
normalde 18 de çıkıyorum taze çayada hayır diyemem yarın adresini alırım senden abi şimdi çıkmam lazım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Daha şimdiden 13 İstanbul 2 İzmirimiz var. hehehekırmızı adlı üyeden alıntı
Zühtü şu toplantıyı 3 Mart Cuma'ya alsakda ertesi gün sabah kalkıp işe gitme derdimiz olmasa nasıl olur Hem böylece belki Avrupa yakasındanda daha çok arkadaşımız katılabilir...
Tekliflere açığız...ancak katılımcıları iice bi görelim bakarız ne dersiniz?ÜYE adlı üyeden alıntı
hala 2 izmir diyo yaaaaa unutma bide BBRR var marmaristen hehe
BBRR, cardoso, ccbbdd, EgeKnn, Eyong, FASTBOY3, motomonster, optik1907, sadibey, Shamyl, spyle, ÜYE, zuhtupasa
vay be ne konu bu kadar okuyanı var.....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
eveeet mod larımız geliiolar.. bak valla egeknn nin yalancısıyım senide ekledik heheheBBRR adlı üyeden alıntı
paşam bana +1 de yanıma istanbuldan bir arkadaş daha katılacak motorcu
Bi dakka bi dakka, hakket yav niye çarşamba
C.tesi yapalım herkes geniş geniş gelsin.
Hatta bu C.tesi yapalım, demir tavında dövülür
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
heee he geliyom yaz ama fuara........
bende gelioomm ama bende fuara geliommm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Eyong, BBRR, cardoso, ccbbdd, cenkmenderes, KARAKIZ, kırmızı, motomonster, optik1907, Shamyl, spyle
Serseriler nasılda belli, işi gücü olan 6 da paydos edip gitti
zaten gönülden dedik yaw..KARAKIZ adlı üyeden alıntı
aynen wallaEyong adlı üyeden alıntı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
Yahu beni niye yazmıyorsunuz. Ben zaten direk geliyorum. Buluşma varsa cenkmenderes ordadır.. Aaa ayıp ediyorsunuz bakın ama..
Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hayırdır cenk ne bayramı buuu
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)