ZÜHTÜPAŞACIM YÜZDE ELLİ İHTİMAL +1 OLUCAM
BU ARADA ZÜHTÜPAŞACIM --- KNOT--- NEKİ ???
ŞU KENAN DOĞULUYUDA ÇAĞIR AKŞAMADA HERKES Bİ RAHATLASIN
ZÜHTÜPAŞACIM YÜZDE ELLİ İHTİMAL +1 OLUCAM
BU ARADA ZÜHTÜPAŞACIM --- KNOT--- NEKİ ???
ŞU KENAN DOĞULUYUDA ÇAĞIR AKŞAMADA HERKES Bİ RAHATLASIN
evet arkadaşlar bol bol foto çekin şöyle ince bi sima tanıtımı yapalım paşam sen eskiden fotocuydun degilmi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa
sevgili istanbullu arkadaşlarım.Toplantınızda bulunamasamda gönlümüz sizlerle..fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum.izmir karşıyakadan kucak dolusu selamlar..iyi eğlenceler.karakızımıza iyi bakın...
siz bu akşam toplanıp, çekilişler yapıp eğlenirken ben kaynarca yollarında olucam );
gelemeyeceğim için üzgünüm.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Evet Arkadaşlar, Alfabetik Liste Son Kez Geliyor :
" + " olanları eklemedim, sadece üye isimleri olanlar var bu listede. Bildiğim kadarı ile 10 dan fazla "+" var
Ayrıca aşağıdaki listede bir iki tanede "belki" var, hava durumuna falan bağlı olarak....
1 A2 Ehliyet
2 alderney
3 alestevardiya
4 Ali Sungur
5 Alirad
6 Araltı
7 armagedon
8 ashes
9 Asri
10 Bandit
11 baris
12 Bleckman
13 Boy
14 CBR1000RR
15 ccbbdd
16 Cenkmenderes
17 Danger0
18 darkdiamond
19 demgah
20 dereli
21 dostdark
22 Eyong
23 Fantom 76
24 fastboy3
25 fragrance chaplin
26 Gelişim S. K.
27 gibsy
28 harman
29 Hurricane
30 İsis
31 Jackiechan
32 Jameika34
33 Joker
34 karakız
35 kırmızı
36 ledo
37 luxor
38 makarna
39 Metehan
40 Musturaki
41 Nemrut
42 NeoSoul
43 nurkan
44 Onurozcan
45 Optik1907
46 sadobey
47 sakız
48 Scotty
49 shamyl
50 Skullhunter
51 Spyle
52 starsailor
53 swing
54 teror
55 Transalp650
56 tuna
57 uye
58 vedo
59 Zuhtupasa
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
nazar değmesin aman hadi bakalım elleri görelim vay vay vay ledo abi inanılmaz süperiz valla
Paşam gelemiyorum kusura bakmayın. Herkesten özür dilerim. Motorumun karbüratöründe arıza çıktı. Motorsuz gelmekte bana göre değil. Üzgünüm sizi gönülden destekliyorum.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
59 Katılımcı +14 Artçı ile 73 kişi 6,5 saat sonra sallıcak her yeri..Hadi bakalım son rötüşleeeer..
yap bi pasta cila en incesinden paşam karşılama komitesi hazır mı
Paşa gelio paşaaaaa siz karşılıcaksınız alooooo
Piyade taburu emir ve görüşlerinize hazırdır paşam
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Tabur rahata gecebilir ama sen hazırolda beklicen şamil saat 21.00 e kadar..Shamyl adlı üyeden alıntı
Evet gerçek motorcular , tutkunlar tekrar bir araya geliyoruz.
Yine hiç sıkılmadan motosiklet konuşacağız
Akşam hava yağışlı olmayacak gibi şu an güneş açtı bile herkesi bekliyoruz Havada nem var ben gelemiycem gibi geçersiz mazeretler kabul edilmiyor gelmeyenler tırt motorcu ilan ediliyor ona gore
2006 gezi programı önemli bir konu tüm katılan tüm üyeler ile programı birleyeceğiz ve tüm yaz yine motosiklet üzerinde turlayacağız.
Ayrıca sitemizin ne kadar demokratik , şeffaf ve adil olduğunu hediye çekilişini üyelerimizin gözü önünde yaparak tekrar göstereceğiz. Birkaç tutkunu daha sevindireceğiz.
Bu Organizasyonu düzenleyen , katkıda bulunan , destek veren , vaktini ayırıp birşeyler yazan tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür ederim.
Akşam görüşmek üzere
Saygılar
kusura bakmayın gelmeyi çok isterdim fakat ben o saatlerde çalışyo r olucam.
gönlüm sizden yana
(listeye eklenmişim haberim yoktu........)
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
ledo, A2 EHLİYET, araltı, ashes, ccbbdd, demgah, fantom76, kepir, mostwanted_57, MUSTURAKİ, vedo, ÜYE
bu kopyalandığı sıra 83 kayıtlı üye online dı 12/83= 15 %
Ratingler fena değil, biraz önce17 idi ama o ara kopyalayamadık...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Ay siteye 2 gün giremedim 70 küsürlere çıkmışız Ne güzel ne güzel.Bu arada arkadaşlar havayı bahane etmeyelim lütfen.Ne yağmur ne çamur fırtına çıksa ordayım bu akşam
Tebrik ediyorum herkesi katılımın çok olması çok sevindirici gelemesekte aklımız gönlümüz sizlerle bu akşam izmir gurubu olarak bizimde bu akşam toplantımız var sizlerden bol ca fotoğraf bekliyoruz arkadaşlar bahar ve yaz aylarında izmir ile istanbulu sıkça buluşturalım daha büyük organizasyon ve gezilerde buluşmak dileğiyle..
18 mart Çanakkale gezisine istanbuldan katılabilecek arkadaşları da aramızda görebiliriz umarım fuarda zaten görüşücez herkese saygı ve sevgiler...
Evet bizlerde İzmir grubuna selam ve sevgilerimizi yolluyoruz.. En kısa sürede birlikte olmak dileğiyle..
Eveet arkadaşlar 5 saat kaldı hazırmıyııız.. Hadi bakalım eller havayaaaa
ben varım arkadaşım istersen gel bana beraber gidelim şaşkınbakkal mangonun üzerindeyim. birde toplantıdan sonra pendik tarafına gidecek olanınız var mı arkadaşlar yoksa çok erken kakmam gerek motorla gelmedim çünkü.otobüzle dönem gerek onunda saatleri malum.ÜYE adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Bende geliyorum arkadaşlar...
Genelde geç geleceğim falan yazılır ama ben ERKEN geleceğim
20:00 den sonra oradayım.......
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)