valla uçak biletleri otobüs fiyatı ile aynı antalya-istanbul olurdu hani
valla uçak biletleri otobüs fiyatı ile aynı antalya-istanbul olurdu hani
benim bildiğim kenan barışı döver...valla bak...eli ağır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Barışcım, neden üzerine alınıyorsun ki? Asıl benim mesajların topu gitmiş Sıkıntı var evet, senin aslını inkar etmen, hani nerede Küba bayrağın?
Tekrar ediyorum, Pendik'ten toplu taşıma otomobili kalkar gibi görünüyor bu akşam
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
barış kim abimete_han adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kenan dikkat et kardeşim...bu gebzeli tayfa çete oluyor biraz...mafya falan yani...ben bu elemanlarla gittim bir geziye...beni araya aldılar fena patakladılar...ayaklarıma sıktılar...
barış bbccdd...çok içer arada bir sapıtır...genelde içer...hep içer...ben ayık görmedim...
egeknn...kenan...asansörcü...bir yukarı bir aşağı yani...çıkarır sonra indirir...
shamyl...kamildir kısaca...sadece kamil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bana öyle gelmedi ya hadi hayırlısı bakalım,,,sağa sola biraz daha dikkatli bak o zaman,,daha ne geyik mesajlar göreceksin......Birde istanbul toplantısıyla ilgili topiği,istanbuldaki mod arkadaşlar düzenlese,sende izmirdeki toplantıların topiğini düzenlesen daha mantıklı olur diye düşünüyorum...Hekes heryeri parmaklamaya kalktımı iş içinden çıkılmaz bir hal alır...EgeKnn adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ccbbdd, seni asabi görüyorum biraz, akşamı bekleyememenin gerginliği olsa gerek
Bak geçen sayfalarda motormertmonsterla vs. ile uğraştık, tatsızlık çıkmadan hallettik.
Bugün bu sayfalarda sadece akşamki büyük buluşmamız konuşulacak. Akşam da sohbetimizi yaparız
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Site içerisinde böyle bir ayırımmı var ?? ve buna senmi karar veriyosun bence sen biraz daha dikkatli ol ve konuyla ilgilen kimin nereye ne müdehale edeceğini başkaları karar verir sen meraklanmaccbbdd adlı üyeden alıntı
dikkatli ol derken? anlayamadım hangi anlamdaEgeKnn adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
pardon 45 sayfalık yada kocaman bir istanbul buluşması için uğraşıyoruz
bayadır ist.tık yoktu canlılık getirelim gezelim görelim kaynaşalım tanışalım olayı var diyimi evet var o zaman bırakta 5 yada 10 tane geyikte olsun biraderim diye düşündüm
Bana göre bu konuya devam etmenin gereği yok.
Hatta ashes in bir önceki mesajından itibaren temizlenmesi ve akşam bir ara bu konu ile ilgili sohbet edilmesinde fayda var.
çünkü şu anda geyik olayını aşmaya doğru tam gaz gidiyoruz
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
inşallah biraz daha büyünceashes adlı üyeden alıntı
ayrıca çalışıorum,,izin de vermezler kiii
siz gelin beklerimmmmmm
abi biz sohbet ederiz akşam,arkadaşla nasıl sohbet edecez izmirde değilmi kendisi.Çünkü görünen o ki etmek lazım..Ayrıca ersen doğru söylüyor biz istanbul buluşması için işi gücü bıraktık uğraşıyoruz burda,bırak ta 3-5 tane geyik mesaj olacak tabi,askeriye değil burası...
Arkadaşlar aranıza yeni katılan insanlar mesela ben böle tavırlar bence yanlış !
Ben bu topiği başından beri takip ediyorum ve çok eğlenceli buluyodum ama bence yanlış !
Bana ne oluyosa atladım birden
Bak bu olabilir işte. Akşam program yapılacak. Zühtü işi gücü bıraktı, gezilecek yerler üzerine master çalışmasına başladı.dishy adlı üyeden alıntı
Antalya da gündeme gelir herhalde
bende çalışıyorum benim gelmem için ayrıca yaz olucak ki tadı çıksın
ama yazın bi kenan konseri yaparsın istanbul da iyi gelir valla
bu arada zaten arkadaşlar sadece (beni ekle) (ben geliyorum) (beni sil) bumu yazılsın olmaz ki öyle azcıkta bişiler konu harici anlatılacak komedi olucak resim olucak mizahi olucak ki bu topikten başlayarak görülsün buluşmalar neşeler sıcaklıklar yakınlıklar kaynaşma ilk olarak topikte başlar düşüncesindeyim
o yüzden hoş bir buluşma olsun diye uğraşıyoruz konu dışı içi kayabiliyor
Tamam geyik olacak, ama işin şu anda geldiği yer farklı !ccbbdd adlı üyeden alıntı
Akşama Kenan kardeşim olmasına gerek yok, kendi aramızda da yaparız sohbeti..
Şurada 9 saat sonra birlikteyiz.
bn yaza burda ki konserine gideyim de istanbul bi köşede dursun şimdilik
adam yılbaşına dibime geldi gidemedim yaaaa
neyse beklerim ben sizi nasıl olsa imkanınız olurr
konu sapmış zaten iyice saptırmayalım
Hakkaten boş bırakmaya gelmiyor..Hemen itiş kakış.. Bak tayfa, mafia,yönetim, yaşlı, genç demem keserim herkesin topunu oynayamazsınız..
Metehan sende arada bi girip girip ortalıgı ateşleme senide bidaha sefere E5 yerine hakkarinin girişinde sağda bırakırım uğrasırsın
Şurda 9 saat kaldı herkes sakin olsun, yeni arkadaşların dediği gibi kafa bulandırmayınki akşam neşemiz daha bol olsun..
Yaramazlık yapmayana bira ısmarlıcam bak..
Bu arada herkesin merak ettiği güncel hava durumunu veriorum..
İstanbul bugün saat 15.00 sonrasında....
Rüzgar Kuzeydoğudan 16 knot
Hava KESİNLİKLE AÇIK parçalı bulutlu YAĞMUR YOOOOOK.
Sıcaklık 7 derece santigrat (evet birazcık soğuo haklısınız amma yagmur yoooook.)
Bulut oranı%36
Nem %64
Bilginize sunulur dörtgözle Beer's bekleriz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)