heyecan bitmez heyecan bitmez miillet şimdi hazırlık yapıodur yarın için
heyecan bitmez heyecan bitmez miillet şimdi hazırlık yapıodur yarın için
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Valla ben burdayım, zühtü paşa nın yaşı itibarı ile yatma saati geldi. Bırakın uyusun, yoksa yarın geceyi çıkaramazDARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Günceeeeeeeel :D
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
yağmur yağmaya başladı bile...
motorla gelecek olanlar,özellikle acemi olanlar aklın yolu birdir motorsuz gelin...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
cumartesi cillop gibi hava var. biz bu buluşmayı 4 mart yapsak olmaz mı? (pazar günü de hava yağışsızmış. ulan bula bula cumayı mı buldunuz benim için farketmez ama aramızda yüzme bilmeyenler var :D)
zühtü abi gördüğüm liste son güncellenmiş liste mi?
yaw şaka bi yana sadece toplantıya gelenler bile bazı sitelerdeki toplam üye sayısını geçecek nerdeyse...
hehehehehe
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
haadi bakalım hoppa güncelle bak yanıyor istanbullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Benim anlamadığım, yağmurdan niye bu kadar çekiniyoruz ?
Geçen Skull burada bir anket yaptı, neticeler hiç de böyle değildi !
Nerde kaldı ki, birçok zaten motorsuz gelecek olan arkadaş var. Onlar Yağmur yağdığında dışarı çıkmıyomu normalde ?
Yağmur ister yağsın, ister yağmasın. Benim inancım şudur : Bu buluşmaya, ismini yazdırmadan gelecek olan birçok üyemiz olmasına rağmen, ismini yazdıranlardan çok az fire veririz. O da mücbir sebeplerden.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
egekkk dikkat ettimde özellikle benim mesajlarımı silmişsin,,bi sıkıntımı var hayatım,,can sıkmayalımmmmmmmmmmmmmmmmm......
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Barış hacı, bizler relax adamlarız.. Kenan'ın kasti birey yaptıgını sanmıyorum. Kenan bizleri destekleyen bir arkadaşımız. Sanırım olay bir yanlıs anlama
Kenan, konuşsana kardeşim sen de
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Birileri yağmur filenmi demişti... Bitti kardeşim bittiiiii. 2 gun boyunca hava süper hade kıvırmayın bakalım doooooru beer's a.. Surda 12 saat kaldıı...
walla hava burada bozduğuna göre bilemem artık o kadar sevinme
haha ne kötüyüm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar bu hava durumunu kesin ve net öğrenebileceğimiz bir yer var mı ?
Ya da tecrübelerine dayanarak bana yardımcı olabilecek biri !
Son bir soru daha Avrupa yakasından motosiklet ile geçecek kimse yok mu ?
akşam ordayız hava falan traş artık
Sözümüz senettir !
Gelicezde benim motor Deer olduğu için yağmur sonrası adeta çamur adam oluyorum sonra beni kapı dışına atmayın
Araltı, hava iyi olacak gibi gözüküyor, ama sen yinede tedbirini elden bırakma !araltı adlı üyeden alıntı
Geçmiş sayfalarda Avrupa tarafından motorla geleceğini söyleyenler vardı...
Bi bakıp, özel mesaj yolu ile ve buraya da belirterek organizasyonunuzu yapn bence.
Akşama görüşürüz.
Valla geçmiş sayfalarda da konuyu biz açmıştık ama kimseden tık yok
Olsun Avrupa'yı tek başıma temsil edicem
arkadaşlar merhaba...nete giremediğim süreç içerisinde sizlere olan sevgim ve hasretim arttı...bu nedenle sımsıcak lavanta kokulu öpücüklere boğuyorum sizleri...dishy adlı üyeden alıntı
dishy sende gelsene gııı...bak kenanıda getircem beers'a...bizim için gelmezsin kenan deyince marsa çıkarsın dimi ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ccbbdd adlı üyeden alıntı
egeknn kkk değil kimin kaç mesajının silindiğini nereden biliyosun sevgili ccbbdd kaldıki gelişi güzel mesajlar silinmiyo konu dışı ilgisiz ve geyik mesajları sildim ... Ben daha az konu dışına çıkıyorum benden daha çok geyik yapanlar var diyosan orasını bilemem benim işim mesajların içeriğiyle mesaj sahibiyle değil !!! Sıkıntım yok gayet rahatım bence sende rahatla biraz
abicim sen istedin de ne yapmadım yaamete_han adlı üyeden alıntı
nası geleyimmmmmmmmmm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)