.......demgah.........dostum ben güneşlideyim teror'da yenibosnada bizde oto ile gidecez birleşip berarber gidelim hem tanışmış hemde sohbet etmiş oluruz msn'İ açta irtibata geçelim
.......demgah.........dostum ben güneşlideyim teror'da yenibosnada bizde oto ile gidecez birleşip berarber gidelim hem tanışmış hemde sohbet etmiş oluruz msn'İ açta irtibata geçelim
sorun değil ne demek. Yaşlılara saygımız büyüktürledo adlı üyeden alıntı
Amacım zaten sizlerle tanışmak.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Abi son aldığım bir habere göre Zühtüpaşa mekana dansöz ayarlamış.. Yuh dedim.. helal ama gerçekten çok lezizi olucak..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
burası iyice geyiğe sarmış
çözelim çözelimEgeKnn adlı üyeden alıntı
Silmeyin yahu mesajlarımızı.. o kadar yazdık dimi
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Ben 4 kişi daha getiriyordum ama cuma yağmur %100 diyor.
Islanmak istemedim şimdi. Kuru havadaki ilk buluşmada yanınızdayım
DBTYSG
murrat adlı üyeden alıntı
vaayyy kelebekler sizi.. arkadaslar yarın sabah saatleri sağnak yagıslı olcak. öğlenden sonra saat 15.00 gibi hava baya acıcak..yinede siz bilirsiniz biz ve motorlarımız orda olcaz..
Topik şişti ağırlaştı tabiiiDARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Peki yazmak istediğin neydi ? Bunu yazarken niye yazmadın ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
illa şart degil motorla gelmek araba taksi kamyon tır otobüs gemi kapalı bişi ilede gelebilirsin maksat toplanmak vede gezi olaylarını konuşmak
ledo adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Konu dışı ilgisiz mesajlar silinmiştir
Hah bitti ameliyat..EgeKnn adlı üyeden alıntı
Millet bende motorla gelmeyi planlıyordum bi tanıdıktan ödünç alıp geliyordum ama son anda farkına vardımki motorun olakası yok bende sarıyerden gelicem eee plakasız motorla gelseydim gerisini siz düşünün sanırım oto yada herhangi bişeyle geliyoruz
Bugün işten dönerken güzelim motor yağmur ve çamura girdiğinden yarın gönül rahatlığı ile gelebileceğim.
Bandit koçum kim yağmurda binmezmiş ??? Muhahahahaaaa
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Ben de geliyorum arkadaşlar....
Mecidiyeköy tarafından gelecek varsa beraber gidelim ben arabayla geleceğim....
Ama mail atarsanız ancak buluşabiliriz...
evet mecidiyeköy tarfından gelicekler (scotty) biradere ulaşsınlar irtibata geçin acilen yağış olabilir ..
Yarın buluşucaz,bakıyorum hararetimiz azaldı.Nerede bu İstanbul,Nerede organizatörlerimiz,nerede destekçilerimiz? Haydi eller havaya ya!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)