projeksiyon varya orada bizim için ayrılmış hemde 2 adet forumda yazmışlar film getiren olursa filan diye bende bi sorıyım dedim
projeksiyon varya orada bizim için ayrılmış hemde 2 adet forumda yazmışlar film getiren olursa filan diye bende bi sorıyım dedim
hımm ben orayı kaçırmışın pardonn
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
hiç tavsiye etmem izledim çok kötü bir film gerçek dışı sahnelerle dolu bir motosikletle yapılması imkansız nekadar hareket varsa mevcutt sıkılırsınız benden sölemesi
Ben derim ki topic temizlensin, yeni görenler gelmek isteyenler ne olduğunu tam anlamayanlar korkmadan girip oıkusun ve katılım artsın. Biraz ticari düşündüm ama ben olsam mesela bu kadar çok mesaj yazılmış görüntülenmiş ve 40 sayfa olmuş bir başlığın içindeki geziye gitmeye tırsarım
Yeni olanlar buradaki herkesin birbirini çok iyi tanıdığı kanısına kapılarak "bende gelebilir miyim" sorusundan çekiniyorladır sanırım.
Başlığın temizlenmesini ve güzel bir yazı döktürülmesini tavsiye ediyorum. Sadece tavsiye ama, başlık sahipleri ve konuyla ilgili arkadaşlar ne derler acaba???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ben temizliyimmi
bence temizliyelimm
abi ben temzileme derimmm böle daha samimi bi ortam var nie çekinsinlerkii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
dışardan tavsiye daha objektif bakarım o bakımdan yani
okurum gelmeye kesinnnnnnnnnnnnnnn karar veririm bnce silmeyin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Temizlik var bi de BBRR ın yaptığı var, adam dümdüz geçiyo. arada birçok bilgiler var, katılımcıların durumları var. kaynayacak diye korkarım.Eyong adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bak olcay arkadaş cesaretli çıktı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kardeş hoşgeldin, ancak hangisi ? SARP38 mi Sakız mı ?sakız adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
hadi beyler canlansın biraz topic.aşağılarda kaldı.olmuyor ama.
sadece ersene bırakmayalım.adam işi gücü bıraktı topicle uğraşıyor...
))
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Bu zühtü gene bi işler karıştırıyor ya, neyse....
Gün ortasında atladı gitti Şekerpınara, bakalım ne çıkacak bu işin ucundan
dua et aydın askerde o girse burda 1 sayfa bilemedin 2 kalırdı ben yine fazla elleşmiyomTemizlik var bi de BBRR ın yaptığı var, adam dümdüz geçiyo. arada birçok bilgiler var, katılımcıların durumları var. kaynayacak diye korkarım.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ccbbdd ile sizleri çekiştirdik buluşup.ledo adlı üyeden alıntı
Yaw 2 saat kaybolmaya gelmioo..Anında 70 Kişi olduk yaw.
Hazırlıklar full devam edior..
Silmeyiiiiiiiiiiiiiin. ele gune dosta düşmana karşııı.
hadi hayırlısı...................cenkmenderes adlı üyeden alıntı
yok be sildimiz falan laf olsun diye dedik
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Torque filmi konusunda EgeKnn kardeşime yürekten katılıyorum. Berbat ve saçma sapan hareketlerle dolu bir film. Bir ara motorla iki kadıncağız motorun onunu arkasını kaldırıp durduğu yerde birbirlerine vurarak bi kavga ediyolar ki evlere şenlik. Neyse.. Konu dağılmasın. Zühtüpaşam demek bu taraflara geldin.. Vaaay..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Cuma günü İstanbula geliyorum. Akaşam da kısmet olursa aranızdayım.
SWING
Ankara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)