şamil sana emanet ashes..ashes adlı üyeden alıntı
ben fedo yu kaparım..
şamil sana emanet ashes..ashes adlı üyeden alıntı
ben fedo yu kaparım..
Al işte , ondan sonra niye kimse gelmedi01 MART 2006 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 20.00 de
BOSTANCI DENİZ OTOBÜSLERİNİN TAM KARŞISINDA
BEER'S DE TOPLANIYORUZ...
Hafta sonu yaparsanız bizde geliriz. (Biz = Avrupa yakası)
Benim işten çıkıpda, köprüye kadar gelmem 8,30 u geçer valla
(Erken çık demeyin, para lazım Transalp alcam )
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
gezı isi yalan olur ıs var guc var calisan adamiz bız tiras olurkine
Motosiklet fuarı için 31 mart 1 nisan arası istanbuldayız yaklaşık 30 kişi umarım ozaman görüşürüz zühtü paşa yanlız kalıcazmı kalmıyacazmı görücezz
Evet arkadaslar karsıdan gelcekler için saat 21.00 e alınmıstır arkadaslar..Eyong adlı üyeden alıntı
Uzun bir aradan sonra ilk toplantı olacagından mumkun olan her turlu yardımı yapıcaz arkadaslar..
EgeKnn adlı üyeden alıntı
Hodri meydaaann..
Valla ben 21.00 da zor yetişirim (arabayla) ama gelcez artık, kaçış yolu kalmadı
Dip not: İkitelli den arabayla hareket edip, Allah'a dua ederek (trafiğe yakalanmamak için) yola çıkacağım. Motorsuz olanlar başım gözüm üstüne...
Dip Not 2 : Ya o gün Avrupa Yakası var
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
EgeKnn, ARMAGEDON, ccbbdd, Eyong, FASTBOY3, KARAKIZ, motomonster, motorinn, Nemrut, Shamyl, Skullhunter, spyle, ÜYE, zuhtupasa
Reyting reyting
o fuar içinde bi topik yada buluşma topigi ayarlayalım arkadaşlar şimdi
bi istanbul bi buluşalım çarşamba akşamı
21-22-23 bana hiç farketmez, Adanalı'lar, İzmirli'ler topluluk görsün Alican Abi Mart'ta onları da katarız topluluğa isterlerse
Yazın arkadaşlar, federal, peril...ben onlara kefilim
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Arkadaslar gördüğünüz gibi EgeKnn zaten kendini listeye ekledi.. kaçış yok..EgeKnn adlı üyeden alıntı
eeeeeeeeeeee istanbul grubuu yapın bi toplantı artıkk yaw yaşadığınızdan şüphe etmeyelimm sonraa evet sizden de toplantılar gezler beklioruz artık hem ben istanbul a gelene kadar kesin bi grup olurda inşallah bende toplantılara gelşirim nasılsa benim bi ayağımda istanbulda
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
beni bile eklemiş
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
eyong abi ben yeni bosnadayım yolunun üzeri sana uygun bi yerde buluşup birlikte gidebiliriz iş yerimde tgrt binası zaten sana neresi uygunsa orda buluşruz sakıncası yoksa
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
baktı az kişiyiz istanbul izmir desteklimi oluyor
mart gelsin hele bi 30-40 olun önce katılım için hayal kurmayalım şimdiden
Helal size avrupa yakası organize oluuun..teror adlı üyeden alıntı
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
olm çok hoşsun yaaaa o liste sitede konuyu takip edenlerin listesi
ben anlamam yazdık senide...EgeKnn adlı üyeden alıntı
bana kalırsa İstanbul bu topiğe aç kurt gibi saldırır İnşallah hepsini yeme de...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
listeye ekle abi egeknn diye gönülde destekleyen diye yaz yanına
cenk menderes nerdesin sesin solugun çıkmıyor yokmusun yoksa
teror dostum, valla benim plan şöle, biraz erken kapatıp dükkanı direk TEM e giderek Allah ne verdiyse yetişmeye çalışmak. Eğer ki Y.bosna ya girersek geri çıkabileceğimizi sanmıoyrum Sen kaçta çıkıosun işten, benim buraya gelsende burdan basıp gitsek. Yoksa gidemeyiz valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)