2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)
Reklamlar
-
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Reklamlar
-
Chaplin, 21.00'de ancak biraz daha erken gelene de niye geldin demiyoruz
Ayrıca bandana olayı ayrı da, avatardaki resimden de seni tanıyabileceğimi zaten sanmıyorum. O yüzden yazmıştım nerdesin yahu diye seslenirim diye. Ha belki içime doğar geldiğinde oo naber şaplin abla hoş geldin de diyebilirim. Çok pis 6. hissim vardır dermişim
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
baris nickli kardeşcim. Mekan malesef 01.00'e dogru kapanıyor ve 00.30 gibi gelirsen belki bir selamun hello hariç birşey yakalayabileceğini sanmıyorum. Dost acı söyler.. ÜZgünüm..
hadi yaaa şimdi 2. istanbul buluşmasını mı beklemem gerekecek. Teşekkür ederim cenkmenderes gerçekten acıydı. ama yinede mümkün olduğu kadar erken gelmeye çalışırım. fazla oturmasam bile en azından selamun hello derim sizlerle tanışırım. içim rahat eder hemde 2.si daha heycanlı olur
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
-
hırrrrrr
Chaplin, 21.00'de ancak biraz daha erken gelene de niye geldin demiyoruz
Ayrıca bandana olayı ayrı da, avatardaki resimden de seni tanıyabileceğimi zaten sanmıyorum. O yüzden yazmıştım nerdesin yahu diye seslenirim diye. Ha belki içime doğar geldiğinde oo naber şaplin abla hoş geldin de diyebilirim. Çok pis 6. hissim vardır dermişim
fransız mı chaplin de şaplin diyorsun? şarlo olabilir ama şaplin değil çaplin!bana şaplin diyeni döverim o gece haberiniz ola...hırrrrr
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
paşam listeye ekle cenk in arkadaşı var yeni üye oldu nick İSİS
-
Evet zühtü gelene kadar ben şu benim alfabetik listeyi ekliyorum yine...
Bu listede atlama yapmış olabilirim, özellikle de "+" kısımlarda, farkeden bildirsin lütfen!
1 A2 (:-)
2 alderney
3 alestevardiya (:-)
4 Ali Sungur
5 Alirad
6 Araltı
7 armagedon
8 ashes +2
9 Asri (Taaa Ankara dan hemde)
10 Bandit
11 baris (geç gelecek)
12 Bleckman
13 Boy
14 CBR1000RR
15 ccbbdd
16 Cenkmenderes
17 Danger0
18 darkdiamond
19 demgah
20 dereli
21 dostdark
22 Eyong
23 Fantom 76
24 fastboy3
25 fragrance chaplin (:-) +1
26 Gelişim S. K. +3
27 gibsy
28 harman belki
29 Hurricane
30 İsis
31 Jackiechan
32 Jameika34 belki
33 karakız
34 kırmızı (:-)
35 ledo
36 luxor +1 belki
37 makarna (:-)
38 Metehan
39 Musturaki
40 Nemrut
41 NeoSoul
42 nurkan
43 Optik1907
44 sadobey
45 shamyl
46 Skullhunter
47 Spyle
48 starsailor
49 teror
50 Transalp650
51 tuna
52 uye (:-) +1 belki
53 vedo
54 Zuhtupasa
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Şapliiiiiiiiiiiiin ehuehe.. Ay o gece cok eglenicem galiba şaplin hanım sizle.. Uğraşacak birileri çıktı.. Hayırlısı bakalım
-
ledo abi bana +2 yap sana zahmet
-
ERsen olm amma konusuyosun yahu.. İş yap arada sonra atıcaklar işten bak demedi deme
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo adlı üyeden alıntı
Nerde kaldı bu zühtü ? Saat 10 u geçti. Ekleyecek 10 dan fazla üye var!
Olmuyo böyle, biz gece 2 lere kadar nöbet tutalım, topiğin başında, zühtü bey sabah sefası yapsın.
Napsak hep beraber zühtü şarkısını mı söylesek ?
Geldik kardeşim geldik..çalışıoz para lazım dimi bak bisürü bşiler ısmarlatıolar yaw zorla 50 yide gectik bu arada..
-
Zuhtupaşa paşam, zengin olmak kolay değil.. PAşa olmak kolay mı Ismarlayacaksın elbet. Biz garibanları sevindireceksin. Paşalara da bu yakışır.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Zuhtupaşa paşam, zengin olmak kolay değil.. PAşa olmak kolay mı
Ismarlayacaksın elbet. Biz garibanları sevindireceksin. Paşalara da bu yakışır.
Bizim gönlümüz zengin elden geldiince dostlara da veririz ..
-
mekanda dev ekrana bir kaç dvd falan ayarlayın yada divx , vcd motor görüntüleri luxor karışık yap ortaya bir cd aman yazmayacaktım sonra ilk biz oynattık derler puhahahahahahahaha
-
ashes adlı üyeden alıntı
mekanda dev ekrana bir kaç dvd falan ayarlayın yada divx , vcd motor görüntüleri luxor karışık yap ortaya bir cd aman yazmayacaktım sonra ilk biz oynattık derler
puhahahahahahahaha
hatta biz alalım o akşam mekanın anahtarını.....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Ekşi Sözlük'den alıntı;
BEERS, bayan arkadaş olmadan almiyoruz,bu seferlik olsun diyerek birahaneye dam muhabetini baslatan mekan,ayni zamanda mac seyretmek icin gittiginizde macin sesini acmazlar,yanlizca avrupa kupasi maclarinda sesi acariz diyerek olaya degisik bir boyut getiren,lux,bostanci vapur iskelesinin tam karsisindaki modern birahane.
Bu bayan olmadan muhabbetini falan ben de yaşadım Bu seferlik olsun dediler
Ya sevgili Paşam, birşey yazmıştım tez vakit evvel. Kelam buyurmuştum ki, hesapları peşin olarak konuşsanız da adisyon olayı acılmasa kimsenin de başı agrımasa.. Bu olay'ı muaşerede bir vuku bulma durumu yaptınız mı acaba zaataliniz?
-
Ekşi Sözlük'den alıntı;
BEERS, bayan arkadaş olmadan almiyoruz,bu seferlik olsun diyerek birahaneye dam muhabetini baslatan mekan,ayni zamanda mac seyretmek icin gittiginizde macin sesini acmazlar,yanlizca avrupa kupasi maclarinda sesi acariz diyerek olaya degisik bir boyut getiren,lux,bostanci vapur iskelesinin tam karsisindaki modern birahane.
Bu bayan olmadan muhabbetini falan ben de yaşadım
Bu seferlik olsun dediler
Cenk kardeş, sen merak etme. Biz işletme ile her türlü detayı konuştuk. Anlaştık. Arkadaşlar bizim grubu bekliyolar
topik açıldığında bu detayların çoğu halledilimişti zaten, bitek gelen kişi sayısına göre yer ayarlama meselesi vardı o da Pt. günü halloldu.
Şapliiiiiiiiiiiiin ehuehe.. Ay o gece cok eglenicem galiba şaplin hanım sizle.. Uğraşacak birileri çıktı.. Hayırlısı bakalım
iyi bari alestevardiya yorulmuştu uğraşmandan, rahat eder kızcaaz
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo adlı üyeden alıntı
Cenk kardeş,
sen merak etme. Biz işletme ile her türlü detayı konuştuk. Anlaştık. Arkadaşlar bizim grubu bekliyolar
topik açıldığında bu detayların çoğu halledilimişti zaten, bitek gelen kişi sayısına göre yer ayarlama meselesi vardı o da Pt. günü halloldu.
Evet Cenk cim sen sakin sakin otur ve biranı iç.. Ledo abinle ben her işi hallettik sen keyfini çıkar.. Gelen arkadaslarımızın çekebileceği her türlü sıkıntı detayı itinalı bi şekilde halledilmiştir.. Yoksa başkalarından ne farkımız kalırki dimi ama..
-
paşam msn de online ol seni bekliyorum orda evet bu kadarmı hadi bakalım istanbulll esintiye bakkkk geçtik 50 yi vay vay vay
-
ersen sen hep burdamısın yavvv bende msn den yazınca işim var diyorsun çakal seni
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler