Merhabalar;
Bende geliyorum hemde yanımda 3 kişi daha getiriyorum....
yaw arkadaşlar ben gelmiceklerin başına gelceklere ipucu olarak koydum..kaldırın bakiim hemen
BU arada gelişim sürücü kursuda nihayet ses verdi... ama ii verdi 4 kişi birden..
Ledo aksam orda bulusalımmı mekanı kapamaya ne isterler...
ledo adlı üyeden alıntı
Ledo bu mesajı yeni gördüm. Bensiz buluşma hiç olurmu
(Bu aralar stajdaydım, sonrada ders seçmekle uğraştığımdan maalesef siteye giremiyorum uzun zamandır.)
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
HİŞŞŞT.. siyaset yok siyaset yok... tutarım zaptı atarım sabun makinesine bak..FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Yok burda herkes kardeş...Sol sağ nedirki,,,ne solcuyuz ne sağcı futbolcuyuz futbolcuuuuuuu
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ya sorma cenk yakaladı para teklif ettim ama yinede her yere yapıştırıyor resimleri durmuyor adam buluşmada ben sorarım ona
yok ya şakasına takıldı hemen alınmayın ben anlamamda takmamda öyle şeyleri
bu arada ashesle ilgili bende de belgeler var bana da para teklif edersen imha edebilirim
way be konunun reytingine bakınn KARAKIZ, FASTBOY3, Gelişim Sürücü Kursu, Skullhunter+, spyle, starsailor, zuhtupasa +3 ziyaretçi sayfayıı okuo baya reyting yaptı bu toplantı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
hop arkadaşlar biz buluşma olayına dönsek
karıştırmayın defterleri aramızda hallederiz erkin sen sakin ol
ashes adlı üyeden alıntı
eyyyyyyyyyyy istanbullular bakın ben taaaaaaaa izmirden geleceğim siz nie burnunuzun dibindeki yerden kalkıp gelmionuz yaaaawwwwww
güncellll
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
barışcımm konu saten güncell
baksana kaç sayfa olmuşşş
Mekana sığabiliriz umarım. Baksana akın akın insan geliyor
Burcu sen kesin geliyor musun yani ? Valla helal diyim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
walla geliorum biletimi bile aldımm
hey arkadaşlar beni de listeye ekleyin lütfen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)