Dostum sen gelde nası gelirsen gel..dostdark adlı üyeden alıntı
Dostum sen gelde nası gelirsen gel..dostdark adlı üyeden alıntı
ya paşam nedir heycan düştü bi sakinlik var sabah gibi degil topik ne yapsak bi dans gösterisi yapayım en alasından
Gelmez olurmuyumzuhtupasa adlı üyeden alıntı
bensiz haa
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
şimdi biraz daha heycan geldi 50 de kaldık şunu 100 yapalım ben şimdi size bir liste yapıyorum bu arkadaşlar nerde merak ediyorum
yukarıdaki ikinci resimde zühtü yü (nam-ı diğer kadayıf ) görüyosunuz, yanındaki de manitası
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
chad
biloo
f650nnn
super_meke
kodetim
harfendaz
kocaday
batista123
desertnight
zipzip
motoman
goodenough
sick_boy
motorin
distinto
h@ns
shemoto
greatwhiteshark
bedbin
aliy
dogma
desparadost
theOC
vlad1462
ozgurozeren
cabriolet
komtan
koyun
nvd27
harleydavidson
mostwanted_57
rockyanus
o lcan138
lespaul_84
fener1907
grave
gurzan
evet bu arkadaşlardan neden ses yok bu buluşma için eyong biraderim senden ilgi alaka bekliyoruz bi haber salsan arkadaşlara
Millet elli deiliz ben yanımda üç kişiyle gelicem büyük bir ihtimalle ve hepside motorcu benim gibi ama üye deiller çünkü böyle bi siteden haberleri yokmuş ama artıık üye olup nlarda bize katılıcak bu arada ben kesinnnnnnn geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohaa koptum işte yineeledo adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Utanın utanın istanbul tayfası ayıp yaw.. adamcagız 3 kişi getirio kimseden tık yok ashes kişileri afişe etmeye devaaaamFASTBOY3 adlı üyeden alıntı
chad
biloo
f650nnn
super_meke
kodetim
harfendaz
kocaday
batista123
desertnight
zipzip
motoman
goodenough
sick_boy
motorin
distinto
h@ns
shemoto
greatwhiteshark
bedbin
aliy
dogma
desparadost
theOC
vlad1462
ozgurozeren
cabriolet
komtan
koyun
nvd27
harleydavidson
mostwanted_57
rockyanus
o lcan138
lespaul_84
fener1907
grave
gurzan
evet bu listeden ses çııkana kadar devam
Arkadaşlar resimler süper ama kaz parkını çekmemişiz
burası bize yetmez ama biraz sıkışırız sorun değil
ilk sayfada istanbul topanıyormuş diyen arkadaşlara sevgilerle
ohooohh daha bu istanbul da o listeden 50 tane yapacak kadar aktif üye var, yazmakla bitmez.
Ancak iki tane mod umuz shadow-vt ve danger0 dan ses yok, ben ona şaşırdım. Hiç deilse topiğe girip bi kahvemizi içselerdi
Ben biliorum sürprizci onlar sürprizci...ledo adlı üyeden alıntı
fotoda baya yaşlı çıkmışsın paşam uzun zamandır görüşemiyorduk valla teyzemin ellerinden öpüyorum bayramda el öpmeye gelicem bozuklukları ayarla
şimdi cuma hava yagmurlu olur ben gelicem diyeler nem kapıp gelmezler benden soylemesi
Bende geliyorum, tabiki!
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Ledo şiştinmiiiii..danger0 adlı üyeden alıntı
paşam (skullhunter) demişki yağmur yagar ıslanırsın vay aman
şeker degilki millet erisin zaten gelemyenle ledo abi ve paşam özel ilgilenicekler c.tesi ertesin gün buluşmanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)