Abi biz o zamanlar portakaldık,,sende şimdi kadayıfsınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Abi biz o zamanlar portakaldık,,sende şimdi kadayıfsınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
zühtücüğüm hiç uğraşma ne desen bunu çıkartamazsın !ccbbdd adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Ama kadayıfın kaymaklısı hemde ekmek kadayıfı...ccbbdd adlı üyeden alıntı
offf .. cok iyi ya.. yarıldım usta.. Barış olm yine yapmışsın yapacağını..
Bu arada konuyu dağıtmayın. Buluşmaya gelen 50. kişiye ne ödül veriyosun zühtü paşam..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bu arada hemen şunu belirteyim Ali Can abinin engin hoşgörüsüne sığınarak yazdım...Bunu fırsat kollayan sırtlanlara yedirmem haberiniz ola
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Bu arada gecen gün ashes ile Beers'a gitmiştik. Oradan çekilen bir resmi paylaşyim hemen size. Resmi ben cektigim için görünmüyorum. Ersen (ashes) ve kız arkadaşı Pamela resimdekiler..
Demiştik ya sürprizler dieee. Sölersek anlamı kalmaz..cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Yaa biz 50 kişimiyiz
hatun güzelde, arkadaş biraz at hırsızı ersende havaya girecek şimdi
Bi dönem baya yollarımız kesişmiş anlaşılan.Tahminimce hatırlayacağım simaları göreceğim.Eski dostlar diyebiliriz!
evetttttt o geliyorrrrrrrrr işte bir zamanların rekortmeni aaaa bir zamanların yakışıklısı oooooo bir zamanların sayı kralı ............ bir zamanların en iyi cacık yapanı ........bir zamanların en hızlısııı......
ilk önce parfümü işte evetttttt
ama şimdi o geliyor işte (CENK MENDERES) kusura bakmayın alt alta oldu
olum dağıtmayın la konuyu,,,,haydi eller havaya bakem cuma günü vaaz var..
Vay misilleme ha.. Olm biz senin bebek gibi hatunlarla resmini koyalım, sen bizim alkol alemlerinde yüzerken resimlerimizi koy.. Cok ayıp cok..
Hade bakalım Barııış Hazırmı herşey cumaya konustuumuz seyler (acık etme kopyalanır)
Ersen geçen Beer's da sahne almıştı işte.. Yine güzel bir karede ashes(ersen) ve yengeler.. Ersen hızlıdır.. Hepsini koklamıştır
pişşşşşt.. hade bakalım kızlar var.. yapmayın böle seyler gelenlere yer bulamıcaz yaaa butun sürprizleri ortaya döküonuz sizde....aaaaaaa
çevreye verdigimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
artık buluşmamıza dönelim sizin için bir şarkıda söylerim arkadaşlar
elleri görelim
Valla son resim koymazsam çatlarım. Ersen ve Anita(soldaki), Züleyha(sağdaki)
cenk sen simdi 50. kişiyi ekledinmi eklemedinmi? eklediysen yazarım bak + 1 die
Arkadaşlar geçenlerde arabanın biri bana çarpmışdı
motor yamuk gitiği için servise götürdüm bugün parçalıyıp bakacaklar
cumaya kadar çıkmazsa üzülürüm
Siz otururken biri motorunu iterek getiriyorsa bilinki o DOSTDARKdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)