hass..tir bar kapanalı yıllar oldu taksim mis sokağının kalabalık olmasının tek sebebi hey gidi günler hey!!
hass..tir bar kapanalı yıllar oldu taksim mis sokağının kalabalık olmasının tek sebebi hey gidi günler hey!!
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Baya sayfadır bişi yazmamışım. Ben de yaziyim bari de ortalık neşelensin. Yağmur çamur olmaz ise motorla gelmek isteği içerisindeyiz tabi. Ama hava şartları el vermezse 4 tekere talim de olabiliriz. 4 tekerin en sevmediğim yanı park yeri problemi sanırım. Umarım yağış olmaz da motorlarla gelebiliriz. Bu arada Ankara'dan gelmek isteyen bir arkadaş vardı. Kusura bakmasın ama salatalık Prometheus kardeşim niye bir zahmet edip de mesaja "ben de geliyim beraber gidelim" demedi anlamıyorum. Koparıcam gagasını pro'nın o olucak.
Zuhtupaşam, mekanla gorusup yer ayarlama olayını aman ihmal etmeyin. Bu kadar adamı hiçbiryerlere sığdıramayız sonra Pardon, bu kadar adam + bayanı demeliyim. Gelecek bayan arkadaşları atlamış olmayayim sonra.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
valla kaç kişi olduk pardon biri saysın hatta geri gidemiyorsun topikte bu ilgi bu alaka egeknn bi nazar boncugu alsana izleyenlerin gözü kalır falan diyim
Şu an itibarıyle 2 si belki olmak üzere 49 (KIRKDOKUZ) kişiyiz vede 1. sayfada da görüleceği üzere mekan la ilgili yer fiyat vs. bilgiler mevcuttur.
Kazlar için de yer ayarlaması özel olarak yapılmış olup boş şişeler için hala pazarlıklarımız devam etmektedir.
bi kişi daha gelsin de 50'ye tamamlayalım düz hesap olsun
Ben Axel'ı mı getirsem ?
Ağanın eli tutulmaaaz..cenkmenderes adlı üyeden alıntı
vaybe teror eski günlere götürdün bizide aklıma geldi şimdi bizde giderdik izbe barlara taksimde heygidi neva içerde sis elinde bira neydi o günler
Ben biraz Fransız kaldım.. O pet şişe su ne dimeh ?
Ahhhh ah bide PANDROSSA bar vardı.. O zaman sizler muhtemelen portakal filendiniz.
konuyu dağıtmayalım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Bu arada Axel'ı getirim mi ? o da gelmek istiyo
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Ledoya sor o bilir
evettttttttttttttttttttttttt hadi bakalım istanbul izmir ekibine inceden bi elleri kaldıralım
ashes neva da güzeldide karavan bi başkaydı be hele alt(köprüaltı)kemancı ençok takıldığımız yerdi 45 lik ve eski morg da mekanın en tırt ortamlarının olduğu yerdi ama bizim esas mekan tüyap parkıydı
Tamam sorayim bari.
Ledo, nedir hocam o pet şişeler ?
teror sende bizdensin gitane vardı galiba buluşunca bi yad ederiz sohpetle
oraları sölemiyorum bile ashes ama barcelona barı sölemeden geçemicem orda çok anım var neyse konuyu dağıtıp milletten fırça yemeyelim şimdi
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi
biz her buluştuğumuzda içtiğimiz biraların şişelerini satıp
her toplantıda çekilşle bir arkadaşımıza motorsiklet veya ev alalım
pet şişe ile ilgili link : http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=8528&page=8
tabii olayın kazlarla olan ilişiği de biliniyor diye varsayıyorum
Bu arada beyler, mekanın civarı otopark dolu, bilginize ! Ama önündede motorları koymak için çok güzel bir alan var
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)