Çok sevme abi, yanlış anlaşılıp adımız çıkmasın sonra
Çok sevme abi, yanlış anlaşılıp adımız çıkmasın sonra
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şamil bugün çok gerginim, o yüzden cuma cevap verecem sanaShamyl adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
neyse dağıtmayalım topigi şamil biraderim
yaw bwn bu topiği okumaya yetişemiomm yaa herkes işi gücü bırakmış yopiğe bişiler yazıo sankii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
evet yazdıgı anda biri listeye yazılır öyle paşam affetmez
Şamil gitme üstüne biraz önce SERGEN aradı özel hattan ledo yu...ledo adlı üyeden alıntı
zühtüpaşa ,cidden büyük bi katılım var cuma gecesi için...
başka organizasyonlar da bekliyoruz senden,h2000,rock n coke,ıstanbul rock
Ducatista:)
Siz gelin gerisine karısmayın.. Daaa dur bak ne sürprizler var hem cuma aksamı hem sonrasında... ele güne karşı...starsailor adlı üyeden alıntı
bunlar da ne zühtü ? Sen biliyomusun ?starsailor adlı üyeden alıntı
Valla biliyosan sen bunlara yap organizasyon, ben de bi Türk sanat müziği konseri ile bi opera organizasyonu yaparım artık.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
hımmm..o zaman ben benim camiaya da haber vereyim ,kimse kaçırmasın bu fırsatı
ledooooo..
sen opera mı dedin..
gözlerim yaşardı..
süpeer ya...
rock'n coke yaparım ben size bi akşam,,boşuna para vermeyin,,şöyle bol taneli,... nedir ki yani basitt,,isterseniz jazz'n coke,yada blues'n coke da yaparım...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Dedim demesine ama, sonradan da aklıma geldi. Motorla nasıl gideceğiz operaya ?starsailor adlı üyeden alıntı
Ben kravat ceketsiz gitmedim hiç operaya, gitmem de...
Eee motor da bu kıyafetle olmaz, nasıl yapsak
ledoo ben de araba var.toplayalım tüm opera severleri bigün,tıkışalım benim dül dül e:(ford ka::..ver elini AKM ,ver elini carmen
yav bu arada skull u da ikna etmem lazım opera için...o cumartesileri çalışıo:(((
ledo abi bir gecede rock & blues gecesi yapalım şöyle cuma konuşuruz
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Organizasyon sahibimi ödüyo hesapları bende geliyorum
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Skull işi kolay. Fakat Carmen oynuyo mu şu ara yine, iş güç takip edemedik.starsailor adlı üyeden alıntı
Türkiyede 3 değişik sahnelenmesine gittim, yurtdışında da 1 defa...
5 ayrı CD si de var. En sevdiklerimden biridir.
Eğer sahnede ise kaçımam valla. Şu iş bitsin, hemen arkasından bi Carmen yaparız.
ashes, ccbbdd,
yaparız tabii onu da. Cuma gireriz detaya, nasıl olsa siz varsınız, arkamız sağlam
Motosiklet.Net kültür Sanat turları başlıyor
Cuma günü sticker isteyen var mı ?
abi ben gelicemde hala ses yok beşiktaşta buluşacaklar beni alacak kimse yokmuuuuuuuuuu ya abi insan motor buluşmasına yaya gelirmi yaaa biriniz alın beni delirecemmmmmmmm
Sticker getirecegim benden alabilirsiniz
Ayrıca Arka arka mesaj atmayın flood oldugu icin silinecektir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)