ekmek kadayıfına bayılırım bendemi gelsemmm
ekmek kadayıfına bayılırım bendemi gelsemmm
evet direk elleri görelim istanbul
bakıyordum istanbuldan tık yok o zaman bir hareket getirelim
benide ekle listeye
Sevgili arkadasım herhalde zamanlamada bi yanlıs anlasılma var..DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Toplantı 01 Mart ÇArşamba aksamı..
Bekliyoruz..
benim motorum yok işin kötüsü motorlu bir aracımda yok eğer beyilkdüzü, avcılar civarından gelecek olan olursa seve seve gelirim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
bu kadarmı sitemizde istanbuldaki motorcular eee birde biz buluşalım sohpet edelim şöyle
Sevgili teror;teror adlı üyeden alıntı
daha zaman var mutlaka katılımcı arkadaslar olacaktır..ama senide listeye eklioruz..en kötü deniz otobüsü ile gelirsin yaw..
bende geliyom ekleyin arkadaşlar k.köy veya yakınından katılımcı arkadaşlar varsa buluşup olay yerine beraber intikal edebiliriz buluşup gitmek isteyen veya yeri bilmeyen arkadaşlar zühtüpaşa veya bana özelden mesaj atabilir herkeze iyi sürüşler
abi çok güzel söylüyosunda işten çıkıp gelcem işim yenibosnada 18 çıkıcam 20 de orda olcam 23 ayrılsak ben nasıl ve ne zaman evde olurum bilmiyorum valla ama ordan biri beni evlatlık alırsa olur vallazuhtupasa adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Gezi yapılacak yerlerin listesi ve bu yerler hakkında bilgileri (mesefa konaklama yol durumu gibi) oluşturursak iyi olur. Çarşamba günü görüşmek üzere.
Aklıma suzuki vstromun reklamı geldi: adam haritaya dart okunu fırlatır ve ok nereye giderse motorla oraya yol alır
Ok u bana verirseniz sizi hayatınızda görmediğiniz yerlere götürebilirim (pek iyi isabet ettirememde eheh )
çok sıkı bir gezi olacak belli
Arkadaşı ayarlayabilirsem bende gelirim arkadaşın motoru var onuda o yüzden getiriyorum fakat onu ayarlayamassam beni sarıyer veya beşiktaş tarafına atabilecek biri ollursa yine gelirim cevap bekliyorum
EgeKnn adlı üyeden alıntı
Gel kardesim sende misafir ederiz seni.. Bu kadar arkadasın var burda..acıkta kalmazsın..bekleriz..
Arkadaşlar bende büyük ihtimalle uğrarım yanınıza.Bu arada ist.den hiç bayan arkadaşımız yok mu ya????
mutalaka gelen olacaktır..ilerleyen günlerde belli olur zaten.FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Sevgili üyeÜYE adlı üyeden alıntı
sayende olacak seni gören diğer bayan arkadaşlarımızda gelicekler..daha vakit var.
arkadaşım seni beşiktaştan alamam ama bir vapur yapar kadıköye gelirsen albilirim kimseyi bulamazsan benim le irtibata geç okFASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Evet aynen bir toplantı olup önümüzdeki güzel günlerde yapacagımız organizasyonların olusturulması için kararlar alacagız hepbirlikte..motomonster adlı üyeden alıntı
beklioruz..
şamil seni listede göremedim aşk olsun yokmusun yoksa sen
bu kadarmıyız acaba istanbul ekibi
Armegedon benim msn'im anilpolatel_9@hotmail.com sen beni ekliyiver konuşuruz ok?
Evet Zühtücüğüüüm, yettim gaaaari Beni de ekle...ama liste yok! Liste yap gelecek olanları, daha cezbeder
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)