merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim topikten anladığıma göre herkes birbirini tanıyor bu toplantı arkadaşlar arasındamı yoksa çaylaklarada açıkmı gelipte ortada kalmayalım
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim topikten anladığıma göre herkes birbirini tanıyor bu toplantı arkadaşlar arasındamı yoksa çaylaklarada açıkmı gelipte ortada kalmayalım
Öncelikle hosgeldin..Su andaki katılımcıların ancak%25 i birbirini tanıo..MUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
Zaten bu toplantıyı yapmaktaki amacımız;
-Motor sevdalısı arkadasları bir araya toplayıp ilerdeki organizasyonları düzenleyecek oluşumları ortaya cıkarmak.
-Bu arada da herkesin mumkun olduu ölcede birbiriyle tanısmasını saglamak.
-Ayrıca çaylak filen demeyiz herkesi özellikle bekleriz..
Bu aradaistersen tanışma topiğine girip kendinide iice bi tanıt istersen
Hade bakalım ekledik senide listeye Cuma ya görüşürüz..
avrupa yakasından toplantıya katılacak arkadaşlar biz cuma akşamı birkaç arkadaş saat:20:00 da beşiktaşdaki kadıköy iskelesinin önünde buluşacağız birinci köprüden toplantıya gidecek arkadaşlarında bize katılmasını istiyoruz peşpeşe gideriz
anca beraber kanca beraber
son dakika!!! arkadaşın babası ölmüş. onun yerine cuma akşamı mesaiye kalıcam. herkesten özür dilerim.
benide ekleyin......
Cango kardesCANGO adlı üyeden alıntı
Basınız saolsun yaa. Insallah baska sefere..
benide eklediğiniz için teşekkür ederimde ben yenibosnadan gelicem oto ile
eğer buraya yakın araçsız arkadaş varsa gelirken alabilirim max 3 kişi
bu arada beer's denen yer nasıl bişi mesala smokin falan mecburimi
araçsız arkadaşlar özelden mesaj atsınlar irtibata geçelim
Kıyafet mecburi özellikle yerel kıyafetler olmalı..heheheMUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
o taraftan gelcek arkadaslar vardı istersen bi göz at yazılara..
organize olursunuz Beklioruz
sevgiler
arkadaslar gezınız sımdıden hayırlı olsun bızler gelmezsekte sızler dolasın tanısın kaynasın esmesede delı ruzgar bız bağrımızı kapatalım trabzon surmene efsane tarkan
Ahhh ah o güselim karadenizin güzel insanları keşke gelebilseydin ya..Hiç belli olmaz bakarsın Istanbul Motosiklet.net ekibi sizlere bi sürpriz yapar ilerleyen süreçte..efsanetarkan adlı üyeden alıntı
motor cunun motor cudan baska dosttu yokmu yıne motorcu
beklerız buyun gelın hersey mevcut burada buranın ıstanbul vılayetın den bırfarkı var doğası
musturaki kardeş bende yeni bosnadan gidicem ve bu taraftan gelecek arkadaşlarda var sen yerin varsa ayır perşembe gününe kadar belli olur bişeyler yaparız ilgin için teşekkürler
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Harman kardeş
not: ben de buluşmaya katılabilirim belki. demişsin...
Biliosun buraya yazanı listeye eklioz..
Ben burasını aldım vede geleceklere ekledim. Bak hem o kadar merak eden var seni gelde görsünler yaw..
bugün baya sakin ortam ben bi nickler yazmıştım istanbuldan ses yok herhalde
Sefalar getirirsinnurkan adlı üyeden alıntı
Sana zahmet bi de tanışma bölümüne uğra da, kısaca kendinden bahsediver.
Toplantıdan önce biraz tanımış oluruz seni hem bu sayede...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Sevgili Nurkan..nurkan adlı üyeden alıntı
Tabiki gelirsin hatta listeye yazıldın bile ama kendini biraz tanıtsan
Arkadaşlar, takılmayın böyle sayılara falan...zaten toplantıya kaç kişinin geldiğinden ziyade, gelenlerin nitelikleri önemli Dur karıştırayım şimdi ortalığı Mesela FB diyor ki, 20 milyon taraftarım var, 50 milyon olsa ne yazar, nitelik önemli nitelik Bu sadece örnektir lütfen yanlış anlamayın Hem buraya belirli sebeplerden ötürü nick'ini yazdırmak istemeyip de gelecek arkadaşlar da var...saygı duyarım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Tabi ya tanıyalım tanısalım kaynasalım..
ShamylShamyl adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)