ashes, kardeşim ; olmadı yine ! hadi sen sil de bi çiçek koyuver şu ikinci yazına ! kemik atma ortalığa lütfen !
metehan, tükürük bizi bozar, bira da kül de seni bozar !
ashes, kardeşim ; olmadı yine ! hadi sen sil de bi çiçek koyuver şu ikinci yazına ! kemik atma ortalığa lütfen !
metehan, tükürük bizi bozar, bira da kül de seni bozar !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
abi benide ekle motor kardeşliği saolsun bi 125lik düldülümüz var ama kabul ederseniz listeye benide alın
kardeşim, başımızın üstünde yerin var. Önemli olan dürüst olmak,mert olmak, adam olmak!bleckman adlı üyeden alıntı
Toplantıda görüşürüz inşllh ! Bu arada sana zahmet bi de tanışma bölümüne uğra, kendi tanıt ltf.
Sevgili dogma, 50 yaşın üstündekilere de açık bu buluşma. Biz de yakın sayılırız zaten. Buyur lütfen, yazdır ismini !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
millet anlaşıldı sizde iş yok bana kendi imkanlarımla gelme yolu gözüktü ama ne yapıp yapı gelicem tamammı iişallah bi sorun olmaz sonra gelip içip içip motorlarınızı sıraya koyup teker teker deniyecem bakalım hangisini süremiyorum öğrenmiş oluyım
ledo abi ben bakıyorum diger topiklere bizim listede olmayan ve bir çok istenbul lu var bunlardan ses yok anlayamadım özel davetiye mi yollayalım hepsine
yada sadece siteye takılıp forumlara yazsak buluşma olayından uzak kişilermi
??????????????????????????????
ok hepsinin nicklerini yazıyorum buraya şimdi
yaw ben anlamadımm istanbullularıı nedir bu yaw ben kalkıp taaaaaa İzmirden geleceğim ama istanbullularda tık yok eeeee istanbullular hadiii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Dur ashes kardeşim sakin ol Herkesin keyfi bilir. Bazısının işi vardır, bazısının o gün başka programı vardır. Bazısı da daha bekliyordur. Bazısı söz vermiş olmamak için biraz daha bekler. Normal.ashes adlı üyeden alıntı
Bu zaten ilk buluşma sayılır. İlk buluşma da kim 50 çekmiş ? Biz belki daha da üzerie çıkarız.
Sonrası belli olmaz.
Hele bi buluşalım, ilerideki buluşmalar da yer arıyacaz bizim siteyi dolduracak.
cidden ya 50 oldumu yuh diyorum valla bu güne kadar 50 katılımlı bişi olmamıştı heralde şöle toplu bir resim isteriz yoksa inanmayız 50 kişiye .....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
chad,biloo,f650nnn,super_meke,kodetim,harfendaz,ko caday,batista123,desertnight,zipzip,motoman,gooden ough,sick_boy,motorin,distinto,h@ns,
shemoto,greatwhiteshark,bedbin,aliy,dogma,desparad ost,theOC,vlad1462,ozgurozeren,cabriolet,komtan,ko yun,nvd27,harleydavidson,mostwanted_57,rockyanus,o lcan138,lespaul_84,fener1907,grave,gurzan
ses yokmu bu arkadaşlardan ?????????????????????????????????
resim işini siz bana bırakın.o gece bol bol paparazzilik yapıcam merak etmeyin.bu arada 50 kişi yetmez, 70 kişi, 70 de yetmez 100 kişi, ver allahım verr...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
resimlerin altına kim kimdir yazılsın isteriz kalabalık olması katılımın çok olması ayrıca sevindirici şimdiden hayırlısı
Biz de geliecez dedik ya. Neden listede adımız yok?
boy, bandit
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Vaybe 1,5 gün yoktuk neler olmuş, konu dışı yazılanları okudum ve çok güldüm. (silinen mesajları okuyabiliyorum) Yazık, sadece yazık
He bu arada ip leri takip ediyorum, bukalemun yakalarsam haber veririm
Her Ay Bir Üyemize Hediye Ehliyet veya Kask ve Eldiven!!!
Kampanyasının çekilişi 03.MART.2006 CUMA Gecesi Bu Buluşmada Yapılacaktır!!!
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
kardeş, senin ismini hemen eklemiştik, bi tek "b" büyük harf ile olmuş ama orada duruyo en baş sayfada.boy adlı üyeden alıntı
Ama "bandit"in geleceğini şimdi öğreniyoruz, ne güzel ! Paşa hemen ekler.
eyong kardeş, sana bundan sonra " bukalemun avcısı" diyelimeyong adlı üyeden alıntı
Evet Istanbul.. Hayırlı haftalar herkese..
KArdesim dün fb yi yenememenin üzüntüsüyle SERGEN il eakşam beers taydıkda giremedim kusura bakmayın. hehehehehe...
Hadi bakalım geri sayım başladııııı..Yeniler listey eklendiiiiii...
Eyong aman gözünü dört aç dost var düşman var çatlayan var patlayan var aman diim...
iyi de kardeşim bu kadar adamı tek kareye nasıl sığdıracaz ? İki ya da üç karede versek olmazmı ?BBRR adlı üyeden alıntı
chad,biloo,f650nnn,super_meke,kodetim,harfendaz,ko caday,batista123,desertnight,zipzip,motoman,gooden ough,sick_boy,motorin,distinto,h@ns,
shemoto,greatwhiteshark,bedbin,aliy,dogma,desparad ost,theOC,vlad1462,ozgurozeren,cabriolet,komtan,ko yun,nvd27,harleydavidson,mostwanted_57,rockyanus,o lcan138,lespaul_84,fener1907,grave,gurzan
evet abiler bunlardan ses yokmu hala bak pazartesi oldu
Şerif taytıs mübarek hehehe..ashes adlı üyeden alıntı
mod eyong ardaştan rica edelim herhalde bazı üyeler bu topigi girip okumadılar anlaşılan ses çıkmadıgına göre hepsine şöyle bi özel msj çaksın da bi heycan gelsin
bandit geliyor ama banditle gemiyor aprialia pega. ie gelcek ehehehe nasıl kıydı koca bandite hala anlamadım yaaa.Nemrut adlı üyeden alıntı
Leto gelemiyor aksam calisacakmıs 600rr bosa cıtı demek ki motoru olmayan bi uey verirmi acaba (hic sanama )
Mehmet RR'ı bi tur istiyomrum ona gore motorunun acalım sen kıyamamıssındır simdiBiz de geliecez dedik ya. Neden listede adımız yok?
boy, bandit
Hava durumu
Serpintili Bulutlu. Düşük: 44° F / 7° C Rüzgar GB 8 mil / 14 KM/S
http://turkish.wunderground.com
Sağanak Yağış 15° C
Mynet.com
Parçalı bulutlu
http://www.meteor.gov.tr/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)