Kardeşlerime çok teşekkür ederim, beni kırmadıkları için...
Sağolsunlar
BBRR arkadaşım da fazla mesaiye kaldı bu akşam, terliyo
Kardeşlerime çok teşekkür ederim, beni kırmadıkları için...
Sağolsunlar
BBRR arkadaşım da fazla mesaiye kaldı bu akşam, terliyo
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Tüm arkadaşlara teşekkürler topiğin gercek amacına ulaşması için çaba gösterdikleri için.. (Barış ellerine sağlık)
Napalım film izleyenler buraya kadar hadi bakalım alaska frigo....
gel uzaktan bakma sende gel vatandaş istanbul toplanıoooooo
bbrr biraderim liste eksik üsteki msj da aaaaaa bak oraya daha eklenecekler var ccbbdd.spyle.cango. kadro eksik
haman biz diger konuya dönelim evet arkadaşlar bu gece katılımları görelim marmaris senide alsak mı uçak biletleride ucuz ken buluşmaya yada yazın şöyle bi turunç yada kumlubük sefasımı yapsak
halledildi....bbrr biraderim liste eksik üsteki msj da aaaaaa bak oraya daha eklenecekler var ccbbdd.spyle.cango. kadro eksik
bu buluşma çok güsel olcak bu belli buluşmada dönecek konularda belli ben bu seneki hakkımı kullandım yukarda dediydim ama adi mod silmiş.... cennette yaşamanında bazı dezavantajları var ....
bu buluşma kaçacak buluşma değil valla baksanıza izmirden katılım var daha ne olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
şu mod'u tanıyosan bi sor, harmanlamaya gelen arkadaşa " şık" bir cevap vermiştim, her türlü FIFA kuralına da uygundu. o yazıyı niye silmiş acabaBBRR adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Arkadaşlar topiği saptırmayalım HADİ YOKMU GELENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BÖYLE TOPLANTI DAHA ÖNCE GÖRÜLMEDİİİİİİİİ
ledo abi mesaj gayet uygun bi mesajdı diyecek bişi yok hatta UEFA da bilem sorun yaratmaz ama gel gelelim o mesaja cevaben yazılanlardan çıkıyo iş bak benim mesajda tam UEFA lıktı ama onuda sildim muhtemelen bu mesajlarda gidecek
Katılım evet beyler .... bayanlar .....buyrun işte yılın buluşması ......benden iyi pazarcı olur valla.....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bu buluşmaya katılmam için, özel mesaj atan, telefonla özel arayan ve msn den bana gel çağrısı yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama maalesef bu buluşmaya katılamıyorum ve adımın listeden silinmesini rica ediyorum ayrıca az önce görüştüğüm peril'de buluşma ya katılmayacak, kendisi de adının listeden çıkarılmasını rica ediyor. saygılar....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Herhangi başka bir cevap gelmeden ben yazıyim de, iş yine karışmasın federalciğim.federal adlı üyeden alıntı
Tabii sileriz, gönüller kırılmasın önemli olan.
Salı'ya kadar siteye giremeyebilirim.Zannımca çığ gibi büyür bu iş.Admin'imiz o günkü hava koşullarına kadar araştırmış,daha ne olsun. Haydeeee İSTANBUL,eller havaya!
Gelmem mi ledo abi Laf benim ağzımdan 1 defa çıkar Pardon klavyemden Ya bana öyle uzaktan kumanda falan işlemez...kimse yapmaz da zaten, beni az çok bilen bilir. Ben keyfime bakarım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ee arkadaşlar şurda ne kalmışki toplanmaya ama ben sanıyorum gelemiyecem (lanet olsun yaa) burda işim bitti ama fransaya geçiyorum paris yakınlarıda bir fabrikada makinamızı fena dağıtmışlar onu toparlamam gerekiyor sanıyorum çarşamba günü oraya geçecem ordaki makina biraz fazla büyük sanırım cumaya yetişemeyecem... ama bence sorun degil diger arkadaşlar gezecekler ve benim yerimede gezecekler eee bizde gelince resimlere bakarız dimi ledo ve zühtü paşa kardeş...
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
istanbullu arkadaşlarım izmir gurubu bir telefonla yarım saat te bu kadar mevcuta ulaşıyor 20/02/2006 da bir saat içinde 45 kişi toplandık sizki gemiyi bizden önce yürüttüğünüzü söylediniz illaki biz makine dairesinden çıkıp kaptan köşkünemi geçelim hadi bakalım kömür atın ateşleyin kazanı katılım gösterin yine olmazsa knn ve ben 90 kişilik küçük bir grupla gelelim ateşleyelim hatta bizden biraz kül getirelim istanbulu yakalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Yaw izmirlilere kapımız tabiki açık..Zaten gelecek arkadaslarımızda var..İzmir insanının sıcaklıgı zaten bizleri ateslemeye fazla gelir..Fazla gelirse kazları yakarız bide üstüne üstlük..APV41 adlı üyeden alıntı
sayı önemli değil bakma sen..en az 50 olsa nolur muhim olan gelenlerin tum bu sitedeki gibi gercek motor dostu ve kalitesi tartışılmaz olmaları..
EYVALLAH ledo yaa valla içime su serptin daha önceleri biz kendi aramızda küçük gruplar yapardık (8-10 motor) bir defasında gitmezsen seni birdaha çağırmazlardı ve seni dışlarladı ve bende butür olaylara kızdığım için artık çağıranada gitmiyordum ama siz bunu yapmadınız bunun için size teşekkür ederimm.
EYVALLAH...
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
Hocam sağol yardım teklifin için !APV41 adlı üyeden alıntı
Siz bütün İzmir grubu yarın kaz avına çıkın, toplayabildiğiniz kadar toplayın. Karakıza verin getirsin. Biz o sayıyı geçeriz.
Bende Bursa dan bi yavru ördek getirtecem. Sonra bi gezide mangal yakıp hepsini yeriz, kuş gribi yoksa tabii
Yaw yine BBRR geçmiş burdan
Bizim silinen yazının FIFA kurallarına uygun kısmını tekrar ekliyim bari...
"serseri"nin alttaki yazıya cevabı da üstte kaldı ama olsun
Öbür tarafta ta da pek bişey yoktu ya neyse... İnşllh bu seferde flood diye silmez
Aslansın sen, ben de seni bildiğimden yazdım böyle. Zaten bu buluşma işi, (hatırla!) biraz da senin ateşlemenle oldu birkaç gün önce...Şamil adlı üyeden alıntı
kardeş bu buluşmada gezi planları yapılacak, elbet birine gelirsin. Biz seni hep yazacaz listeyeserseri adlı üyeden alıntı
evet listede azda olsa yer kaldı ....acele eden yazılır....
Bak yazarım haaaa...BBRR adlı üyeden alıntı
evet gelmeyen yada silin diyenleri paşam ledo abi direk at hatta neyse
evet bakıyorum başka topiklere bir sürü istanbul var nerde ve neden buluşmaktan uzak duruyorlar
pembe fular takıcaz aaaaaa kına var acayip dur abi ben bi imzamı degiştireyim en yakışıklısından kınalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)