2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)
Reklamlar
-
25 Şubat 2006, 13:56
Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar katılacak olanlar lütfen isimlerini yazdırsın, çünkü katılım listesine ismini yazdıranların tamamına yaka kartı yaptıracaz.
Haa tabi bu arada katılacam diyip te türlü bahaneyle gelmeyenler acayip kara listeye girer ona göre
Hatta yönetim de orada olacağına göre, artık banlanırlarmı, yazdıkları yazılar bi dolu bi boşmu çıkar bilemem
Sevgili Ledo cum..
Yaw ben yanlışmı hatırlıorum bu tip bir uygulama daha öncelerde de yapılmıştı..
Bazı yerlerde "Türkiyede ilk ve diğer sitelere örnek" filen gibi şeyler söylenioda..
Aman dikkat et bak fikirlerin diğerlerine ne güzel örnek oluo..
Hemde zamanlamasıyla ne kadar tesadüf dimi?
Reklamlar
-
25 Şubat 2006, 14:14
Zühtü paşa ben bir motorlu arkadaşımı da getireceğim bana +1 yazarsan sevinirim
-
25 Şubat 2006, 14:41
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sevgili Ledo cum..
Yaw ben yanlışmı hatırlıorum bu tip bir uygulama daha öncelerde de yapılmıştı..
Bazı yerlerde "Türkiyede ilk ve diğer sitelere örnek" filen gibi şeyler söylenioda..
Aman dikkat et bak fikirlerin diğerlerine ne güzel örnek oluo..
Hemde zamanlamasıyla ne kadar tesadüf dimi?
Zühtücüğüm, yahu ne önemi var ? Çok önemli bir olay değil ki, herkesin yapması lazım böyle birşeyi. Biz senle bir organizasyon yapalım dedik, yapınca da herşeyin elimizden gelenin en iyisi olmasına çalışacağız tabii ki.
Bahsettiğin yeri gördüm. Tarih de belli zaten. Benim yaka kartı yapacağım dediğim tarih ve saat de belli !
Severiz o arkadaşları. Eminim bizim bu küçük topikte yazdığımızı görmediklerindendir. Bu öyle atla deve bir olay da değil ki zaten. İş dünyasında çok standart bir uygulama ! Sen de çok iyi bilirsin !
İlkmiş sonmuş, fikir kiminmiş falan önemli değil. Yapılması gereken bir uygulama, o kadar. Uygulayan herkese " Bravo"
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
25 Şubat 2006, 14:50
-
25 Şubat 2006, 15:14
şimdiiiiii toplam kaç kişi gelecek toplantıyaa net bi sayı varmı sayın zühtüpaşam
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
25 Şubat 2006, 15:28
alican abi bundan sonra gezileri sen ayarlarsın.
-
25 Şubat 2006, 15:42
Nemrut adlı üyeden alıntı
alican abi bundan sonra gezileri sen ayarlarsın.
Sen geliyosun dimi ? Zaten yazdın artık topiğe, geçmiş olsun ! Zühtü seni ekledi bil !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
25 Şubat 2006, 15:46
fikirlerinizi toplantılara saklayalım arkadaşlar sonra kapılıyor fikirler bende gülüyorum paşam sen anladın
he paşam fuları tak bende takıcam benim ki pembe ama üstünde kına izi var
puhahahahahahahah
-
25 Şubat 2006, 15:47
-
25 Şubat 2006, 16:09
leto ile bandit gelmezse gelmem.
şaka şaka. işim olmazsa gelirim. kesin bir şey söylemeyeyim şimdiden.
-
25 Şubat 2006, 16:16
Bende Geleceğim Sanırım. Benide Listeye Dahil Ederseniz Sevinirim...(Bir Aksilik Çıkmazsa)
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
25 Şubat 2006, 16:16
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hehe
Nemrut adlı üyeden alıntı
leto ile bandit gelmezse gelmem.
şaka şaka. işim olmazsa gelirim. kesin bir şey söylemeyeyim şimdiden.
Ben anlamam yazanı yazarım gelion valla
-
25 Şubat 2006, 16:34
Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes adlı üyeden alıntı
fikirlerinizi toplantılara saklayalım arkadaşlar sonra kapılıyor fikirler bende gülüyorum paşam sen anladın
puhahahahahahahah
Fularsız olurmu yaaa.. Ama benim eski fular kirli yaa malum kirlenio sağda solda..
Bende de kınalı olan var onu takiim barii senle bir örnek oluruz...
-
25 Şubat 2006, 17:49
bugün pek ses yok paşam bari ellerini kaldır havaya gören olur belki
-
25 Şubat 2006, 17:50
ashes adlı üyeden alıntı
puhahahahahahahah
Görülen lüzum üzerine yazıyorum. Ben yaka kartı yaptırtacağım diye dün (24/2/06)saat 14:48 de bu topikte belirttim.
Sonra birkaç yerden aldığım bilgi doğrultusunda pek takip etmediğim bir yerde "İşte biz fikri bulduk, bizden sonra yapanlar bizi taklit edecekler" gibisinden bir yazıya rastladım.
Yalnız bu yazının tarih ve saati de,benim burada yazdığımdan tam 20 saat 30 dakika sonra...
Bu yazıyı yazan kişiyi şahsen tanır ve severim, o yüzden ne isim vermek istiyorum ne de herhangi bir polemik.
Ancak durduk yerde, bu yaştan sonra da bu tür komik bir konu için "taklitçi" sıfatın kendime yakıştırmam mümkün değil.
Şimdi:
1) Bu yaka kartı uygulaması öyle atla deve bir konu değildir. Yıllardır hem yurtiçi hem yurtdışı toplantılarda, fuarlarda vs. günlük hayata girmiş bir olaydır.
Aynı sticker gibi. Yani "bu fikir benim, senin, sen beni taklit ettin vs. "gibi bir muhabbet olamaz, olsada zaten 20 saat 30 dakika önce böyle bir konuyu haber alacak doğaüstü güçlerim yok.
2) Aynı mantık silsilesi içinde hiçbir motosiklet sitesi veya benzeri de "sticker" yapmasın. Çünkü yaparlarsa taklitçi olurlar. Tabii ki ciddi değilim. bu da aynı yaka kartı gibi "alameti farika" bir konu değil.
3) Eğer dün oraya "yaptırtıyorum" diye yazdığım tarih ve zaman itibarı ile, bu motosiklet siteleri içerisinde bir ilkse, hiç kimsenin de, iş hayatında yıllardır kullanılan bu sistemi uyguladı diye "fikir çalındı" gibi komik bir ithamla karşı karşıya bırakılmasını doğru bulmam.
Ancak eminim ki muhakkak bilmediğimiz başkaları da toplantılarında kullanmışlardır bunu. ( aslında komik bu muhabbet ya neyse)
Yukarıda da belirttiğim gibi gördüğüm lüzum üzerine bir defaya mahsus böyle bir açıklama yaptım. Bana da komik geliyor ya, böyle işlerle uğraşmak ama neyse...
-
25 Şubat 2006, 22:15
dostlarım o saatte sizlerle olmaya çalışacağım...hepinizi seviyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
25 Şubat 2006, 22:34
-
25 Şubat 2006, 23:17
ledo abi demiş ok haklısın abi fedo senle başka bir platform da görüşsek
evet bu akşam sitemizden ses yok başka yokmu gelen
fedo sen şu link e gel istersen bu topikte aklında bişi varsa olmaz gel gülüm gel
http://www.motosiklet.net/forum/show...774#post156774
-
25 Şubat 2006, 23:20
-
25 Şubat 2006, 23:21
Süper Moderatör (BBRR)
BBRR, ashes, batista123, harfendaz, Kobayashi, Luxor, mastergenie, zuhtupasa
Konu ilgi çekici deilmi....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler