Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar katılacak olanlar lütfen isimlerini yazdırsın, çünkü katılım listesine ismini yazdıranların tamamına yaka kartı yaptıracaz.

Haa tabi bu arada katılacam diyip te türlü bahaneyle gelmeyenler acayip kara listeye girer ona göre

Hatta yönetim de orada olacağına göre, artık banlanırlarmı, yazdıkları yazılar bi dolu bi boşmu çıkar bilemem
    Sevgili Ledo cum..

Yaw ben yanlışmı hatırlıorum bu tip bir uygulama daha öncelerde de yapılmıştı..
    Bazı yerlerde "Türkiyede ilk ve diğer sitelere örnek" filen gibi şeyler söylenioda..
    Aman dikkat et bak fikirlerin diğerlerine ne güzel örnek oluo..
    Hemde zamanlamasıyla ne kadar tesadüf dimi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Zühtü paşa ben bir motorlu arkadaşımı da getireceğim bana +1 yazarsan sevinirim

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    Sevgili Ledo cum..

Yaw ben yanlışmı hatırlıorum bu tip bir uygulama daha öncelerde de yapılmıştı..
    Bazı yerlerde "Türkiyede ilk ve diğer sitelere örnek" filen gibi şeyler söylenioda..
    Aman dikkat et bak fikirlerin diğerlerine ne güzel örnek oluo..
    Hemde zamanlamasıyla ne kadar tesadüf dimi?
    Zühtücüğüm, yahu ne önemi var ? Çok önemli bir olay değil ki, herkesin yapması lazım böyle birşeyi. Biz senle bir organizasyon yapalım dedik, yapınca da herşeyin elimizden gelenin en iyisi olmasına çalışacağız tabii ki.

Bahsettiğin yeri gördüm. Tarih de belli zaten. Benim yaka kartı yapacağım dediğim tarih ve saat de belli !

Severiz o arkadaşları. Eminim bizim bu küçük topikte yazdığımızı görmediklerindendir. Bu öyle atla deve bir olay da değil ki zaten. İş dünyasında çok standart bir uygulama ! Sen de çok iyi bilirsin !

İlkmiş sonmuş, fikir kiminmiş falan önemli değil. Yapılması gereken bir uygulama, o kadar. Uygulayan herkese " Bravo"
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Forumda kimse yak
    Güneş çıktı ya bilgisayarını kapatan motora atlamış
    Yaa arkadaşlar biz siteyi mi seviyoruz içkiyi mi
    Birde arkadaşlar kapı girişine bir defter kayalım ve yaka kartını alan herkez mail adresini yazsın ki ilerdeki gezi ve kararları mailik ile herkeze bildirelim
    ben siteye giremesem bile mail ime baktığımda bu ay nerelere gidilecek nerede toplanılacak haberim olmalı Bu benin fikrin tabiğiki

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    şimdiiiiii toplam kaç kişi gelecek toplantıyaa net bi sayı varmı sayın zühtüpaşam
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    alican abi bundan sonra gezileri sen ayarlarsın.

Motosikleti
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı
    alican abi bundan sonra gezileri sen ayarlarsın.
    Sen geliyosun dimi ? Zaten yazdın artık topiğe, geçmiş olsun ! Zühtü seni ekledi bil !
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    fikirlerinizi toplantılara saklayalım arkadaşlar sonra kapılıyor fikirler bende gülüyorum paşam sen anladın
    he paşam fuları tak bende takıcam benim ki pembe ama üstünde kına izi var
    puhahahahahahahah

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Cuma
    Açık. Yüksek: 59° F / 15° C Rüzgar GGB 6 mil / 10 KM/S

Cuma Gecesi
    Kapalı. Düşük: 42° F / 6° C Rüzgar KB 2 mil / 3 KM/S

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    leto ile bandit gelmezse gelmem.
    şaka şaka. işim olmazsa gelirim. kesin bir şey söylemeyeyim şimdiden.

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Bende Geleceğim Sanırım. Benide Listeye Dahil Ederseniz Sevinirim...(Bir Aksilik Çıkmazsa)
    Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....

Motosikleti
    Burgman 400 K7

Hehe

Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı
    leto ile bandit gelmezse gelmem.
    şaka şaka. işim olmazsa gelirim. kesin bir şey söylemeyeyim şimdiden.
    Ben anlamam yazanı yazarım gelion valla

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı ashes adlı üyeden alıntı
    fikirlerinizi toplantılara saklayalım arkadaşlar sonra kapılıyor fikirler bende gülüyorum paşam sen anladın
    puhahahahahahahah
    Fularsız olurmu yaaa.. Ama benim eski fular kirli yaa malum kirlenio sağda solda..
    Bende de kınalı olan var onu takiim barii senle bir örnek oluruz...

Motosikleti
    google arama motoru
    bugün pek ses yok paşam bari ellerini kaldır havaya gören olur belki

Motosikleti
    Alıntı ashes adlı üyeden alıntı
    puhahahahahahahah
    Görülen lüzum üzerine yazıyorum. Ben yaka kartı yaptırtacağım diye dün (24/2/06)saat 14:48 de bu topikte belirttim.
    Sonra birkaç yerden aldığım bilgi doğrultusunda pek takip etmediğim bir yerde "İşte biz fikri bulduk, bizden sonra yapanlar bizi taklit edecekler" gibisinden bir yazıya rastladım.

Yalnız bu yazının tarih ve saati de,benim burada yazdığımdan tam 20 saat 30 dakika sonra...

Bu yazıyı yazan kişiyi şahsen tanır ve severim, o yüzden ne isim vermek istiyorum ne de herhangi bir polemik.

Ancak durduk yerde, bu yaştan sonra da bu tür komik bir konu için "taklitçi" sıfatın kendime yakıştırmam mümkün değil.

Şimdi:

1) Bu yaka kartı uygulaması öyle atla deve bir konu değildir. Yıllardır hem yurtiçi hem yurtdışı toplantılarda, fuarlarda vs. günlük hayata girmiş bir olaydır.
    Aynı sticker gibi. Yani "bu fikir benim, senin, sen beni taklit ettin vs. "gibi bir muhabbet olamaz, olsada zaten 20 saat 30 dakika önce böyle bir konuyu haber alacak doğaüstü güçlerim yok.

2) Aynı mantık silsilesi içinde hiçbir motosiklet sitesi veya benzeri de "sticker" yapmasın. Çünkü yaparlarsa taklitçi olurlar. Tabii ki ciddi değilim. bu da aynı yaka kartı gibi "alameti farika" bir konu değil.

3) Eğer dün oraya "yaptırtıyorum" diye yazdığım tarih ve zaman itibarı ile, bu motosiklet siteleri içerisinde bir ilkse, hiç kimsenin de, iş hayatında yıllardır kullanılan bu sistemi uyguladı diye "fikir çalındı" gibi komik bir ithamla karşı karşıya bırakılmasını doğru bulmam.

Ancak eminim ki muhakkak bilmediğimiz başkaları da toplantılarında kullanmışlardır bunu. ( aslında komik bu muhabbet ya neyse)

Yukarıda da belirttiğim gibi gördüğüm lüzum üzerine bir defaya mahsus böyle bir açıklama yaptım. Bana da komik geliyor ya, böyle işlerle uğraşmak ama neyse...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dostlarım o saatte sizlerle olmaya çalışacağım...hepinizi seviyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

FASTBOY3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun jl-150 classic
    ARKADAŞLAR NELER DÖNÜYO ANLAMADIM AMA ŞİMDİ BEN GELİYORUM Bİ AKSİLİK ÇIKMASSADA MOTORLU Bİ ARKADAŞLA GELİCEKTİM ARKADAŞ GÜVENLİK ÇALIŞIYO CUMA GÜNÜDE NÖBETİ VAR YANİ YAYA KALDIM ŞİMDİ BEN SARIYERDE OTURUYORUM BENİ BEŞİKTAŞ VEYA KADIKÖYDEN ALABİLECEK BİRİ YOKMU ŞİMDİDEN ANLAŞALIMKİ SONRA SAP GİBİ ORTADA KALMIYIM TAMAMMI BU ARADA ADIM ANIL BU GİDİŞLE KALABALIK OLUCAZ BİRDE ORDA ONUNLA VAKİT KAYBETMEYELİM ÇOK MUTLU OLDUM VARYA İİŞALLAH SÜPER GEÇER HEPİMİZDE GELİRİZ LÜTFEN KİMSE SATMASIN ÇOK ACİL Bİ İŞİ OLMADIĞI SÜRECE BEN BENİ ALICAK ARKADAŞI BEKLİYORURM

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Motosikleti
    google arama motoru
    ledo abi demiş ok haklısın abi fedo senle başka bir platform da görüşsek
    evet bu akşam sitemizden ses yok başka yokmu gelen
    fedo sen şu link e gel istersen bu topikte aklında bişi varsa olmaz gel gülüm gel
    http://www.motosiklet.net/forum/show...774#post156774

FASTBOY3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun jl-150 classic
    abicim ben burdayım yaa

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BBRR, ashes, batista123, harfendaz, Kobayashi, Luxor, mastergenie, zuhtupasa
    Konu ilgi çekici deilmi....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler