Merak etmeyin arkadaslar gayet planlı programlı bir toplantı olacak..Konularımız bittikten sonra için içebildiğiniz kadar vede eğlenceye devaaamm. (Aman motor ve araç kullanacaklar dikaaaaaat)FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Merak etmeyin arkadaslar gayet planlı programlı bir toplantı olacak..Konularımız bittikten sonra için içebildiğiniz kadar vede eğlenceye devaaamm. (Aman motor ve araç kullanacaklar dikaaaaaat)FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar artık motoru olmayanlara bi tur verirsinizde bizde hevesimizi alalım
Ehliyetler kontrol ediliiiiir.FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
maşşallah yaaaaaaa millet bu günü bekliyomuş vallaaaa
17 sayfa olmuş 2 günde gerçi ledo ve zühtüpaşanın payı büyük bu işte sabırsızlıkla bekliyorum valla bu toplantıyı resimleri de bekliyoruz hadi bakalım istanbul görelim elleriii
ashes adlı üyeden alıntı
ASHES; hacı benim makinayı biliyosun malum. hepimiz birlikte aynı arabayla gidelim. hem rahatçada içeriz. gerek yok motorlara...
Ben O gün normalde 23:00'da işten çıkıcaktım ama daha erken için izin alıcam.Arabayla gelmek pek bana uymayacak galiba çünkü işyeri Beşiktaş'da ve köprü geçilmez gibi geliyo bana.Denizotobüsüne atladığım gibi mekan'ın önündeyim.Dönüş yolundada pek normal olmam(Birayı çok severim),bakalım görücez!
Caner, kardeşim hava iyi olursa motorlarla gidelim diyoruz.. Senin motor yurumeyecek durumda degil sanırsam.. Aslında bir ara satmadan senin motoru kullanmak da istiyorum bir turlu denk getiremedik.. Hoş bana motorunu verir misin onu bilmiyorum ama
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
motor köpeğin olsun cenkmenderes. aslında şimdiye kadar kimseye vermedim ama senin yerin ayrı.
hadi bakalım bir cumartesi sabahı tekrardan sitemizdeyiz evet istanbul
elleri görelim
ashes adlı üyeden alıntı
Uyuyolar daha yaw bırak millet dinlensin...
yok canım motorcu adam erken kalkar
Ben de herkesin motoruyla birer tur atip, motorlarinizi sereflendirmeyi dusunuyorum...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestavardiya ok biz senle ortak olalım sırayla deneriz
Anlaşıldı kira alcez hehe
of be topiğe bakın iki günde 17 sayfa olmuş ya ben oraya gelince siz muhabbet etmeyeceksinizde motor mu deneyeceksinizz ben doğru düzgün kimseyi göremeyecekmiyimm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Siz motor verinde bırakın kirayı canımı alın
bu kadarmı istanbul paşam okuyorum forumları bizde ismi olmayan vede baya bi istanbul var hala ses yok
evet arkadaşlar hadi bakalım
Evet istanbullulaar.. Utandırın yaw su ashes i..
Arkadaşlar motoru olmayıp beşiktaş tan gelmek isteyen arkadaşlar var onlardan birini alıp gelemediğim için üzgünüm
çünki 2 ehliyetsiz motor köprüyü geçeceğiz bu yüzden kesksız artcı ile dikkat çekmek istemiyorum
Ama arkadaşından eşinden dostundan bir kask bulabilen ve motoru olmayan bir artcı arkadaşımızı seve seve getiririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)