Way be abilerime bak sen Olaya el koydular, abi dediğin böyle olur, olgun olur, bölücü olmaz, birleştirici olur Bir de FB'li olmasa...
Ashes, sen ne dersen ben onu olurum kardeşim, boynum kıldan ince
Way be abilerime bak sen Olaya el koydular, abi dediğin böyle olur, olgun olur, bölücü olmaz, birleştirici olur Bir de FB'li olmasa...
Ashes, sen ne dersen ben onu olurum kardeşim, boynum kıldan ince
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
oki şamil bak sen deniz otobüsünde miço degilmiydin karşıdan gelenleri avrupadan karşıla bostancıya kadar eşlik et puhahahhahaha
Biz kiiim bölücülük kim, bizlerde japon yapıştırıcı var şamilcim..hemde fularlı anlayana amaShamyl adlı üyeden alıntı
evet iş yerlerimizden evlerimize doğru geçtik gündüz göremeyenler bu buluşmayı , şimdi gece katılımları bekliyoruz sitemize gece gelenler
Arkadaşlar bende motor yok avrupadan buluşup gidecek arkadaşlar beni arkasına alacak bi gönüllü lazım sarıyerde oturuyorum ama beşiktaşta buluşacakların yanına gidebilirim birde dönüştede saat geç olucağı için yine beni beşiktaşa bırakacak aslan varsa ben kesin varım birde yaş sorunu olmaz dimi gittiğimiz yerde forumun en genç üyesi olabilirim gerçi sorun çıkacağını sanmamda yinede bana dönerseniz sevinirim veya beni arkasına alacak kardeş çıkarsa bana msnden ulaşsın anilpolatel_9@hotmail.com
Fastboy kardeşim,
seni alacak birini buluruz elbet bunu dert etme.
yaş meselesi de bizim için sorun deil, baksana buluşma tarihinde 50 kişiyi geçecez inşllh, her yaş grubundan da insan olacak.
Ancaak, neticede gittiğimiz yer alkollü bir yer. 18 yaşın altında isen orada sorun çıkabilir, ona göre...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yani eger 13-14 falan değilsen o kadar kalabalığın arasında kaynarsın zaten. Bu arada iki günde patlama yapmış yahu topic. Çok başarılı..
Alestecim deryacım.. Seni de cok ozlemiştim ya.. Geliyor olmana cok sevindim. Öpüyorum kocaman seni.
Peril, kızım kem küm etme gel işte alala.. Başka planlarını falan at çöpe deli etme bizi.
zühtüpaşa ve ledo kardeşler.. Aman yer ve masa işini iyi ayarlayın da bölük porcuk oturmayalım. Bir de cuma günü olduğu için kalabalık olabilir. Gelecek arkadaşların sayısına göre rezervasyon yapılacağı için son dakkada satışlar yapmayalım lütfen. Bira fiyatı konusunda bir iyileştirme de yapılması uygun olur. Bira fiyatları 4.5 YTL ufak bira, 5.5 YTL 50cl. bira, 6.5 YTL 70cl. bira şeklinde idi bildiğim kadar ile. Ayrıca %10 garsoniye alınıyor. Benim tavsiyem ve daha önceki durumlardaki tecrubelerime dayanarak, herkersin içtiğini peşin ödemesinin uygun olacağı yolundadır. O kadar kişinin hesabını ne biz ne onlar tutabilir. Kimin kaç tane ve ne içtiği karışır. Çok sorun çıkar. O yüzden ledo'cum şu peşin ödeme işini de konuşursanız sanırım herkesin kafası daha rahat olur.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Benide Yazi Işten Kacip Gelicem
güncel
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
yok canım o kadarda küçük deilizde içki sorun deil bende ii içerim icabında yaşımda 17 ama rahat 18 gösteriyo merak etmeyin bu arada şimdi beşiktaştan alan yokmu beni birde hesap konusunda hala bilgi vermediniz ekliyorumki ona göre hazırlıklı geliyim
bakıyorum paşam hızla eklemeler gelenler artıyor çok iyi gecede devam eder gelenler erkenden uyuma karşıla
00:00 dan sonra sana uyku yok vardiyelimi çalışıyorsunuz
Motorcunun motorcudan baska dostu yok..
diyen arkadaşlar neden birbirlerine atıyorlar, adamlar bir toplantı planı yapmışlar ve bizi davet etmişler eger sen gelmiyorsan gelme kardeş, kimseyi zorlamıyorlar yada nispet olsun diye yapmıyorlar,,,, eger benim vaktim olursa yada türkiyede olursam geziye katılmak isterim... valla özledim yaa
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
yaw şimdi biz bu arkadaşa nasıl hitap etsek acabaserseri adlı üyeden alıntı
Bari gerçek ismini bilseydik
Ihmmm yukarıdaki yazıyı yazan kardeşim, bekleriz !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Amanında amanın 41 KERE MAŞALLAH 41 olduk aloooo..
sen böyle hesap yapıyosan yanmışız.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Aakrep şaka yaptı hemen yazdın, fastboy3 ü 2 kere yazmışsın.
yazılanları okudum birini atlamışız yazmayı unuttuk herhalde istanbuldan mı bilmiyorum ledo abi bi bakıversen
http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=9154&page=6
(kuralsız) nick i burdan sa çagrıda bulun istersen
kardeş nasıl hitap etmek istiyorsan öyle hitap et gerçek ismim Ekrem, eger türkiyede olursam o tarihte gelecem büyük bir ihtimalle yokum ama kesinde degil eger erken donüş yaparsan haberdar ederim herkesi merak etme sen...ledo adlı üyeden alıntı
saygılarımla
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
ashes, baktım bilgilerine bi ipucu yok, geleceğim de dememiş. O yüzden listede yok. Ama bir daha mesaj atarsa, paşa affetmez yazar listeye
Ekrem kardeş, buradaysan bekliyoruz, ancak sen yine de toplantıdan önce buraya durumun belirtirsen sevinirim.
Acayip ateşlenmiş topic.Dün işten çıkarken bıraktığım gibi değil. Okuyana kadar abartısız 1 saatten fazla geçti.Hepimizde biraya dadanırsak kalmaz,napcaz?
Arkadaşlar bu kadar kalabalık olursak sabahlamamız şart ama yoksa 1 saat konuşup dağılamayız herkes bi cümle söylese 41 kişi zaten 2 saat olur sabah yolu gözüktü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)